şubat anneleri buluşmalar ...

baktın kimse oymuyor zeyno oyar Hülya kaydirigubbakcemile3 olan senin oğlana olacak ta kim yapacak belli değil .

ha hakaydirigubbakcemile3 dogru dedin..ama benim kız çook seviyo bebekleri zeynom kılamazz..kardeşini bilem hiç kıskanmıyoo.ama kardeşini üzeni oda üzer hıııı...haberiniz olaaa...

papatyam alışveriş merkezinde emzirme odaları var orda altınıda aldık emzirdikde rahatca (40 günlük bebek bile vardı gezmeye gelmişler heheh) sonra gidip cafede oturduk yemek yedik arabalarındada uyudular sorun olmadı yani canım

Oyyyyy kızlar maşallah subhanallah:1hug:
Çok tatlı çıkmışsınız,Rabbim muhabbetinizi daim etsin..
Yavrularınıza hayırlı,nurlu ömürler nasip etsin inşallah..

Fatom Linam,bitter çiiikelatam,yirim sizi tüü tüü..

Bu arada bir arkadaş ile sizi,benzettim hatta kısa süreli bir dumur yaşadım,eşarbın olmasa bu dumurdan çıkamayacaktımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

libim yanam Şeniz
hehe anladım o dumurunu sırnaşık şey güldürdün beni baya delikafadulden
çok sağol canımbenim
gelde 30 kokoreç borcumu ödeyem yahu cokacimcoook

yağızın elini bile yemeye çalışan ecrin hanım
melek ve özge prenses
pınar oğluşu yağız paşa
özlem tosun paşa çınar
fato ve kırmızı şirinem ecrin dila

bende ki fotolarıda ekledim nihayet maşallahı esirgemeyelim kuzulardan arkidişler

Son düzenleme:
libim yanam Şeniz
hehe anladım o dumurunu sırnaşık şey güldürdün beni baya delikafadulden
çok sağol canımbenim
gelde 30 kokoreç borcumu ödeyem yahu cokacimcoook

cokacimcoook

Sen kokoreç de uçar gelirim
dakkasında ışınlanırımsempatiksalakcinni

fAtocum sendeki resımlerde harıkaymıs gercektende çok güzel bir gün geçirdik tekraralayalım arkadaşlar bu olayı bizlerede iyi geldi vallahi

ay super resımler yaaaaaaa

hadı ıstanbul takımı 2.bulusma yokmu yawwwwww kımse almıyosa gene ben alırım bakınnn :roflol:

cokacimcoook

Sen kokoreç de uçar gelirim
dakkasında ışınlanırımsempatiksalakcinni
kokoreç kokoreç kokoreç hani nirdesin
fAtocum sendeki resımlerde harıkaymıs gercektende çok güzel bir gün geçirdik tekraralayalım arkadaşlar bu olayı bizlerede iyi geldi vallahi

evet canım en kısa zamanda tekrarlayalım valla
bişey anlamadık pek yaramazlardan
çok iyi geldi gerçekten eşime anlata anlata bitiremedim akşam valla

süper resimler kocamannnnn maşallah

Ecrin Yağız'ı parçalıyacak kız yabaniii.

Çınarın gözlere bakın yirim ben sizi.

ayy süper resimler valla.

evet zeynep hadi ayarlıyalım buluşma

kızlar maşallah size ve bebişlerinize harika çıkmışsınız keyifli de bir gün olmuş. annemlere geldiğimde biz de katılırız belki bir sonraki buluşmaya

hımmm rahat etmişsiniz demek.iyiymiş yaa.her alışveriş merkezinde emzrme odaları yok...

ayy nede güzeller bunlara yaaa maşallh maşallh.ecrinin emzikleri bilem takım..hepsi harikaydıı.ne güzel yaaaa....

Tüm bebişlere ve annelerine maşallahh.baya dikkat çekmiştir eminim aynı aylarda 4bebek...çok güzel valla...özendim valla..antepten kimse yokmu be yaaa((

süper resimler kocamannnnn maşallah

Ecrin Yağız'ı parçalıyacak kız yabaniii.

Çınarın gözlere bakın yirim ben sizi.

ayy süper resimler valla.

evet zeynep hadi ayarlıyalım buluşma
tutu çocuğun kolundan çekiştiriyo cadı
çıplak bişey görmesin hehehehe:ecrin_bebek:

kızlar maşallah size ve bebişlerinize harika çıkmışsınız keyifli de bir gün olmuş. annemlere geldiğimde biz de katılırız belki bir sonraki buluşmaya
haber ver canım buluşalım bekleriz senide

evet canım rahat ettik ama ben hangi kabin bulsam giriyorum mağazalarda
illa emzirme odası şart değil yani gezcem ya
o emzikten başka emzik almıyo cimcime ilk gün onu vermiştim alıştı heralde
bu arada alıntı yapmayalım ya sayfalar çok ilerliyo ozaman kızlar

kızlar süpersiniz sizlerde bebişlerde girmeyeli baya olunca topikleride yeni görüyom

valla bir ara ecenazla baya bi bakıştılar,agulaştılar..ecenaz daha hastaydı fazla keyfi yoktu. iyi olsaydı nasıl olurdu bilmem :) amma bizim oğlan duramıyo yerinde ecenazın suçu yok. sonra ben olaya el koydum dünür merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…