- 10 Eylül 2018
- 478
- 346
- 103
- 31
- Konu Sahibi evrim Akar
-
Bence belirtiler beta iyice yükseldiğinde 6. Haftada falan anlamlı oluyor öncekilerin hepsi reglden önce yaşadıklarımız, ctesi beta hcg 1124 çıktı ne göğüs hassasiyeti vardı ne de mide bulantısı, yanması, ben de daha hiç belirti falan olmadı kasıklarda olan ağrı da bence regl döneminde olan ağrı. Sadece küçük bi karıncalanma var sol tarafımda o transferden 2 gün sonra başladı ve hep vardıInsalah benımde yarın kese randevum var şu an ara ara çok az kaşık ağrım oluyor baskada bir belırtım yok sızde bır belırtı varmı acaba ben keseyı görememekten korkuyorum
Bende transferden berı dınlenıyorum evde hiç bısey yapandan sadece yatıyorum benimde cumartesi lekelenmem oldu ve kaşık ağrım oldu ama ertesi gün geçti kese oluşuyor dıye düşünmek ıstyrm düşük olsaydı heralde parçalı parçalı gelırdı heralde ınsalah görürüz keseyı çok heyecanlıyım olumsuz olcak dyeBenim de pek yok, kasıklarım arada karıncalanıyor gibi oluyor, bir iki gün öncesine kadar regl ağrısı gibi ağrım oluyodu o zaman korkuyodum şimdi geçti o sanırım tam regl olmam gereken zamandı ve öyle ağrılar oldu. Göğüslerimde öyle arada sızlıyo arada geçiyo. En sonra ctesi beta baktırmıştım lekelenmem olunca tekrar baktırmadım artık dr da cumaya verdi randevuyu biran önce görsem de rahatlasam. Ben olabildiğince dinleniyorum rapor aldım işe de gitmedim bu hafta.
İyi düşünelim iyi olsun inşallahBende transferden berı dınlenıyorum evde hiç bısey yapandan sadece yatıyorum benimde cumartesi lekelenmem oldu ve kaşık ağrım oldu ama ertesi gün geçti kese oluşuyor dıye düşünmek ıstyrm düşük olsaydı heralde parçalı parçalı gelırdı heralde ınsalah görürüz keseyı çok heyecanlıyım olumsuz olcak dye
Kesınlıkle burdan gelısmelerı paylaşalım ıyı oluyor fıkır oluyorİyi düşünelim iyi olsun inşallah
İnşallah ilk iyi haberi sizden bekliyoruz yarınKesınlıkle burdan gelısmelerı paylaşalım ıyı oluyor fıkır oluyor
Tekrar test yaptırdım mı arkadaşımYarın akşam belki acil de yaptırırım tekrar
Yok yarın sabah yapacağım 48 saatte en net sonuç çıkıyormuş öyle yapalım dedikTekrar test yaptırdım mı arkadaşım
Merhaba, benim 112 çıkmıştı 5. Gün embriyosuTransferin 10.günü beta değeri kaç çıkmıştı pozitif olanlar yazabilir mi acaba
Benim de 162 çikti. Kan verirken çok heycanlıydım. Çok şükür değer iyimiş. Bugün hemşirem değerin iyi dedi. Biraz rahatladım. Daha sonra tekrar kan verdin mi sen kaç çıktıMerhaba, benim 112 çıkmıştı 5. Gün embriyosu
Sonraki 230 çıktı tekrar kan istemedi benden dr ama ben lekelenmem olunca 3 gün sonra tekrar verdim 1124 olmuştu cuma inşallah kese randevumuz var. Önemli olan zaten nasıl yükseldiği inşallah sağlıkla katlasınBenim de 162 çikti. Kan verirken çok heycanlıydım. Çok şükür değer iyimiş. Bugün hemşirem değerin iyi dedi. Biraz rahatladım. Daha sonra tekrar kan verdin mi sen kaç çıktı
Canım tebrik ederim, hamilesin bu teste göre. Kan testi ne zaman vericeksin?Merhaba arkadaşlar 14 şubat transferim yapıldı tek embriyo 5AA kalitesi bugün 9. Gün 3 gündür idrar testi yapıyorum bi çizgi biraz daha silik netleşmedi yorumunuz nedir yardımcı olur musunuz? Foto aşağıda
Teşekürler ama çizgi netleşmedi diye tam emin olamıyorum normal mi sizce kan testim yarın insallahCanım tebrik ederim, hamilesin bu teste göre. Kan testi ne zaman vericeksin?
İnşallah canımSonraki 230 çıktı tekrar kan istemedi benden dr ama ben lekelenmem olunca 3 gün sonra tekrar verdim 1124 olmuştu cuma inşallah kese randevumuz var. Önemli olan zaten nasıl yükseldiği inşallah sağlıkla katlasın
Canım daha sekizinci gün. Benim de 14 Şubat'ta oldu transferim. Beta hcg 260. Ama kaset testte o kadar silik ki çizgim. Seninki benimkine göre bayağı belirgin, hiç endişelenme. Kafaya takacaksan kan testini yaptır istersen.Teşekürler ama çizgi netleşmedi diye tam emin olamıyorum normal mi sizce kan testim yarın insallah
Çok teşekürler içim biraz rahatladı randevumuz yarın inşallah bakalım allah hepimize nasip eder inşallahCanım daha sekizinci gün. Benim de 14 Şubat'ta oldu transferim. Beta hcg 260. Ama kaset testte o kadar silik ki çizgim. Seninki benimkine göre bayağı belirgin, hiç endişelenme. Kafaya takacaksan kan testini yaptır istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?