Dur bugünde öyle deneyim canım bi zararı olmaz dmii kolonya ile silip vuruyorum tekrar siliyorum oda biraz rahatlatıyorBence hiç ovalama vurmadan önce de biraz buz koyabilirsin sonrasında da ben çok faydasını görüyorum
Tesekkr ederim insallahCanm embriyo mikroskop haricinde görülebilecek gibi bişey değilmiş okuduğum kadarı ile sen içini rahat tut doktoruna sor ama bunu belki transfer esnasında alet takıyolarya o tahriş etmiştir ondan olmuştur belki canmm
Ben bir zararını görmedim canım hemşirem de önermişti sorun olmazDur bugünde öyle deneyim canım bi zararı olmaz dmii kolonya ile silip vuruyorum tekrar siliyorum oda biraz rahatlatıyor
Bende 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum ama ovitrelleBende perşembe transfer oldum 5. Gün taze transfer ayın 20 sinde 2 tane ovitrelle vurundum 10 mart test günümm ama 6 martt perşembe tam bi haftası oluyor ogünmü versem acaba
keşke parayla da alabilsem sistem izin vermiyor veremeyiz diyorlar ben günde 6 tane alıyorum. Şimdi tanıdık bi eczane bulduk çok şükür o verdi zamanı gelince reçete yazdırıp vericem. Transfer edilen günle beraber bugün 4. Günüm hala kasık ağrılarım oluyo adet sancısı gibi ama daha kısa süreli inşallah tutunma ağrısıdırevet estoremler artık sayılı veriliyormuş. ben de günde 3 tane alıyorum reçeteli yetmiyor. kalanını parayla alıyorum mecbur. kutusu 300 küsür liraydı. yine de reçete istiyorlar tabi satmak için bile olsa.
benim de ilk üç transferimde kasık ağrılarım ve bel ağrılarım olmuştu. üçü de tutmuştu ama hemen kimyasala döndüler. 24 şubatta çift embriyo transferi oldum. yine kasık ağrılarım var
Bende 24 şubatta 2 embriyo transferi oldum 3 gündür kaşık agrilari var bendede çok şiddetli ama belimde ağrıyor bazen bacaklarimada vuruyor agrisi sizdede öylemi.evet estoremler artık sayılı veriliyormuş. ben de günde 3 tane alıyorum reçeteli yetmiyor. kalanını parayla alıyorum mecbur. kutusu 300 küsür liraydı. yine de reçete istiyorlar tabi satmak için bile olsa.
benim de ilk üç transferimde kasık ağrılarım ve bel ağrılarım olmuştu. üçü de tutmuştu ama hemen kimyasala döndüler. 24 şubatta çift embriyo transferi oldum. yine kasık ağrılarım var
Kizlar herkes nasıl ben transferin 4. Günündeyim hicbir belirtim yok. Yazinki hamileligimde rahminin sol tarafı pıt pıt atıyordu şimdi yok... tabi herseyin hayirlisiEvet gebelik testleri beta 10 ve üzerini algılıyormuş içinde öyle yazıyordu benim testimin
Sen de tecrübelisin gerçi ama belirti de aramamak lazım bazen de olmuyor biz şimdi süreçleri en başından bildiğimiz için zaman da geçmiyorKizlar herkes nasıl ben transferin 4. Günündeyim hicbir belirtim yok. Yazinki hamileligimde rahminin sol tarafı pıt pıt atıyordu şimdi yok... tabi herseyin hayirlisi
Evet bugun iş yerimde çok kosturmali bir gun hizlica 4 tat cikmam lazim 5 defa sonra hic oturmadan kosturmaya devamSen de tecrübelisin gerçi ama belirti de aramamak lazım bazen de olmuyor biz şimdi süreçleri en başından bildiğimiz için zaman da geçmiyorinsan merak editör çok haklısın tabii 4gün geçmiş bile az kalmış sonuca
Sen de tecrübelisin gerçi ama belirti de aramamak lazım bazen de olmuyor biz şimdi süreçleri en başından bildiğimiz için zaman da geçmiyorinsan merak editör çok haklısın tabii 4gün geçmiş bile az kalmış sonuca
Benimde bugün transfer hariç 5. Günüm cnmm test yapıp yapmamak arasındayım hiç bir belirtim yok dünden beri normal zamandaki gibiyim hatta regly yaklaştığında olması gereken ağrım bile yok hafif göğüs hassasiyeti oda ilaçlardan zatenKizlar herkes nasıl ben transferin 4. Günündeyim hicbir belirtim yok. Yazinki hamileligimde rahminin sol tarafı pıt pıt atıyordu şimdi yok... tabi herseyin hayirlisi
