Gebeliğe Hazırlık Şubat Aşılama 2018

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

siera61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
182
122
53
Helloo kızlar❤️22Şubat 2018 İtibari ile bugün 2.aşılamamı yaptirdim.Rabbim hayırlısı ile pozitif sonuçlar almayı nasip etsin.Şubat ayı Aşılama yaptıran tedavide olan güzel anne adaylarini ve deneyimlerini bekliyorum.Ayrıca aşılama kadınlar klübü whatup grubumumuz var bizlere katılmak isteyen arkadaşlar mj atabilir

Hayırlı olsun canım en kısa zamanda bebişin hayırlı olsun da deriz inşallah :KK76:

Bende aşılama yaptırdım bu ay beklemedeyim inşallah sizde hayırlı sonuç alırsınız

Kızlar merhaba bende aşılama yaptırdım hayırlısı olsun inlallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun 26 şubatta yaptırdım klomen kullanıp yumurta büyüdükten sonra çatlatma iğnesi olup sonrasında aşılama yaptırdım şimdi progestan kullanıyorum inşallah tutar sizin aşılamalar nasıl yapıldı bilgi verirmisiniz lütfen

kızlar ayrıca rabbi hebli mim ledünke zürriyetten tayyiben inneke semiuddua bu duayı buldum sizde edin rabbim dualarımızı geri çevirmesin amin

Kızlar merhaba bende aşılama yaptırdım hayırlısı olsun inlallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun 26 şubatta yaptırdım klomen kullanıp yumurta büyüdükten sonra çatlatma iğnesi olup sonrasında aşılama yaptırdım şimdi progestan kullanıyorum inşallah tutar sizin aşılamalar nasıl yapıldı bilgi verirmisiniz lütfen
Hayırlısı olsun inş. Nereye yaptırdınız?

Mera
Helloo kızlar❤️22Şubat 2018 İtibari ile bugün 2.aşılamamı yaptirdim.Rabbim hayırlısı ile pozitif sonuçlar almayı nasip etsin.Şubat ayı Aşılama yaptıran tedavide tilmakistiyorum olan güzel anne adaylarini ve deneyimlerini bekliyorum.Ayrıca aşılama kadınlar klübü whatup grubumumuz var bizlere katılmak isteyen arkadaşlar mj atabilir
Meraba bnde katilmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar bende 3gun önce aşılama yaptırdım sizden aşılaması tutan varsa belirtilerinizi soyleyebilirmisiniz çok sabirsizim

Back
X