- 21 Ekim 2021
- 100
- 18
- 48
- 33
- Konu Sahibi pembepandaaa
-
Ben 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı canım şimdi 3cü aşılama için adet olmayı bekliyorum ama bu tedavi biraz şans işi çünkü benim bir arkadaşım için imkansız derken bütün doktorlar, ilk aşılamasında hamile kaldı bende ve eşimde hiç sıkıntı olmamasına rağmen olmadı umarım sen güzel sonuçlar alırsın ama olmazsa da üzülme hiç pes etme bizim imtihanımız bu sabredip şükür edersek olur ben eminim inşallah güzel haberlerini alırızKızlar herkese selam
Ben bugün gonal f ile aşılama tedavisine başladım. Var mı benim gibi aşılama tedavisine başlayan ? Ya da aşılama olup sonuç bekleyen ?
Yardımlaşalım bu süreci stressiz atlatalım diye böyle bir başlık açmak istedim
Ben ayın 18nde cuma günü aşılama oldum rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah pozitifi görürüz.İşlem olana kadar biraz stresli geçiyorKızlar herkese selam
Ben bugün gonal f ile aşılama tedavisine başladım. Var mı benim gibi aşılama tedavisine başlayan ? Ya da aşılama olup sonuç bekleyen ?
ay inşallah canımBen 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı canım şimdi 3cü aşılama için adet olmayı bekliyorum ama bu tedavi biraz şans işi çünkü benim bir arkadaşım için imkansız derken bütün doktorlar, ilk aşılamasında hamile kaldı bende ve eşimde hiç sıkıntı olmamasına rağmen olmadı umarım sen güzel sonuçlar alırsın ama olmazsa da üzülme hiç pes etme bizim imtihanımız bu sabredip şükür edersek olur ben eminim inşallah güzel haberlerini alırız
Amin inşallah canım. Bende 18 inde iğne kullanmaya başladim. Aşılama yaparken ağrı sızı oluyor mu acaba ? Bide kaç yumurtanız oluştu?Ben ayın 18nde cuma günü aşılama oldum rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah pozitifi görürüz.İşlem olana kadar biraz stresli geçiyor
Aynen öyle canım sen ümidini kesme gerisi geliray inşallah canımAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimizin yardımcısı olsun. Aşılamada başarı oranı düşük dediler. Birde pcos var bende aşılama pek önerilmiyor dediler kafamı karıştırdılar ama yine de yaptıracağım ya Allah tan ümit kesilmez.
Anladım canım teşekkür ederimAynen öyle canım sen ümidini kesme gerisi geliraşılamada hiç bir şey hissetmiyorsun iki dakikada olup bitiyor ağrı sancı yapmıyor sadece idarara sıkışık bir şekilde yapıldığı için onun sancısı oluyor o kadar
Menapour 75 kullandım ben canımAnladım canım teşekkür ederimSen gonal f mi kullandin yumurta gelişimi için ?
kaç yumurtan oluşmuştu? benim sağ tüpüm kapalı sadece sağda yumurta gelişimi olurda solda olmazsa diye endişe içindeyim canımMenapour 75 kullandım ben canım
Amin inşallah canım. Bende 18 inde iğne kullanmaya başladim. Aşılama yaparken ağrı sızı oluyor mu acaba ? Bide kaç yumurtanız oluştu?
Amin inşallah canım. Bende 18 inde iğne kullanmaya başladim. Aşılama yaparken ağrı sızı oluyor mu acaba ? Bide kaç yumurtanız oluştu
merhaba, bende 18inde aşılama oldum. ne durumdasın? belirtiler var mı?Ben ayın 18nde cuma günü aşılama oldum rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah pozitifi görürüz.İşlem olana kadar biraz stresli geçiyor
Benimde sol tüpümde hidroplanks vardı tikaliydi açılmadı laporoskopi yapıldı tek tüpüm alındı yumurtalığımda rahme yapışıkmış sağ tarafımda da polikistik over ama sağdaki tüp açık diye doktor ilk aşılama önerdi şans her zaman vardır dedi hayırlısı bakalımkaç
kaç yumurtan oluşmuştu? benim sağ tüpüm kapalı sadece sağda yumurta gelişimi olurda solda olmazsa diye endişe içindeyim canım
Sadece bel ağrım var ve baya hatrı sayılır şekildemerhaba, bende 18inde aşılama oldum. ne durumdasın? belirtiler var mı?
merhaba, bende 18inde aşılama oldum. ne durumdasın? belirtiler var mı?
İki gün çok zordu eğilip kalkamıyordum. arada çığlık attıracak şekilde batma oluyordu kasıklarda ve bel ağrısı çok yoğundu. bugünde biraz ayakta kalsam batma oluyor ve bel ağrısı kendisini gösteriyor. tabi birde kabızlıkDaha çok erken ama sizin var mı belirtileriniz
inşallah olumlu sonuç alırsınızBenimde sol tüpümde hidroplanks vardı tikaliydi açılmadı laporoskopi yapıldı tek tüpüm alındı yumurtalığımda rahme yapışıkmış sağ tarafımda da polikistik over ama sağdaki tüp açık diye doktor ilk aşılama önerdi şans her zaman vardır dedi hayırlısı bakalım
Benim 3 yumurtam olmuştu inşallah olur sağlıklı bir şekilde tutar aşılaman kuzumkaç
kaç yumurtan oluşmuştu? benim sağ tüpüm kapalı sadece sağda yumurta gelişimi olurda solda olmazsa diye endişe içindeyim canım
inşallah canım çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsunBenim 3 yumurtam olmuştu inşallah olur sağlıklı bir şekilde tutar aşılaman kuzum
ben canım 12. günümdeyim bakalımKızlar herkese selam
Hadi inşallah pozitifi görürsün canımben canım 12. günümdeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?