- 6 Ocak 2023
- 131
- 60
- 13
- Konu Sahibi evrim Akar
-
Belirtileriniz nelerdiOcak ayında transfer oldum pozitif çıktı inşallah kese ve kalp atışını duymak nasip olur kese göründü ama inşallah sağlıklı güzel hanerler alırız hepimiz.
Yazmışsınız belirtileri teşekkürlerAşırı ayak üşümesi yaşadım ilk başta sonra sadece gögüs hasaslaştı. Şuan 6. Hafta da görünüyoruz arada ağrı mide ağrısı aşırı yaşıyorum midem ağrıyor
Merhaba 7. Gün olduğu için sanki normal bence erken yaptırmışsın testi normalde 10. Gün istiyorlar ya doktorun mu soyledi yaptırmanı … ama gebelik olmasa hiç yükselmezdi sanki bence varKızlar 7. Gün bugün 19.7 çıktı değer. Normal mi düşünlü 5.Gün embriyosu
Doktorum istemedi biz dayanamadık yaptıkMerhaba 7. Gün olduğu için sanki normal bence erken yaptırmışsın testi normalde 10. Gün istiyorlar ya doktorun mu soyledi yaptırmanı … ama gebelik olmasa hiç yükselmezdi sanki bence var
İdrar testi yapmış mıydın? Hayırlısı olsun cnm inşallah artarak devam etsinDoktorum istemedi biz dayanamadık yaptık
Yok canım yapmadık direk kan verelim dedikİdrar testi yapmış mıydın? Hayırlısı olsun cnm inşallah artarak devam etsin
Ya çok güzel kaçıncı gün embriyosuydu acaba tebrik ederim şimdidenYok canım yapmadık direk kan verelim dedik
5. Gün embriyosu çift transferdi düşük çıktı sanırımYa çok güzel kaçıncı gün embriyosuydu acaba tebrik ederim şimdiden
Sen 14 şubatta mı transfer oldun cnm ? Birdahaki tahlil çarşamba mı yaptıracaksın? Buraya da yazYok canım yapmadık direk kan verelim dedik
Yok 13 şubat canımSen 14 şubatta mı transfer oldun cnm ? Birdahaki tahlil çarşamba mı yaptıracaksın? Buraya da yaz
Acilde bakıyorlar mı?Yarın akşam belki acil de yaptırırım tekrar
Bakarlar büyük ihtimalleAcilde bakıyorlar mı?
Transferin ilk gününü yani transfer olduğumuz günü saymıyor muyuz? Ben 16 şubatta oldum o zaman benim 4. Günüm mü?Yok 13 şubat canım
Genelde bel yada kasık ağrısı yapıyor sanırım ilk günler sonra kesiliyor benim sonucum için henüz süre var ama okuduklarım bunlarMerhaba 17 şubatta 3. Gün embriyosu transferi yapıldı. Bugün3 gün taranfer sonrasından beri çok şiddetli bel ağrısı yaşıyorum. Bugün hafifledi. Kafamda ddli sorular belirtilere çom takılıyorum. Hamile olanlar ilk günler neler yaşadığı yazabilir mi?
Sizin ne zaman tranafer olduGenelde bel yada kasık ağrısı yapıyor sanırım ilk günler sonra kesiliyor benim sonucum için henüz süre var ama okuduklarım bunlar
Ben 30 ocakta transfer oldum ve 9gun sonra test yaptım ıdrarda çıktı sonra kanda ıkı kere test yaptırdım çok şükür yukseldı keseyı görmeye gıdıncem çarşamba günü cumartesıde kahverengı lekelenmem oldu sanırım normalmıs benım gıbı olan varmıArkadaşlar merhaba ocak veya şubat ayında transfer olupta pozitif sonuç alanlar yazabilirler mi? İlk günden itibaren belirtileriniz neydi?
Benimde öyle 4aa 2 tane transfer edildi 4.günüm transferi saymazsak da adetime 2 gün kaldı acaba adet mi olcam kasık ağrım var ayağıma vuruyor kaçıncı günde yaptırdın kanı5. Gün embriyosu çift transferdi düşük çıktı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?