- 3 Nisan 2023
- 2.748
- 2.702
- 63
- 38
kitap oku canım ben öyle yapıyorum arada da örgü örüyorum :) dizi de olur ama kitap ve örgü bana en iyi gelen şeyler oldu bu dönemde :)Ben de yarın sabah tiroid için kan vereceğim vermişken beta hcg de baktırayım diyorum stres kadar kötü bişey yok kendimi oyalayacak bişeyler bulmam lazım dizi film her şey olur önerilere açığım hshdhjs
yorumun için teşekkür ederim canım Allah razı olsun137 8. gün için çok iyi değer bu arada maşallah diyelimZamanıyla uyumlu sağlıkla takip edin inşallah darısı kesesini görmeye kalp atışlarını duymaya olsun 0.1den başka bişey göremedim henüz inşallah ben de görürüm
Tebrik ederim maşallah sonucunuz çok güzel sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahKızlar transferimin 10. Günü kan sonucumu aldım 216çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yolumuz uzun 2 gün sonra tekrarlayacağiz
tüm dualarım seninle canım yarın senin için dua edeceğim inşallah kolaylıkla sürecini atlatır ve yavrucuğunu kucağına alırsınMerhaba bende 28 şubat cuma transfer olacagim. Donmus 2 tane 3. Gun embriyosu inslalah tutar. Temmuzda da 2 tane 3. Gün embriyosu sicak transfer oldu 1 tanesi tuttu fetal iyi cikti fakat detayli ultrasonda basi su toplamis ileri derecede hidrosefali dogarsa engelli olacak dediler normal dagumla sonlandirdik 1 aralikta. Simdi cuma tekrar transferim var rica etsem bana dua eder misiniz bu surec beni cok yordu yipratti. Allah hepimize saglikli bebeller nasip etsin
Bol şans canım tüm dualarım seninle inşallah sağlıkla kucağına alırsınAmim duaya cok ihtiyacim var tesekkr ederim 14.00 da transfer olacak sonda ile idrarimi alip odaya cikariyorlar 3 saat yaticam dinlenicem...
transferimi oldum artik 6 gun sonra kan tahlili yaparimBol şans canım tüm dualarım seninle inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Evet canım malesef baya acıtıyor ben keseyde gördüm hâlâ kullanıyorumKızlar transfer sonrası oksapar iğne kullanan varmı ?? Aşırı yanıyorr sizinde öylemi
İğneyi yapmadan önce avcunda birazcık ısıtırsan az da olsa acısı azalıyor gibiKızlar transfer sonrası oksapar iğne kullanan varmı ?? Aşırı yanıyorr sizinde öylemi
Vurduktan sonra baya bi ovuyorum öyle rahatlıyorum iğneside bi tuhaf derime patmıyor yaaİğneyi yapmadan önce avcunda birazcık ısıtırsan az da olsa acısı azalıyor gibi
Benim eşim yapıyor canım iğnenin girdiğini baya hissediyorum diğer iğnelere göre biraz acılı evetVurduktan sonra baya bi ovuyorum öyle rahatlıyorum iğneside bi tuhaf derime patmıyor yaa
Evet malesef öyleymiş neyse yapcak bişey yok :)Benim eşim yapıyor canım iğnenin girdiğini baya hissediyorum diğer iğnelere göre biraz acılı evet
merhaba, dün transferimi oldum inşallah sonuç pozitif olur :) bugün ara ara kasık ağrıları kramplarım oluyor. dün bu kadar ağrım yoktu inşallah normaldir. o günden sonra ialçları gün içine bölüp içtim sırayla sıkıntı yaşamadım bidaha. fakat şimdide ilaçları almakta biraz sıkıntı yaşıyorum sizde de oluyormu ? özellikle estrofemde yaşıyorum. eczaneler renkli reçete sistemine giriliyor artık oyüzden şu tarihten önce veremeyiz falan diyolar günde 6 tane kullanıyorum ben, bir kutu 4 buçuk gün gidiyor.Hayırlsıı olsun sürecin cnm bende kullanıyorum 4.5 gündür cnm bende bitek ecopirin diye bir ilaç var coraspirin in kardeşi o yaptı yan etki ishal yaptı karın ağrısı vs. Bende coraspirin e döndüm düzeldi. Hepsini aynı anda alınca vücut ta şaşırıyor artık nasıl tepki vereceğini
Bende de öyleydi cnm. 2. Transferim negatif oldu bir sürü ilaçlara rağmen.merhaba, dün transferimi oldum inşallah sonuç pozitif olur :) bugün ara ara kasık ağrıları kramplarım oluyor. dün bu kadar ağrım yoktu inşallah normaldir. o günden sonra ialçları gün içine bölüp içtim sırayla sıkıntı yaşamadım bidaha. fakat şimdide ilaçları almakta biraz sıkıntı yaşıyorum sizde de oluyormu ? özellikle estrofemde yaşıyorum. eczaneler renkli reçete sistemine giriliyor artık oyüzden şu tarihten önce veremeyiz falan diyolar günde 6 tane kullanıyorum ben, bir kutu 4 buçuk gün gidiyor.
Aramiza hosgeldinKızlar transfer sonrası oksapar iğne kullanan varmı ?? Aşırı yanıyorr sizinde öylemi
evet ama alışıyorsun ben 3. kutuya başladım artık yanmıyor yada hissetmiyorum bilmiyorum. :)Kızlar transfer sonrası oksapar iğne kullanan varmı ?? Aşırı yanıyorr sizinde öylemi
Hayırlısı canım üzülme herşey çok iyi olsa bile bazen sonuç istediğimiz gibi olmuyor allahın takdiri inşallah bidahakinde allah nasip ederBende de öyleydi cnm. 2. Transferim negatif oldu bir sürü ilaçlara rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?