- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Şubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de iki üç gündür var akıntı filan olmismuydu iğneden vurulduktan sonra hiçDün akşamdan beri kasıklarımdan giren agrı makata vuruyo da sizde de aynı belirtiler var mı diye sormak istedim
İlk iğnemde çatlama saatine yakın baya bir akıntı okmustu ama bu sefer her gün normal gündelik akıntım varBende de iki üç gündür var akıntı filan olmismuydu iğneden vurulduktan sonra hiç
Nasıldı cnm akıntı yumurta akı sefffa uzayan miydi acabaİlk iğnemde çatlama saatine yakın baya bir akıntı okmustu ama bu sefer her gün normal gündelik akıntım var
Valla afedersiniz ama bildiğin peçeteye dolu sperm gelmiş gibiydi yani ona benziyo. Açık renkli bütün şeklinde gelmişti bu ay öyle olmadı amaNasıldı cnm akıntı yumurta akı sefffa uzayan miydi acaba
Anladım cnm test zamanı geldi mi sizindeValla afedersiniz ama bildiğin peçeteye dolu sperm gelmiş gibiydi yani ona benziyo. Açık renkli bütün şeklinde gelmişti bu ay öyle olmadı ama
Valla dün 10.gündü test yaptım tertemiz negatif bidaha yapmayı düşünmüyorumAnladım cnm test zamanı geldi mi sizinde
Bende 18 ken vuruldum öyle düşünmeçatlatma iğnesini vurdurduğunuzda yumurtalarınız kaç mm idi? ben sanırım erken vurdurdum ya çok endişeliyim herkes 20 falan yazmış ben 17,5 tu en büyüğü acaba zamanını mı yanlış anladım çok morlaim bozuldu boşa mı gitti herşey![]()
Sizin kaçıncı gününüzAnladım cnm test zamanı geldi mi sizinde
4 gün daha bekle bakalım Allah büyük cnm inşallah hayırli sonuç alirsinValla dün 10.gündü test yaptım tertemiz negatif bidaha yapmayı düşünmüyorum
8 cnmSizin kaçıncı gününüz
Beklemek çok zor geliyo insana
Hemde nasıl canım geçmiyor gün bekle bekle dur şuan senin kaçıncı günün belirti var mı başka vajinal baskı ve vajinal ağrıdan başkaBeklemek çok zor geliyo insana
Başka belirtim yok sık idrara çıkıyorum bide. 5şubatta oldum iğneyiHemde nasıl canım geçmiyor gün bekle bekle dur şuan senin kaçıncı günün belirti var mı başka vajinal baskı ve vajinal ağrıdan başka
Naptınız cnm test filan yaptınız mıBaşka belirtim yok sık idrara çıkıyorum bide. 5şubatta oldum iğneyi
Dün evde bi tane kalmıştı yaptım ama test bozuk çıktı İnternetten sipariş verdim onları bekliyorumNaptınız cnm test filan yaptınız mı
Kan verdiniz mi? Ben verdim çok şükür pozitif çıktı.Bana kalsa hemen şimdi yaparım ama daha sağlıklı bi sonuç almak için salı günü yapmayı düşünüyorum
Kaçıncı günden itibaren test yaptın cnm ondesjnde yada 14 gün sonra mi kan verdin benim 10 günün iğnenin deKan verdiniz mi? Ben verdim çok şükür pozitif çıktı.
Malesef vermeye bile vaktim olmadı yarın gitmeyi düşünüyodum ama az önce pembe leke ile dünyam yıkıldıKan verdiniz mi? Ben verdim çok şükür pozitif çıktı.
Rabbim tez zamanda size bir melek nasip eder inşallah, ümitsizliğe kapılmayan sakinMalesef vermeye bile vaktim olmadı yarın gitmeyi düşünüyodum ama az önce pembe leke ile dünyam yıkıldı