şubat anneleri buluşmalar ...

anamm hepsi çok tatlı bunların ya yerim hepsini...evet yaaa hani anneler nerde bide onları göreydik:)))

Hülya-Ahmet Burak

Gülşah-Ecenaz yani biz :)

Haceri çekemedim malesef çok üzülüyorum karışıklığa geldi bide erken kalktı bi dahaki sefere artık
Rüveyda ve elif erva da var ama izin verirse eklerim

bunlarda yine bebişler ama melis yok malesef

:roflol: :roflol: :roflol:
gısss ben çok gıymetliyim el üstünde tutuluyom bir dediğim iki olmuyor herif etrafımda pervaneee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızımın resmini koyuyom arada bayanssulusmile kıs başıma ne geldiyse zaten elifin resmini koymamdan geldi yoksa benim herif nickimi bilmiyordu delikafadulden

bi de bizim foto mak bilgisayar tanımıyor siz nasıl yapıyosunuz ben cdsini kaybetmişim makinenin.
kardeşimin kart okuyucu vardı ama o da memlekete gitti

heee ne varsa Gülşahcığımda var zaten.Afferim kız analı balalı çekmiş.

Hülya ben hippi oğlunun şapkasını yerim.

Akpak nick iptal et kazen a yaz yenisini al canım.

ay maaşallah ya pek tatlılar
soyunup dökünmüşler şeker gibi omuşla
her halleri çok tatlı bunların

kız msjlarımı okumuş yoksa senin

yok canım beni ekleme sonra herifle aramız açılır...
çok gıymetliyim ya sempatiksalakcinni
benim kız da nasıl kasmış kendini gıdığı bilem çıkmış :roflol: başındakine sinir olduğundan kendini kasıyordu yavrum alsanaalsanasmile

Ay bayildim ne güzel bulusma resimleri böyle
çok eglenceli olmustur kesin hepiniz supersiniz kizlar bebislerde ayri bi datlu zaten

kızlar masallah hepsıde cok ayrı guzel cıkmıs masallah hepsıne de teker teker en kısa zamanda yıne bulusursunuz ınsallah

maşallah hem bebişlerimize hemde güzel annişlerine...

bizim buluşmamız çok güzel geçti ama benim uslu oğlum nerdeyse gün boyu ağladı.melek ile fato oğlumu görünce korktular kızlar daha usluydu sanırım.çınarda arada heyecan yaptı ama yağız kadar ağlamadı opuyorumnanaktan

herzaman buluşalım kızlar çok eğlendik benim makinamdada resimler var en kısa zamanda ekliycem

anam ben burayı yeni gördüm. kocaeli resimleri ne süpper öyle. ama iyi cesaret dışarda buluşmuşsunuz..tebrik ederim sizi..Allah'ım ben de o gözlüklü resimlere bayıldım..

bizim resimlerde güzel çıkmış hani.bebişlere laf yok zaten, hepsi birbirinden tatlı maşallah

ben de daha fotoları atmadım, anca haftasonuna. tembel miyim neyim :tomato: yok canım daha neler, anneyim sadece :)

burcu ya, oğlumun şapkasıyla dalga geçti kayserililer..kız şapkası diyolar. çok tatlı olmamış mı ama öyle bile olsa :) napiim oğluma güzel bi şapka bulamadım,kafası küççük biraz :)

pınarcım aynen canım ya ben ecrinden beklerken huysuzluk sizin oğluşar durmadı
yarencim çok keyifliydi herkez aa bebekler bakın diyip durdu emzirme odalarını işgal ettik valla
bigün sizde deneyin hava alsın yavrular
bende bendeki resimleri eklicem ecrin hanım rahat verirse

hiçte bile güzel olmuş kıskanıyorlar canım çok biliyorlarsa kendi kızlarına alsınlar.
tek böcek burakmış aralarında paşam asılmadımı kızlara. eeee Defne'nin anası görür duyar diye korktu herhalde.anam bide onlarda görümce var Zeyno CADIARZU korkmuştur yavru.

ayyy maşallah pek şeker çıkmısınız.maşallah analarınada..

heeee ondan diyon demek..gıymetligacı seni tabi kıymetli olcan bacım.aslalar gibi evlat verdin dahane olsun:umursamaz: ...peki seni görmesekte olur...

yok yok kaynana begendiii..kızımda begendiii...gerisi önemli deeelll begenmeselerde olurrr dimi...maşlaah hepsine..

ya bende korkarım gığz dışardaa...ee bezleri nasıl degiştirdiniz en önemlisi nasıl doydular.uyumaları..hımm arnlatın bakalım...rahatsız olmadılarmıı..

yaw zaten tek böcek burak oluyooo..olmuyo ama niye kayserilerin oglu yokk.çabuk bi daha dogurun.burakt agözü olanı defnecik oyar kaydirigubbakcemile3 defne oymazsa anası oyar ona göre..kızlar fingirdemesinn...buraktaa namussluca outrsun oturdugu yerdee..temammı uleeeennnn.....
dogru zeynoda varrr...

Son düzenleme:
baktın kimse oymuyor zeyno oyar Hülya kaydirigubbakcemile3 olan senin oğlana olacak ta kim yapacak belli değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…