Merhaba benım 3. Transferim bu 6 subatta ıkı embrıyo transfer edildi orta kalite bugun 6. Günüm sabah kahve rengı lekelenmem oldu erken gebelik testi yaptım silik bir cizgi var sizce tutmuşmudur cok heycanlıyım
Yaa inşlhhh ınsan 3. Deneme olunca tedirginleşiyorbence tutmuştur için rahat etsin
bu mübarek ayda içini ferah tut canım olacak sağlıkla alacaksın bebeğini kucağınan inan banaYaa inşlhhh ınsan 3. Deneme olunca tedirginleşiyor
Cok iyi geldiniz tesekkürlerbu mübarek ayda içini ferah tut canım olacak sağlıkla alacaksın bebeğini kucağınan inan bana
rica ederim kimse umutsuz olmasın bu yolda lütfen umut her zaman varCok iyi geldiniz tesekkürlerinşlah
Ben daha yeni transfer oldum daha çoook var ama siz yaptınız mı merak ettimkzlar 4 şubatta transfer olup erken gebelik testi yapan var mı?bugün 8. günümüz
evet yaptım dayanamayıpBen daha yeni transfer oldum daha çoook var ama siz yaptınız mı merak ettim
Ay umarım tutunmuştur güzel haber alırız. Dondurulmuş embriyo transferiydi değil mi?Merhaba benım 3. Transferim bu 6 subatta ıkı embrıyo transfer edildi orta kalite bugun 6. Günüm sabah kahve rengı lekelenmem oldu erken gebelik testi yaptım silik bir cizgi var sizce tutmuşmudur cok heycanlıyım
Çıktı mı bir şeyevet yaptım dayanamayıp
Ben daha yeni transfer oldum daha çoook var ama siz yaptınız mı merak ettim
Evet dondurulmustuAy umarım tutunmuştur güzel haber alırız. Dondurulmuş embriyo transferiydi değil mi?
Gölge değilse görünüyor sanki var gibi yaaaaEki Görüntüle 3543610
Var mı silik çizgi var ben görüyorum ama siz görüyor musunuz
gölgeye benzemiyor çıplak gözle silik pembe test evet erken gebelikGölge değilse görünüyor sanki var gibi yaaaapredictor mü yaptın canım
rabbim en kısa zamanda bu yolda bekleyen herkese nasip etsin inşallah tek yumurta ikizi olur hep sağlıklı olsun tek yumurta ikizi olur inşallah ALLAHIM DİYORUMGölge değilse görünüyor sanki var gibi yaaaapredictor mü yaptın canım
Predictor markasının hiç yanıldığını görmedim ben valla ben de bir gebelik geçirip düşük yaptım daha önce onda da silik çizgi görmüştüm aradan yarım saat 1 saat geçince daha da netleşmişti kan vermiştim 50 çıkmıştı. Pahalı ama doğru gösteren bir test. Sende de var görünüyor hadi gözün aydıngölgeye benzemiyor çıplak gözle silik pembe test evet erken gebelik
Dondurulmuşsa var gibi görünüyor canım taze olunda çatlatma iğne etkisi oluyor ya ondan sordum hadi gözün aydın sıkı sıkı tutunur bebişin umarım bütün yaşananları unuttursun sanaEvet dondurulmustu
Çok üzülüm benim başıma da geldi ama kimyasal olmuştu inşallah bebğim benimledir duaya ihtiyacım var bana ve isteyen herkese dua edin bu mübarek günlerde Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok AminPredictor markasının hiç yanıldığını görmedim ben valla ben de bir gebelik geçirip düşük yaptım daha önce onda da silik çizgi görmüştüm aradan yarım saat 1 saat geçince daha da netleşmişti kan vermiştim 50 çıkmıştı. Pahalı ama doğru gösteren bir test. Sende de var görünüyor hadi gözün aydınumarım seninledir bebişin, kan testi yaptıracak mısın yoksa vaktini mi bekleyeceksin canım
Dondurulmuşsa var gibi görünüyor canım taze olunda çatlatma iğne etkisi oluyor ya ondan sordum hadi gözün aydın sıkı sıkı tutunur bebişin umarım bütün yaşananları unuttursun
Genelde herkes transfer sonrası 7. Günde silik çizgi görmüş canım. Hayırlı uğurlu olsun iki bebişinde seninledir inşallah. 6. Günde de çıkar benceMerhaba benım 3. Transferim bu 6 subatta ıkı embrıyo transfer edildi orta kalite bugun 6. Günüm sabah kahve rengı lekelenmem oldu erken gebelik testi yaptım silik bir cizgi var sizce tutmuşmudur cok heycanlıyım
Ayy tabii ki varEki Görüntüle 3543610
Var mı silik çizgi var ben görüyorum ama siz görüyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?