- Konu Sahibi evrim Akar
Bugün çok şükür keseyı gördük bız 6haftalık olmuş çok şükür hersey yolunda ıkı hafta sonrada kalp atışı dedi doktor umarım sizde cuma günü görürsünüzİnşallah ilk iyi haberi sizden bekliyoruz yarın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün çok şükür keseyı gördük bız 6haftalık olmuş çok şükür hersey yolunda ıkı hafta sonrada kalp atışı dedi doktor umarım sizde cuma günü görürsünüzİnşallah ilk iyi haberi sizden bekliyoruz yarın![]()
Ya maşallahBugün çok şükür keseyı gördük bız 6haftalık olmuş çok şükür hersey yolunda ıkı hafta sonrada kalp atışı dedi doktor umarım sizde cuma günü görürsünüz![]()
Saolun ınsallah sızdende haberler bekliyoruzYa maşallahsağ salim inşallah biz de görürüz
Maşallah benim ilk opuda hiç yumurta çıkmadı 2. opuda da sadece 4 tane çıktı 2 tanesi embriyo haline geldi 3.gunde dondurdular. Ptsi günü 2 embriyoyu da transfer ettik inşaallah hayırlı sonuçlar alırızKızlar ben dün opu oldum 35 yumurta toplanmış bu sabah aradılar 25’i sağlıklı 14’ü döllendi dediler..Bir gecede yarıdan fazlası gitti bakalım 5’inci güne kaç tane kalacak![]()
İnş cnm bana 2 adet sonra gel dedi..Bende pko var oyüzden bu kadar çok çıkmış aslında ne kadar çok yumurta olduğu değil ne kadar kaliteli olduğu önemli bana tek embriyo transfer edilecek..İnş hayırlı sonuçlar alırız da bidaha bu aşamalardan geçmeyizMaşallah benim ilk opuda hiç yumurta çıkmadı 2. opuda da sadece 4 tane çıktı 2 tanesi embriyo haline geldi 3.gunde dondurdular. Ptsi günü 2 embriyoyu da transfer ettik inşaallah hayırlı sonuçlar alırız![]()
MerhabaMerhaba 17 şubatta 3. Gün embriyosu transferi yapıldı. Bugün3 gün taranfer sonrasından beri çok şiddetli bel ağrısı yaşıyorum. Bugün hafifledi. Kafamda ddli sorular belirtilere çom takılıyorum. Hamile olanlar ilk günler neler yaşadığı yazabilir mi?
Merhababende 17 şubatta transfer oldum 27 si test günüm nasılsınız ağrılarınız devam ediyor mu inşallah güzel haberler alırız
ara ara belim ağrıyor. Az hareket etmekten sanırım. Regl olacakmişim gibi şişliğim olmaya başladı. Yarın gidip kan vericem galiba daha fazla sabredemiyorum ımarım pozitif çıkar
Sizin var mı belirtiler inş pozitifi görürüz. Bana 1 martta test dedi. Yarın yapıcamMerhababende 17 şubatta transfer oldum 27 si test günüm nasılsınız ağrılarınız devam ediyor mu inşallah güzel haberler alırız
![]()
Merhaba hayırlı olsun. Beta artisiniz nasıldı 2 güne bir test yaptirdiniz mi1.gün hiç belirtim olmadı.
2-3-4.gün adet sancısı( özellikle geceleri ) ara ara kaşık batması
5-6-7.günler bütün belirtilerim kayboldu.
7.gün akşamı kaset test pozitif.Öncesinde de test yapmıştım negatifti.
Şu an betam 5 binlerde göğüs hassasiyetim yeni yeni başladı.
12.günden sonra yoğun akıntı.
Bence en büyük belirti ilk günler olan adet sancısı.
Evet pozitif gördüğüm gün kan verdimMerhaba hayırlı olsun. Beta artisiniz nasıldı 2 güne bir test yaptirdiniz mi
Benimde değerlerimEvet pozitif gördüğüm gün kan verdim
8.gün 54
10.gün 135
12.gün 312
şeklinde artış oldu.Pazartesi kese için gideceğim bakalım artık
Transferi yapan doktor Kayseri'de ben görev yerime döndüm ağrıya.. yarın kese için git dedi bakalım gideceğim. Herkesin değerleri 5000-10000 lerde olduğu için bana benimki küçücük gibi geldi%60 artışın normal olduğu söyleniyo sizinki de çok iyi artmış .Doktorunuz ile görüştünüz mü?
Yüksek ihtimal gittiğinizde keseyi görürsünüz.Transferi yapan doktor Kayseri'de ben görev yerime döndüm ağrıya.. yarın kese için git dedi bakalım gideceğim. Herkesin değerleri 5000-10000 lerde olduğu için bana benimki küçücük gibi geldi![]()
Arkadaşım test yaptın mı artış güzeldir inşallahYok yarın sabah yapacağım 48 saatte en net sonuç çıkıyormuş öyle yapalım dedik
Maşallah cnm hamilesin inşallahMerhaba arkadaşlar 14 şubat transferim yapıldı tek embriyo 5AA kalitesi bugün 9. Gün 3 gündür idrar testi yapıyorum bi çizgi biraz daha silik netleşmedi yorumunuz nedir yardımcı olur musunuz? Foto aşağıda![]()
Yani belirtimi ilaçların etkisimi bilmiyorum ki böyle bir tansiyon düşüklüğü gibi boşlukta olma hissi var sürekli fazla ayakta kaldığımda daha kötü oluyor. Belim kasıklarım ağrıyor akşamları çok ciddi bir halsizlik yaşıyorum. Ayy hadi inşallah pozitif haberini verirsinizSizin var mı belirtiler inş pozitifi görürüz. Bana 1 martta test dedi. Yarın yapıcam![]()