Şubat 2023 te transfer olanlar

Kızlar ben dün opu oldum 35 yumurta toplanmış bu sabah aradılar 25’i sağlıklı 14’ü döllendi dediler..Bir gecede yarıdan fazlası gitti bakalım 5’inci güne kaç tane kalacak🤔

Kızlar ben dün opu oldum 35 yumurta toplanmış bu sabah aradılar 25’i sağlıklı 14’ü döllendi dediler..Bir gecede yarıdan fazlası gitti bakalım 5’inci güne kaç tane kalacak🤔
Maşallah benim ilk opuda hiç yumurta çıkmadı 2. opuda da sadece 4 tane çıktı 2 tanesi embriyo haline geldi 3.gunde dondurdular. Ptsi günü 2 embriyoyu da transfer ettik inşaallah hayırlı sonuçlar alırız 🙏🏻

Maşallah benim ilk opuda hiç yumurta çıkmadı 2. opuda da sadece 4 tane çıktı 2 tanesi embriyo haline geldi 3.gunde dondurdular. Ptsi günü 2 embriyoyu da transfer ettik inşaallah hayırlı sonuçlar alırız 🙏🏻
İnş cnm bana 2 adet sonra gel dedi..Bende pko var oyüzden bu kadar çok çıkmış aslında ne kadar çok yumurta olduğu değil ne kadar kaliteli olduğu önemli bana tek embriyo transfer edilecek..İnş hayırlı sonuçlar alırız da bidaha bu aşamalardan geçmeyiz

arkadaşlar merhaba ben 14 şubatta 5. gün 2 adet embriyo transferi oldum. Bugün 8. gün erken gebelik testinde pozitif gördüm ancak akşamında kahverengi lekelenmem oldu. Bunu yaşayan var mı? tutunma kanaması olmak için geç değil mi? Okuduklarım hep kimyasal ile sonuçlanmış çok tedirgin oldum.

Merhaba 17 şubatta 3. Gün embriyosu transferi yapıldı. Bugün3 gün taranfer sonrasından beri çok şiddetli bel ağrısı yaşıyorum. Bugün hafifledi. Kafamda ddli sorular belirtilere çom takılıyorum. Hamile olanlar ilk günler neler yaşadığı yazabilir mi?
Merhaba 😁bende 17 şubatta transfer oldum 27 si test günüm nasılsınız ağrılarınız devam ediyor mu inşallah güzel haberler alırız🙏🏻

Merhaba 😁bende 17 şubatta transfer oldum 27 si test günüm nasılsınız ağrılarınız devam ediyor mu inşallah güzel haberler alırız🙏🏻ara ara belim ağrıyor. Az hareket etmekten sanırım. Regl olacakmişim gibi şişliğim olmaya başladı. Yarın gidip kan vericem galiba daha fazla sabredemiyorum ımarım pozitif çıkar

1.gün hiç belirtim olmadı.
2-3-4.gün adet sancısı( özellikle geceleri ) ara ara kaşık batması
5-6-7.günler bütün belirtilerim kayboldu.
7.gün akşamı kaset test pozitif.Öncesinde de test yapmıştım negatifti.
Şu an betam 5 binlerde göğüs hassasiyetim yeni yeni başladı.
12.günden sonra yoğun akıntı.
Bence en büyük belirti ilk günler olan adet sancısı.
Merhaba hayırlı olsun. Beta artisiniz nasıldı 2 güne bir test yaptirdiniz mi

Merhaba kızlar sanırım hepimiz aynı sayı bekliyoruz 16sında iki embriyo transferi oldum 2.günden itibaren kasık ağrısı ateş basması yaşadım ve dün adet olmam lazımdı olmadım suanda bütün belirtiler kayboldu 6.7gunler erken gebelık testi yaptım çok ince bi cızgı çıktı ama sonradan işte bugün 7.günüm 5.günüm kaldı

Evet pozitif gördüğüm gün kan verdim
8.gün 54
10.gün 135
12.gün 312
şeklinde artış oldu.Pazartesi kese için gideceğim bakalım artık
Benimde değerlerim
Transfer günü dahil 10. Gün 67
12. Gün 117
14.gun 197
18. 845
20. Gün 2002 bugün. Yani değerlerim başta %75 arttı sonra %140 falan artti ama bana yine de sanki değerler az artıyor gibi geldi

%60 artışın normal olduğu söyleniyo sizinki de çok iyi artmış .Doktorunuz ile görüştünüz mü?

%60 artışın normal olduğu söyleniyo sizinki de çok iyi artmış .Doktorunuz ile görüştünüz mü?
Transferi yapan doktor Kayseri'de ben görev yerime döndüm ağrıya.. yarın kese için git dedi bakalım gideceğim. Herkesin değerleri 5000-10000 lerde olduğu için bana benimki küçücük gibi geldi 🤣🤣🤣

Sizin var mı belirtiler inş pozitifi görürüz. Bana 1 martta test dedi. Yarın yapıcam 😄
Yani belirtimi ilaçların etkisimi bilmiyorum ki böyle bir tansiyon düşüklüğü gibi boşlukta olma hissi var sürekli fazla ayakta kaldığımda daha kötü oluyor. Belim kasıklarım ağrıyor akşamları çok ciddi bir halsizlik yaşıyorum. Ayy hadi inşallah pozitif haberini verirsiniz 🌺bende istiyorum yapmayı ama cesaret edemiyorum o kadar çok negatif değerle karşılaşınca🤷🏻‍♀️

Back
X