şubat anneleri buluşmalar ...

işte kayseri bebişleri......

bebişleri de siz tanıyın artık.... hangisi kim?????

Eklentiler

• $IMG_0649.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_0654.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_0655.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
haaa bu arada böyle bebişlerin pijamalı olduklarına bakmayın...aslında çok süslülerdi elbiseler şortlar falan ama.... o kadar sıcaktı ki bebişler gidene kadar sırılsıklam olmuşlardı mecbur değiştirmek zorunda kaldık..... yani kızlarımızı böyle paçoz sanmayın.... kaydirigubbakcemile3

rüvüşş kız elif nasıl degişmiş öleee..tam bi fıstık olmuş hakkatennn..
ecenaza.ahmet buraka,melise,.elife maşallah maşallh..
yine tek delikanlı ahmetmi olduuu...

ayy ilahi teyzesi kaydirigubbakcemile3... benimki kız... pembe yelekli....

hadi yaa:roflol:..bende elif sanıyorum.kız ortalıgı pok ettim dursempatiksalakcinni düzeltemm:roflol: ..o zaman senin kız fıstık..ee akpak demeyecekmi şimdi benim kız fıstık degilmi diyekaydirigubbakcemile3 ay kafam karıştı..vallah hepside çok şeker..hadi ben kaçar...

melis normalde dönmüyordu orda yanına arkadaşlarını yatırınca bir tarafına dönmeye başladı... çok mutlu olduk.. bu buluşmalar kızıma da iyi gelecek......

rüvüşş kız elif nasıl degişmiş öleee..tam bi fıstık olmuş hakkatennn..
ecenaza.ahmet buraka,melise,.elife maşallah maşallh..
yine tek delikanlı ahmetmi olduuu...
değişmiş mi sempatiksalakcinni
aklıma bir fıkra geldi ay gülmekten öldüüüüümmm :roflol: :roflol: :roflol:
-aaa meraba ahmet nasılsın ne kadar değişmişsin
-??? benim ismim ahmet değil...
- ya demek adın bile değişit :roflol:
evet kızlarımız süslüydü aslında ohaoldumsmile

bence de sen kaç :dilcikar: naniknanik

melis normalde dönmüyordu orda yanına arkadaşlarını yatırınca bir tarafına dönmeye başladı... çok mutlu olduk.. bu buluşmalar kızıma da iyi gelecek......

evet canım her buluşmada birşey öğreniyorlar benim kız azda olsa artık yüzüstü duruyor hatta geçen biraz yüzüstü uyudu :sm_cool:
bence sık sık buluşamlım kaydirigubbakcemile2

evet canım her buluşmada birşey öğreniyorlar benim kız azda olsa artık yüzüstü duruyor hatta geçen biraz yüzüstü uyudu :sm_cool:
bence sık sık buluşamlım kaydirigubbakcemile2

fıkra süperr..aynı o misalioldu benimkidekaydirigubbakcemile3 ....maşallah kız elifede..kilosuda iyi olmuş hakkaten....benim kız topigin en zayıfı zatiiisempatiksalakcinni

Gayseriiii melekleri maşallah size anaları nirde anaları.ayy kızlar nede güzel çıkmışlar bizimde öyleydi tam takır gittik 1 saat sonra bebekler kendilerine inanamadılar bu ne ya misafirlikte giydiğimize bak diye naniknanik .
ne yalan söyliyim burak ve ecem i ilk görüşte tanıdım akpak - prensesim siz bebişleri saklıyonuz anacağım görmüyorz ki tanışalım.

ah burcumm.sagol bu yazın beni kurtarır herhal..
dur senden kuvvet alarak gaza geldim..
heyaa akpakım kızını gösterdigin yok.zati kendinide görmedik ne gıymetli garıymışsın senn..ee elifi öyyle görmezsekk, işte böyyyle şaşırırız :1ninca: ;(nasıl iyi dedimmmiaklinialirimsmile)

hahaha ecenazla melisin birbirine bakışlarına bakın sanki sohbet ediyolar fısıl fısıl haha:))
hepsi çok tatlıydı yaa ye ye bitiremedim hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…