- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
- 163
- Konu Sahibi ozlemzafer
-
hahaha ecenazla melisin birbirine bakışlarına bakın sanki sohbet ediyolar fısıl fısıl haha:))
hepsi çok tatlıydı yaa ye ye bitiremedim hepsini
ah burcumm.sagol bu yazın beni kurtarır herhal..
dur senden kuvvet alarak gaza geldim..
heyaa akpakım kızını gösterdigin yok.zati kendinide görmedik ne gıymetli garıymışsın senn..ee elifi öyyle görmezsekk, işte böyyyle şaşırırız :1ninca: ;(nasıl iyi dedimmmiaklinialirimsmile)
heee ne varsa Gülşahcığımda var zaten.Afferim kız analı balalı çekmiş.
Hülya ben hippi oğlunun şapkasını yerim.
Akpak nick iptal et kazen a yaz yenisini al canım.
:roflol: :roflol: :roflol:
gısss ben çok gıymetliyim el üstünde tutuluyom bir dediğim iki olmuyor herif etrafımda pervaneee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kızımın resmini koyuyom arada bayanssulusmile kıs başıma ne geldiyse zaten elifin resmini koymamdan geldi yoksa benim herif nickimi bilmiyordu delikafadulden
bi de bizim foto mak bilgisayar tanımıyor siz nasıl yapıyosunuz ben cdsini kaybetmişim makinenin.
kardeşimin kart okuyucu vardı ama o da memlekete gitti
işte kayseri bebişleri......
bebişleri de siz tanıyın artık.... hangisi kim?????
anam ben burayı yeni gördüm. kocaeli resimleri ne süpper öyle. ama iyi cesaret dışarda buluşmuşsunuz..tebrik ederim sizi..Allah'ım ben de o gözlüklü resimlere bayıldım..
burcu ya, oğlumun şapkasıyla dalga geçti kayserililer..kız şapkası diyolar. çok tatlı olmamış mı ama öyle bile olsa :) napiim oğluma güzel bi şapka bulamadım,kafası küççük biraz :)
:roflol: :roflol: :roflol:
gısss ben çok gıymetliyim el üstünde tutuluyom bir dediğim iki olmuyor herif etrafımda pervaneee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kızımın resmini koyuyom arada bayanssulusmile kıs başıma ne geldiyse zaten elifin resmini koymamdan geldi yoksa benim herif nickimi bilmiyordu delikafadulden
bi de bizim foto mak bilgisayar tanımıyor siz nasıl yapıyosunuz ben cdsini kaybetmişim makinenin.
kardeşimin kart okuyucu vardı ama o da memlekete gitti
anam ben burayı yeni gördüm. kocaeli resimleri ne süpper öyle. ama iyi cesaret dışarda buluşmuşsunuz..tebrik ederim sizi..Allah'ım ben de o gözlüklü resimlere bayıldım..
bizim resimlerde güzel çıkmış hani.bebişlere laf yok zaten, hepsi birbirinden tatlı maşallah
ben de daha fotoları atmadım, anca haftasonuna. tembel miyim neyim :tomato: yok canım daha neler, anneyim sadece :)
burcu ya, oğlumun şapkasıyla dalga geçti kayserililer..kız şapkası diyolar. çok tatlı olmamış mı ama öyle bile olsa :) napiim oğluma güzel bi şapka bulamadım,kafası küççük biraz :)
pınarcım aynen canım ya ben ecrinden beklerken huysuzluk sizin oğluşar durmadı
yarencim çok keyifliydi herkez aa bebekler bakın diyip durdu emzirme odalarını işgal ettik valla
bigün sizde deneyin hava alsın yavrular
bende bendeki resimleri eklicem ecrin hanım rahat verirse
hiçte bile güzel olmuş kıskanıyorlar canım çok biliyorlarsa kendi kızlarına alsınlar.
tek böcek burakmış aralarında paşam asılmadımı kızlara. eeee Defne'nin anası görür duyar diye korktu herhalde.anam bide onlarda görümce var Zeyno CADIARZU korkmuştur yavru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?