ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Benim sürecimde o şekilde oldu rahim dinlendirince gebelik daha sağlıklı ilerliyor

Kızlar birşey soracağım size. Bu gün transferin 10. Günü 3. Gün embriyosu transfer edildi. Ama bu gün sağ yumurtalığım çok ağrıyor bunu yaşayan oldu mu aranızda

valla bende merak ediyorum neden 3 diye. ama sanırım toplam 2 embriyom vardı onun için 5. güne kadar bekleme riskini alamadılar gibi geliyor bana.
Teşekkür ederim. Benimde bir oğlum var dört yaşında o da 3. Gün embriyosuydu. Kardeş için tedavi olduk bizimde 5. Güne gelen embriyo olmadı tekrar tedaviye başladık 3. Gün isteyeceğim bende

Merhabalar ben 25 yaşındayım 1 senedir gebelik için uğraşıyoruz, bende pcos var eşimde hiçbir sorun yok çatlatma iğnesi 2 defa yaptırdım ve hsg çekildi çok şükür bir sorun yok ama doktorum artık aşılamaya oda olmazsa tüp bebeğe gidebiliceğimi söyledi. Dünden beri bu yüzden kendime gelemiyorum çünkü çevremde herkes kolaylıkla gebelik elde edebildi bende bu durumu yaşıyorum diye çok üzülüyorum. Süreçlerin nasıl ilerlediğini bilmiyorum 1 senedir psikolojim çöktü her ay negatif test sonuçları görmek beni çok yıprattı. Destek görebileceğim kimsemde yok son çare buraya yazmak oldu belki benimle aynı durumda olup sonunda gebelik elde eden arkadaşlarım vardır deneyimlerinizi benimlede paylaşabilir misiniz bu süreç nasıl ilerliyor neler yapmam gerekiyor ve çok stresli bir hayatım var bu stresle nasıl başa çıkıyorsunuz

Kızlar transferimin 10. Günü kan sonucumu aldım 216 çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yolumuz uzun 2 gün sonra tekrarlayacağiz
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Benim de transferin 4.günü.Darısı başıma inşallah.Bugün idrar testi yaptım ama negatif.tabi çok erken olduğunu biliyorum siz hiç idrar yaptınız mı yoksa direkt kan mı verdiniz ?

merhaba canım öncelikle stres yapma hiç. Birkaç farklı doktora gidebilirsin bunun için farklı görüşler almak her zaman iyidir ama bu iş üstüne düşerek ve stresle olmuyor ne yazıkki. Kendini akışa bırakman lazım mümkünse mesela bir tatile çık gebelik düşüncesine ara ver bir müddet (kısa bir ara da olsa en azından tatil için) gebeliği düşünmeden hareket et faydasını görebilirsin. Bende senin gibi mesela çok taktığım dönemler olmuştu ama bir tatilimden dönüşte hamile olduğumu öğrenmiştim. Biraz hem nasip hem de o düşünceyi serbest bırakmak bana göre çok önemli. Elbetteki doktorların yorumu bu anlamda çok önemli ben her durumda birkaç farklı doktor görüşü alman gerektiğini düşünüyorum. Gebelik zaten başlı başına mucizevi bir olay kolaylıkla olması her zaman beklenmiyor. O yüzden kendini strese sokma canım.

Merhaba bende 28 şubat cuma transfer olacagim. Donmus 2 tane 3. Gun embriyosu inslalah tutar. Temmuzda da 2 tane 3. Gün embriyosu sicak transfer oldu 1 tanesi tuttu fetal iyi cikti fakat detayli ultrasonda basi su toplamis ileri derecede hidrosefali dogarsa engelli olacak dediler normal dagumla sonlandirdik 1 aralikta. Simdi cuma tekrar transferim var rica etsem bana dua eder misiniz bu surec beni cok yordu yipratti. Allah hepimize saglikli bebeller nasip etsin

Hayırlı sonuçlar almanı dilerim ben de Salı günü transfer olacağım kolaylıkla sonucu aldığımız günü de paylaşırız inşallah
Salı günü 4aa 5. gün blastokist transferim oldu 1 mart test günü benim. Senin de öyle mi? Erken test yapmamak için ölüp ölüp diriliyorum

Salı günü 4aa 5. gün blastokist transferim oldu 1 mart test günü benim. Senin de öyle mi? Erken test yapmamak için ölüp ölüp diriliyorum
Merhaba ben de pgt ki embriyo transferi oldum evet dün 8.günün de kan verdim 137 çıktı dayanamadık cuma tekrar kan veriden evde de erken gebelik testi yapmıştık pazartesi silik çizgi çıkmıştı

Merhaba ben de pgt ki embriyo transferi oldum evet dün 8.günün de kan verdim 137 çıktı dayanamadık cuma tekrar kan veriden evde de erken gebelik testi yapmıştık pazartesi silik çizgi çıkmıştı
Ben de yarın sabah tiroid için kan vereceğim vermişken beta hcg de baktırayım diyorum stres kadar kötü bişey yok kendimi oyalayacak bişeyler bulmam lazım dizi film her şey olur önerilere açığım hshdhjs

137 8. gün için çok iyi değer bu arada maşallah diyelim Zamanıyla uyumlu sağlıkla takip edin inşallah darısı kesesini görmeye kalp atışlarını duymaya olsun 0.1den başka bişey göremedim henüz inşallah ben de görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…