Şubat 2023 te transfer olanlar

Kızlar 7. Gün bugün 19.7 çıktı değer. Normal mi düşünlü 5.Gün embriyosu

Kızlar 7. Gün bugün 19.7 çıktı değer. Normal mi düşünlü 5.Gün embriyosu
Merhaba 7. Gün olduğu için sanki normal bence erken yaptırmışsın testi normalde 10. Gün istiyorlar ya doktorun mu soyledi yaptırmanı … ama gebelik olmasa hiç yükselmezdi sanki bence var

Merhaba 7. Gün olduğu için sanki normal bence erken yaptırmışsın testi normalde 10. Gün istiyorlar ya doktorun mu soyledi yaptırmanı … ama gebelik olmasa hiç yükselmezdi sanki bence var
Doktorum istemedi biz dayanamadık yaptık

Merhaba 17 şubatta 3. Gün embriyosu transferi yapıldı. Bugün3 gün taranfer sonrasından beri çok şiddetli bel ağrısı yaşıyorum. Bugün hafifledi. Kafamda ddli sorular belirtilere çom takılıyorum. Hamile olanlar ilk günler neler yaşadığı yazabilir mi?

Genelde bel yada kasık ağrısı yapıyor sanırım ilk günler sonra kesiliyor benim sonucum için henüz süre var ama okuduklarım bunlar

Arkadaşlar merhaba ocak veya şubat ayında transfer olupta pozitif sonuç alanlar yazabilirler mi? İlk günden itibaren belirtileriniz neydi?
Ben 30 ocakta transfer oldum ve 9gun sonra test yaptım ıdrarda çıktı sonra kanda ıkı kere test yaptırdım çok şükür yukseldı keseyı görmeye gıdıncem çarşamba günü cumartesıde kahverengı lekelenmem oldu sanırım normalmıs benım gıbı olan varmı

5. Gün embriyosu çift transferdi düşük çıktı sanırım
Benimde öyle 4aa 2 tane transfer edildi 4.günüm transferi saymazsak da adetime 2 gün kaldı acaba adet mi olcam kasık ağrım var ayağıma vuruyor kaçıncı günde yaptırdın kanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…