- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Şubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi ara arttı days comfortla yapmıştım dün predictor ile yaptığım biraz daha azalmış gibiydi ama test markası değişikti bilemiyorum o yüzdenPeki çizgilerinin koyuluğu nasıldı gün gün?
İşte azalmaya başlayınca iğne etkisi geçiyor demek tekrar pozitife dönecek bu arada testi yaptım hayalet çizgi var yineBi ara arttı days comfortla yapmıştım dün predictor ile yaptığım biraz daha azalmış gibiydi ama test markası değişikti bilemiyorum o yüzden
normal kaset testte de mi çıktı süper o zaman inşallah gebelik vardır canım en garantisi iki üç gün sonra kan verİşte azalmaya başlayınca iğne etkisi geçiyor demek tekrar pozitife dönecek bu arada testi yaptım hayalet çizgi var yine
Normal 20 TL ye aldım canım üstünde erken gebelik yazıyor oğlum da da böyle olduğunda beta 12.5 çıkmıştı 3 gün sabredemem gün aşırı yenilerin var isebıgğb yaparım inş unutmazsam sonucu yazarım burayanormal kaset testte de mi çıktı süper o zaman inşallah gebelik vardır canım en garantisi iki üç gün sonra kan ver
10 gün de hala iğnenin etkisi ⁴ gün sonra tekrar etİğnenin 3.gününden 7. Güne kadar bildiğiniz net pozitif sonra iki gün negatif çıktı 10. Günü sabah ta böyle . Sizce kızlar var mı bebiş?
Canim o testide gondersene bakalim biİşte azalmaya başlayınca iğne etkisi geçiyor demek tekrar pozitife dönecek bu arada testi yaptım hayalet çizgi var yine
Aynen belli oluyor 2sindede cizgiEkledim canım iki tane yaptım akşamki şu pahalı olan dsabah yaptım o daha belirgin sanki ucuz olan
Bugun test yaptin mi canim merak ettimEkledim canım iki tane yaptım akşamki şu pahalı olan dsabah yaptım o daha belirgin sanki ucuz olan
Insallah guzel haber verirsiniz sorununuz neydiKızlar selam bugun ignenin 9.gunu. Catlatma ignesi ile 2.denemem. Ara ara kasiklarima vuran sancilar disinda hicbir belirtim yok. Beklemedeyim![]()
Yaptım daha da silik bir çizgi çıktı canım sen yaptın mı?Bugun test yaptin mi canim merak ettim
Yok ben daha yapmadim adeti beklicemYaptım daha da silik bir çizgi çıktı canım sen yaptın mı?
Sancın var mı? Hayırlı haberler alırsın inşallahYok ben daha yapmadim adeti beklicem
Doktorumla görüştüm iki güne gel test yapalım dedi yani 13. Gün. Sancım var dedim aaaa dediYok ama arada sanki adet olcakmisim gibi karnim agriyor sonra hemen geciyor meme hassasiyeti hala devam
Nasil bi sanci var sendeDenk ki olmaması gerekiyor sancının
Arada gelip giden regl sancısıNasil bi sanci var sende
Sag tüp tikali , ostrojen eksikligi ve rahim inceligi var. 2 aydir ilac tedavisi arti catlatma ignesi oluyorum. Gecen ay tutmadi. Hicbir belirti olmayip bir de kasiklara sanci girince insan yine tutmadi diye uzuluyor.Yok ben daha yapmadim adeti beklicem