- 21 Şubat 2015
- 36
- 38
- 88
2 tane dondurulmuş embriyom kaldı.Bu üçlü çözdürülmüştü biri transfer edildi kalan ikisi 5. Güne gelememiş.nisan gibi yapabiliriz dedi yeni transferi.bugün ilaçları bıraktım adet olunca ikinci günü gideceğim o zaman konuşacağız.Hayırlısı olsun canım daha dondurulmuş embriyoların da var tekrar transfer olabiliyor değil mi? Dr bişi dedi peki?
Hadi hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gelirsin nşallahMerhaba Dr gittim pazar veya pazartesi transfer olacak hayırlısı olsun inşallah
dualarim seninle cnm ins tutunur rabbin saglikli sihhatli eglysinKizlar benim transferim yapıldı evde istiratteyim.insallah tutunur minik tek embriyo transferi yapıldı.haftaya perşembe test günüm dua edin olur mu
Cnm benim bi tanidigmda icmis sormadan hamile kalmis ona yoruyor bence saha onceden bu testler yapilmali ki bilgi sahibi olunmali oyle deglmi tupmu olmstnBen varim canim. Doktorum bu transferde tutmazsa o zaman pihtilasma testi yapilacagini soyledi . Birkac yerde okudum coraspinin zarari olmuyormus daha kan akisini hizlandirdigindan tutunmayı saglar falan yazıyor., o yuzden her sabah bir tane yutuyorum doktora sormadan yani simdilik
Evet canim ilk tup denemem olmayinca test yapilcak mi dedim. Iki kez tekrarlayan olumsuz tupten sonra yapiyoruz dedi testleri. Simdi ikinci kez dondurulmuslarla cumartesi transferim olucak. Birsey kaybetmem ya diyerek iciyorum her gun bir tane. Benim adetlerim cok agrili oluyor sonrada pihti pihti geliyor hep kan pihtilasmasi mi var diye supheliyim tabi bu ona belirti olamayabilir ama bir umit isteCnm benim bi tanidigmda icmis sormadan hamile kalmis ona yoruyor bence saha onceden bu testler yapilmali ki bilgi sahibi olunmali oyle deglmi tupmu olmstn
Yinede sor cnm tedavi asamasindasin ya tanidigm oyle hamile kalmsta insanda korkuyor bisey olr die sen ankradami yaptrdin ?Evet canim ilk tup denemem olmayinca test yapilcak mi dedim. Iki kez tekrarlayan olumsuz tupten sonra yapiyoruz dedi testleri. Simdi ikinci kez dondurulmuslarla cumartesi transferim olucak. Birsey kaybetmem ya diyerek iciyorum her gun bir tane. Benim adetlerim cok agrili oluyor sonrada pihti pihti geliyor hep kan pihtilasmasi mi var diye supheliyim tabi bu ona belirti olamayabilir ama bir umit iste
2 tane dondurulmuş embriyom kaldı.Bu üçlü çözdürülmüştü biri transfer edildi kalan ikisi 5. Güne gelememiş.nisan gibi yapabiliriz dedi yeni transferi.bugün ilaçları bıraktım adet olunca ikinci günü gideceğim o zaman konuşacağız.
Doğru mu anladım canım kan pıhtılaşma için test yapmadılar sana ve eğer iki kere bsşarısız olursa ondan sonramı yapacaklar?Evet canim ilk tup denemem olmayinca test yapilcak mi dedim. Iki kez tekrarlayan olumsuz tupten sonra yapiyoruz dedi testleri. Simdi ikinci kez dondurulmuslarla cumartesi transferim olucak. Birsey kaybetmem ya diyerek iciyorum her gun bir tane. Benim adetlerim cok agrili oluyor sonrada pihti pihti geliyor hep kan pihtilasmasi mi var diye supheliyim tabi bu ona belirti olamayabilir ama bir umit iste
Topigin sahibi sensin herld 2.5 yillik evliyim haftaya tup bebek tedavisone baslicam ankaradayim hastane secemesim cnku cok kararsizim baskent üniverstesi olabilir arastrma icersindeyim sebepsiz inferliteKizlar neredesiniz ?
Evet bendim fakat benim transferim ertelendigi icin buraya cok girmiyorum ankarada tedavi goreceksen baskent gogsen hocaya git topikten bi kac kisi hep hamile kaldi bi arkadasin ikizleri olacak darisi sana olur kimbilirTopigin sahibi sensin herld 2.5 yillik evliyim haftaya tup bebek tedavisone baslicam ankaradayim hastane secemesim cnku cok kararsizim baskent üniverstesi olabilir arastrma icersindeyim sebepsiz inferlite
Ins hulisi hocayada cok iyi diyorlr ama sertmis ben hulisi diye dusunuyordm gogseni tercih edeblrm ilk denemede tutmusmu cok zor bir surec nasl basaracgm blmyrom bide calisiyorm senin neden erteledni bura sldaha cok strese sokuyor gun icinde her gun enaz 5 kere hamilelikle ilgili sylere bakiyorumdur surekli esime regl soyleeymiyorm uzulur die gecince reglm heycnlnmisti yemek fln yapmisti hamile gibi benEvet bendim fakat benim transferim ertelendigi icin buraya cok girmiyorum ankarada tedavi goreceksen baskent gogsen hocaya git topikten bi kac kisi hep hamile kaldi bi arkadasin ikizleri olacak darisi sana olur kimbilir
Hayır rahmin güzel dedi doktor istemediCanım hakkında hayırlısı olsun. Fıkır amacıyla soylucem histeroskopi oldunmu acaba. Yanı guzel emrıyoların varken transfer oncesı tespit amacıyla yaptırabılırsın. En azındanbır neden varsa dıger emrıyoların ıcın bır sans olur.
Canim bugun yatak istirati yapıyorum yarindan sonra evin içinde dolaşıp oturabilirsin dedi.Canım inş hayırlısıyla tutunur. Transferden sonra dr un sana bir kaç gün yat kalkma vs gibi şeyler söyledi mi?
Seninde hayırlı olsun canim umarım tutunur miniklerHayırlısı olsun canım benim de aynen öyle evdeyim beklemedeyim dualarım tüm test bekleyen arkadaşlarima.
Insallah canım insallahSeninde hayırlı olsun canim umarım tutunur minikler
Doğru mu anladım canım kan pıhtılaşma için test yapmadılar sana ve eğer iki kere bsşarısız olursa ondan sonramı yapacaklar?[/QU
Rahim filmi ve histeroskopi oldum tup bebek oncesi ayrica rahmime cizik atildi ,d vitaminime ,hormon tahlillerime bakildi hepsi temiz cok sukur ..,ama diger genetik testler ve pihtilasma bu transferde olumsuz olursa oyle olucakmis. Cok sinir bozucu evet tam anlamiyla araştırilmadan oluyorum bu ikinci tup bebegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?