ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Endometrium kalınlığunuz kactı ince olarak değerlendirilirjen

Bir de bunun sebebi luteral faz eksikliği mi

Ederizz tabii canm sende duaa ett bizim içinn kaçıncı gün canm hiç evde test yaptın mıı
Rabbim isteyen ve bu yolda olan herkesin gönlüne göre versin.en kısa hayırlı zamanda müjdelendirsin bizleri inşallah.24 şubatta transfer oldum yarın transfer günüyle birlikte 10.gunum evde test yapmadım biraz korkuyorum evde silik çıkarsa sevinirim orda negatif görürüm yada evde negatif çıkar üzülürüm sonra pozitif görürüm diye sabrettim bakalım yarın belli olucak

Hadi hayırlısı olsn canm yarın burayada yazz olurmuu dualrım seninle

Bir de bunun sebebi luteral faz eksikliği mi
Y rahim nedeniyle geçirdiğim histeroskopide rahim yapışıklığı oldu. Histeroskopi ile yapışıklığı açarken endometrium tabakası da tahrip olup incelmeye başladı. Maalesef şuan geri dönüşü de pek olmuyor. Yapışıklık bitmiyor endometrium toparlanamadı. Ve transferim negatif sonuçlandı

Hadi hayırlısı olsn canm yarın burayada yazz olurmuu dualrım seninle
Kizlar transfer günüyle birlikte bugün 10.gunum beta değerin 64.7 çıktı cuma günü birdaha vericez inşallah olması gerektiği gibi yukselir.Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah ama ufaktan korkuyorum yükselicemi kimyasal gebelik olabilirmi diye

Hayırlı olsun canm kaçıncı gün embriyosuydu kalitesi neydi daha öncesinde test yaptın mıı inşallah sağlıklıcaa yüksekirrr

Histeroskopinin bir riski mi bu ilk kez duydum

Histeroskopinin bir riski mi bu ilk kez duydum
Evet. Aslında histeroskopi o kadar da masum bir şey değil. Benim hayatım karardı. Yapışıklık olunca regl bile olamıyorum. Regl olmak için tekrar histeroskopi yapmam gerekiyor ama açtıkları ay regl olup bir sonraki aylarda hiç olamıyorum. Bir rutin gibi, regl olmak istiyorsan histeroskopi olacaksın... gebelik ise hayal bile değil artık...

Ya cok üzüldüm fakat bir yolu caresi yok mu

Ya cok üzüldüm fakat bir yolu caresi yok mu
Türkiyeye histeroskopiyi getiren en iyi doktora gittim prp vs ne gerekiyorsa yaptım. Bir çözüm olmadı. Harcadığım paranın haddi hesabı yok. Şimdi çaresizlikten süt buharına oturma göbeğe hint yağı sürmek gibi şeyler yapıyorum. Bakın bu eklediğim geçen ay çektiğim rahim filmidir. Rahim diye bir şey kalmadı ortada... o yüzden lütfen arkadaşlar kürtaj olmayın, çok mecbur değilseniz histeroskopi olmayın... benim şimdiki aklım olsa asla asla yapmazdım. Şimdi ne sağlığım var ne de anne olma ihtimalim...

Eklentiler

• 1000067768.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar göbekten vurulan iğneler morarmaya sebep oluyor. Bunun için çözüm önerileriniz var mı acaba?

Çok üzüldüm sizin adınıza kötü bir tecrübe olmuş. Bende Y şeklinde rahim şekli bozukluğu vardı bende histereskopi oldum ama çok başarılı geçti histereskopi sonrasında verilen ilaçlar sayesinde de rahim kendini güzel ve hızlıca toparladı hatta sonraki ay hamile kaldım her defasında aynı şekilde bir sonuç olmıyor sanırım.

Benim şansızlığım bu. Çok sevindim sizin için. Doktorunuz kimdi öğrenebilir miyim? Çok sevindim siz öyle deyince

Benim şansızlığım bu. Çok sevindim sizin için. Doktorunuz kimdi öğrenebilir miyim? Çok sevindim siz öyle deyince
İstanbul Bahçelievler Medicana hastanesinde Meral Arısal dı doktorum şuanda kendine muayenehane açtı ama halen aynı hastanede yapıyormuş işlemlerini. Hatta operasyona girerken hastanedeki tüp bebek doktorunu da işleme sokmuş daha başarılı olması için sonucun. Bir de rahim konusunda başarılı olan diğer bir isim Yücel Karaman bir araştırın isterseniz belki gidip görüşürsünüz belki bir faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…