Benim sürecimde o şekilde oldu rahim dinlendirince gebelik daha sağlıklı ilerliyorKızlar bugün 5. Gün embriyolarım donduruldu. 40 günlük bir tedavi sürecimiz var demişti doktor. İlaç henüz vermedi. Adet olunca haber ver dedi. Doğum kontrol verecek sanırım. Sizlerde de böyle mi ilerledi süreç
Kan sonucunuz nasıl?Ben bugün kan verecem canım tebrik ederim güzel bı değer gelmiş
Daha kan vermedimKan sonucunuz nasıl?
Bende taze transfer düşünüyorum doktorunuz 3. Gün embriyosuna nasıl karar verdi bel diye tutturuyorlar genelde yabenim şubat 14 transferim oldu 3. gün embriyosu 2 adet nakil oldu. bir belirtim yok umudum çok kırıldı. ne tür belirti beklemeliyim yada test yapmalı mıyım?
valla bende merak ediyorum neden 3 diye. ama sanırım toplam 2 embriyom vardı onun için 5. güne kadar bekleme riskini alamadılar gibi geliyor bana.Bende taze transfer düşünüyorum doktorunuz 3. Gün embriyosuna nasıl karar verdi bel diye tutturuyorlar genelde ya
Teşekkür ederim. Benimde bir oğlum var dört yaşında o da 3. Gün embriyosuydu. Kardeş için tedavi olduk bizimde 5. Güne gelen embriyo olmadı tekrar tedaviye başladık 3. Gün isteyeceğim bendevalla bende merak ediyorum neden 3 diye. ama sanırım toplam 2 embriyom vardı onun için 5. güne kadar bekleme riskini alamadılar gibi geliyor bana.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Benim de transferin 4.günü.Darısı başıma inşallah.Bugün idrar testi yaptım ama negatif.tabi çok erken olduğunu biliyorumKızlar transferimin 10. Günü kan sonucumu aldım 216çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yolumuz uzun 2 gün sonra tekrarlayacağiz
merhaba canım öncelikle stres yapma hiç. Birkaç farklı doktora gidebilirsin bunun için farklı görüşler almak her zaman iyidir ama bu iş üstüne düşerek ve stresle olmuyor ne yazıkki. Kendini akışa bırakman lazım mümkünse mesela bir tatile çık gebelik düşüncesine ara ver bir müddet (kısa bir ara da olsa en azından tatil için) gebeliği düşünmeden hareket et faydasını görebilirsin. Bende senin gibi mesela çok taktığım dönemler olmuştu ama bir tatilimden dönüşte hamile olduğumu öğrenmiştim. Biraz hem nasip hem de o düşünceyi serbest bırakmak bana göre çok önemli. Elbetteki doktorların yorumu bu anlamda çok önemli ben her durumda birkaç farklı doktor görüşü alman gerektiğini düşünüyorum. Gebelik zaten başlı başına mucizevi bir olay kolaylıkla olması her zaman beklenmiyor. O yüzden kendini strese sokma canım.Merhabalar ben 25 yaşındayım 1 senedir gebelik için uğraşıyoruz, bende pcos var eşimde hiçbir sorun yok çatlatma iğnesi 2 defa yaptırdım ve hsg çekildi çok şükür bir sorun yok ama doktorum artık aşılamaya oda olmazsa tüp bebeğe gidebiliceğimi söyledi. Dünden beri bu yüzden kendime gelemiyorum çünkü çevremde herkes kolaylıkla gebelik elde edebildi bende bu durumu yaşıyorum diye çok üzülüyorum. Süreçlerin nasıl ilerlediğini bilmiyorum 1 senedir psikolojim çöktü her ay negatif test sonuçları görmek beni çok yıprattı. Destek görebileceğim kimsemde yok son çare buraya yazmak oldu belki benimle aynı durumda olup sonunda gebelik elde eden arkadaşlarım vardır deneyimlerinizi benimlede paylaşabilir misiniz bu süreç nasıl ilerliyor neler yapmam gerekiyor ve çok stresli bir hayatım var bu stresle nasıl başa çıkıyorsunuz
Merhaba diyarbakirdamisiniz
Hayır, İstanbulMerhaba diyarbakirdamisiniz
Salı günü 4aa 5. gün blastokist transferim oldu 1 mart test günü benim. Senin de öyle mi? Erken test yapmamak için ölüp ölüp diriliyorumHayırlı sonuçlar almanı dilerim ben de Salı günü transfer olacağım kolaylıkla sonucu aldığımız günü de paylaşırız inşallah
Umarım pozitif olur hayırlısı olsun inşallahHayır, İstanbul
Merhaba ben de pgt ki embriyo transferi oldum evet dün 8.günün de kan verdim 137 çıktı dayanamadık cuma tekrar kan veriden evde de erken gebelik testi yapmıştık pazartesi silik çizgi çıkmıştıSalı günü 4aa 5. gün blastokist transferim oldu 1 mart test günü benim. Senin de öyle mi? Erken test yapmamak için ölüp ölüp diriliyorum
Ben de yarın sabah tiroid için kan vereceğim vermişken beta hcg de baktırayım diyorum stres kadar kötü bişey yok kendimi oyalayacak bişeyler bulmam lazım dizi film her şey olur önerilere açığım hshdhjsMerhaba ben de pgt ki embriyo transferi oldum evet dün 8.günün de kan verdim 137 çıktı dayanamadık cuma tekrar kan veriden evde de erken gebelik testi yapmıştık pazartesi silik çizgi çıkmıştı
137 8. gün için çok iyi değer bu arada maşallah diyelimMerhaba ben de pgt ki embriyo transferi oldum evet dün 8.günün de kan verdim 137 çıktı dayanamadık cuma tekrar kan veriden evde de erken gebelik testi yapmıştık pazartesi silik çizgi çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?