Kolaylıklar diliyorum sana aman sen yine de kat çıkarken dikkatli olEvet bugun iş yerimde çok kosturmali bir gun hizlica 4 tat cikmam lazim 5 defa sonra hic oturmadan kosturmaya devam
Bize kiymetli canim calistigim yer den 4. Ayda rica ettim olumsuz yanit aldim malesef pek kiymetimiz yok o anlamdaKolaylıklar diliyorum sana aman sen yine de kat çıkarken dikkatli olmümkünse asansör kullan kıymetli bebekler bunlar
Canim idrarda zaten cikmaz cok erken. Kanda bilr erken bn 3. Gun embriyosunu 6. Gün 6.96 ile öğrendm çok zor beklemek ama beklemek lazim. Biz transfer oncesinde kendimiz denemistik catlatma ignesiyle dedik bi bakalim catlatma ignesinin 8. Günü transferinde 2. Gününe denk geliyor beta 1.70 nrgatif cikti. Umarim transferden guzel sonuc aliriz kendi denediginiz olmamisBenimde bugün transfer hariç 5. Günüm cnmm test yapıp yapmamak arasındayım hiç bir belirtim yok dünden beri normal zamandaki gibiyim hatta regly yaklaştığında olması gereken ağrım bile yok hafif göğüs hassasiyeti oda ilaçlardan zaten
Cnm benmde 5. Gün embriyosu 20 şubatta 2 tane ovitirelle vurundum yani bugün 12. Gün artık etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum.. kan vermeye cesaretim yok cuma günü vermeyi düşünüyorum ama bugünde bi erken test yapasım var bilmiyorum yaCanim idrarda zaten cikmaz cok erken. Kanda bilr erken bn 3. Gun embriyosunu 6. Gün 6.96 ile öğrendm çok zor beklemek ama beklemek lazim. Biz transfer oncesinde kendimiz denemistik catlatma ignesiyle dedik bi bakalim catlatma ignesinin 8. Günü transferinde 2. Gününe denk geliyor beta 1.70 nrgatif cikti. Umarim transferden guzel sonuc aliriz kendi denediginiz olmamis
2 embriyı transferi bu aradaCanim idrarda zaten cikmaz cok erken. Kanda bilr erken bn 3. Gun embriyosunu 6. Gün 6.96 ile öğrendm çok zor beklemek ama beklemek lazim. Biz transfer oncesinde kendimiz denemistik catlatma ignesiyle dedik bi bakalim catlatma ignesinin 8. Günü transferinde 2. Gününe denk geliyor beta 1.70 nrgatif cikti. Umarim transferden guzel sonuc aliriz kendi denediginiz olmamis
Ne kadar acımasız bu insanlar yaBize kiymetli canim calistigim yer den 4. Ayda rica ettim olumsuz yanit aldim malesef pek kiymetimiz yok o anlamda
Kan daha garanti idrarda cikmaya baslar mi acaba bak benim ovitrelleden sonra 8. Gunde 1.70 cikti yani 8. Gunde igne etkisi bitmek uzereymis 9. Gun baksam yani etkisi kalmayacakCnm benmde 5. Gün embriyosu 20 şubatta 2 tane ovitirelle vurundum yani bugün 12. Gün artık etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum.. kan vermeye cesaretim yok cuma günü vermeyi düşünüyorum ama bugünde bi erken test yapasım var bilmiyorum ya
cnm ozaman benm kalmamıştır etkisi muhtemelen çnki 12. Gün bugünn ama ben ikitane vurundum herkes bitane vurunmuş ben niye 2 tane vurundum onuda anlamadım ama bnce kalmamıştır etkisi… ki çok az kaldıysa bile idrare yansımaz heralde okadarcık kalanKan daha garanti idrarda cikmaya baslar mi acaba bak benim ovitrelleden sonra 8. Gunde 1.70 cikti yani 8. Gunde igne etkisi bitmek uzereymis 9. Gun baksam yani etkisi kalmayacak
Bendede oluyor aynı durum gece olsun sabah olsun uyanıyorumki terlemişim boynum saçlarımBen çok terliyorum. Geceleri su içinde kalıyorum. Eşim soğuk havalarda bile şortla gezer. Bana ilaçlardan oluyor terleyecek bi havası yok evin dedi. Sizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?