Amin canım benim darısı hepimizin başına bol bol dua şükürHayırlı olsun canım en kısa zamanda bebişin hayırlı olsun da deriz inşallah
İnş canım kacıncı gündesinBende aşılama yaptırdım bu ay beklemedeyim inşallah sizde hayırlı sonuç alırsınız
Hayırlısı olsun inş. Nereye yaptırdınız?Kızlar merhaba bende aşılama yaptırdım hayırlısı olsun inlallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun 26 şubatta yaptırdım klomen kullanıp yumurta büyüdükten sonra çatlatma iğnesi olup sonrasında aşılama yaptırdım şimdi progestan kullanıyorum inşallah tutar sizin aşılamalar nasıl yapıldı bilgi verirmisiniz lütfen
Ankara Ortadoğu hastanesi Hasan kafalı doktorum Harika bana çok iyi davranıyor besmeleyle başlıyor işine ve en ufak canı acıdığında özür dileyen bir doktor tavsiye ederimHayırlısı olsun inş. Nereye yaptırdınız?
Cevap için teşekkürler ama ben İstanbulda bir doktor arıyorum cnm.Ankara Ortadoğu hastanesi Hasan kafalı doktorum Harika bana çok iyi davranıyor besmeleyle başlıyor işine ve en ufak canı acıdığında özür dileyen bir doktor tavsiye ederim
Bulabildin mi bende istanbulda arıyorum daCevap için teşekkürler ama ben İstanbulda bir doktor arıyorum cnm.
Meraba bnde katilmak istiyorumHelloo kızlar22Şubat 2018 İtibari ile bugün 2.aşılamamı yaptirdim.Rabbim hayırlısı ile pozitif sonuçlar almayı nasip etsin.Şubat ayı Aşılama yaptıran tedavide tilmakistiyorum olan güzel anne adaylarini ve deneyimlerini bekliyorum.Ayrıca aşılama kadınlar klübü whatup grubumumuz var bizlere katılmak isteyen arkadaşlar mj atabilir
Bn de katılmak istiyorumMera
Meraba bnde katilmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?