- 23 Ocak 2024
- 742
- 513
- 23
Evet ya benim de bu gece itibari 8. Gün oldu progestan dex iğne yapınca canım ağırıyor artık yavaş yavaş kasılaşra ve bacaklara adet sancısı geliyorSenin kaç gün oldu?
Benim transfer günü dahil 8. Günüm bugün ve biraz biraz kasık ağrısı olmaya başladı. Bikaç saniye sancı oluyor geçiyor o kadar
Akşam göbekten oksapar vurunca bi midem bulandı acıdan mı oldu anlamadım çünkü artık göbeğime iğne yapmakta zorlaştı canım yanıyor iğneyi batırmaya çalışırken
Belirtiler sonra sonra baş gösteriyor baksana bu rahat günlerin tadını çıkar hiçbişeyi de düşünme ağrısız acısız pozitif sonuçlar alacağız Allahın izniyle
Belirti arıyorduk buldukEvet ya benim de bu gece itibari 8. Gün oldu progestan dex iğne yapınca canım ağırıyor artık yavaş yavaş kasılaşra ve bacaklara adet sancısı geliyor
İnşallah az önce bir yorum okudum belirti vs vardı umutla bekledim ve negatif dedi çok üzüldüm inşallah bizim ve isteyen herkesin tutunurBelirti arıyorduk buldukgeliyor gelmekte olan siper al :))
İnşallahhh canım inşallahhhİnşallah az önce bir yorum okudum belirti vs vardı umutla bekledim ve negatif dedi çok üzüldüm inşallah bizim ve isteyen herkesin tutunur
Amin inşallah Rabbim nasibimizi bize sağlıklı ve hayırlı nasip etsinİnşallahhh canım inşallahhh
Aslında belirtilere göre karar veremeyiz ki sonuçta bi dünya ilaç kullanıyoruz illa ki vücutta değişimler olacak ağrı sızı olacak gebelik olsada olmasa da
Biz kendimizi avutuyoruz böyle şeylerle
Herşey güzel olacak evlatta nasip işi inşallah bize de nasip olacak
Evet canım bir bant yapıştırdım belime 4 günde bir değiştirdim. İkincisini yapıştırdım işte perşembe randevum var. Sen ne durumdasınAaa ben de 31inde oldumclimara ne için acaba o da rahim kalınlaşması için mi?
Benim valla ilk denemem olduğu için korkuyorum biraz inşallah olmuştur kalınlaşmamEvet canım bir bant yapıştırdım belime 4 günde bir değiştirdim. İkincisini yapıştırdım işte perşembe randevum var. Sen ne durumdasın
Yaaa zaman geçmiyor sanki bana heyecanla bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırızBenimde 17 mart
Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım.
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalımdaha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum
Nick başlama tarihi kaçıncı deneme ? Sonuç @Karendila 8 Ocak(transfer) 3 @payni 23 Ocak 2 @Anneolmayolundayim 28 ocak 4 @Semsem21 15 Ocak test 4 @Ahsenulvera 30 Aralık 1 O OLENA MIRA 9 ocak 1 @Mile 28 ocak akbs 24 Ocak @Betbetul 8 Şubat @59var 20 Şubat @duygukarakok 30 ocak @canmay 1 Şubat 1 @sblcglr 01 10 Şubat @minosetplusssss 4 Şubat 3 @Dugmecigim 3 Şubat 2
akıntı bende de var yaa sanırım estoferm yapıyorBenim valla ilk denemem olduğu için korkuyorum biraz inşallah olmuştur kalınlaşmamakıntı var şeffaf ama estrofemden sanırım o. Transfere kadar stres yüksek
senin kontrolün yarındı sanırım dimi ben bugün gittim geldim kontrole kalınlaşması iyi rahim içinin dedi yarından itibaren kullanmam için yeni ilaçlar verdi 18 şubat salı kesinleşti transferim , pgt yaptırdığım 1 adet embriyom transfer edilecek genetikten sağlıklı gelmişti umarım kolaylıkla halledeceğiz bu süreciBenim valla ilk denemem olduğu için korkuyorum biraz inşallah olmuştur kalınlaşmamakıntı var şeffaf ama estrofemden sanırım o. Transfere kadar stres yüksek
Yaaa çok sevindim canım belirlenmesinesenin kontrolün yarındı sanırım dimi ben bugün gittim geldim kontrole kalınlaşması iyi rahim içinin dedi yarından itibaren kullanmam için yeni ilaçlar verdi 18 şubat salı kesinleşti transferim , pgt yaptırdığım 1 adet embriyom transfer edilecek genetikten sağlıklı gelmişti umarım kolaylıkla halledeceğiz bu süreci
mevcutta estoferm, coraspirin ve folibol kullanıyorum yarından itibaren de progestan fitil günde 3 defa, progestan dex iğne günde 1 defa kullanacağım. bir de 5 gün boyunca tetradox ve deltacortil diye hap verdi onları içeceğim :) her yanım ilaç oldu ne zormuş yahuYaaa çok sevindim canım belirlenmesinehangi ilaçları verdi şimdi? Benim kontrol yarın evet inşallah belirlenir tarihim inşallah kolaylıkla geçer
O akıntı bende de var ya. Yârını bekliyorum ben de çok heyecanlıyım inşallah bana da transfer tarihi verir yarınBenim valla ilk denemem olduğu için korkuyorum biraz inşallah olmuştur kalınlaşmamakıntı var şeffaf ama estrofemden sanırım o. Transfere kadar stres yüksek
Benim de yarın kontrolüm var inşallah kalınlaşmam iyidir bana da gün verir ya hep aynı tarihlerdeyizsenin kontrolün yarındı sanırım dimi ben bugün gittim geldim kontrole kalınlaşması iyi rahim içinin dedi yarından itibaren kullanmam için yeni ilaçlar verdi 18 şubat salı kesinleşti transferim , pgt yaptırdığım 1 adet embriyom transfer edilecek genetikten sağlıklı gelmişti umarım kolaylıkla halledeceğiz bu süreci
merhaba benım de 8 subattaydı transferım. benı de ekler mısınız :merhaba :) benim 27 şubat transfer ilk denemem listeye ekler misin?
Bende de canım. Artı olarak transferde 6. Günüm sabahları adet olackmş gibi hafif regl sancısı olıp geçiyoKızlar ay başından beri transfer olanlar belirtilerini paylaşabilir mi? Ben pazartesi günü olmuştum aşırı gaz problemim var
bence tutmuştur için rahat etsinMerhaba benım 3. Transferim bu 6 subatta ıkı embrıyo transfer edildi orta kalite bugun 6. Günüm sabah kahve rengı lekelenmem oldu erken gebelik testi yaptım silik bir cizgi var sizce tutmuşmudur cok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?