Şubat ayı çatlatma iğnesi olanlar.!!??

Merhaba kizlar bende bu ay klomene başladım . Pazartesi kontrolüm var doktor çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi . Sanırım pazartesi netlestirir. İnşallah hepimiz süt kokulu bebislerimizi alırız kucağımıza

Benim daha önce doğal yollardan bir tane bebeğim oldu ama genetik rahatsızlığı nedeniyle kaybettim doğumdan sonra .
Ve 6 ay sonra tekrar denemeye karar verdik taaki bu zamana kadar baktık olmuyor en sin tedavide karar kıldık . Rabbim bekleyislerimizi hayırla sonlandirsin inşallah

kızlarcım selam ;

bende 3 şubat saat 23:00 da iğne oldum . 4-5 şubat değerlendirdik 6 şubat boş 7 şubat değerlendirdik 8 şubat boş 9 şubatı değerlendirip beklemeye geçtim . Bugün iğne gününü saymazsam 8. gnüm ne zaman test yapmalıyım . benımle aynı gün olan var mı :)

Canım ben daha çatlatma vurulmadim ama sanırım 13. Günden sonra yapabilirsin diyorlar . Yaptıran arkadaşlar yardımcı olacaktır .

Canım ben daha çatlatma vurulmadim ama sanırım 13. Günden sonra yapabilirsin diyorlar . Yaptıran arkadaşlar yardımcı olacaktır .
sanırım benımle aynı gn olan bır arkadas var o ne durumda acaba . Şöyle söylim sırf iğnenin etkisinin gecip geçmediğini görmek için test yaptım 6 ve 7 gün . 6 da gözle görülür silik bir çizgi çıktı 7 de resimde gözükmüyor ama ben cıplak gözle görebiliyorum yani bugün de test yapsm kesin geçmiş olur . o yüzden merak ettim

Anladım canım dayanmak zor kendimden biliyorum ama biraz daha bekle garanti olsun kan ver bence . Bende pazartesi doktora gideceğim bakalım yumurtalar ne durumda acaba . Herşey ayrı bir stres vallahi

Anladım canım dayanmak zor kendimden biliyorum ama biraz daha bekle garanti olsun kan ver bence . Bende pazartesi doktora gideceğim bakalım yumurtalar ne durumda acaba . Herşey ayrı bir stres vallahi
evet bende bu ay ilk defa kullandım . Gecen sene temmuzdan beri deniyoruz troid hastasıydım suanda şükür değerleerim normal ama dr bu ay klomen ve catlama iğnesi verince umutlandım . 3 yumurtam vardı soldakı 21mm sağdakiler 18 mm di umarım biri tutmustur . Sende stres yapma dıyeceğim ama işte elimizde değil maalesef

İnşallah tutumustur canım. Bendede tuhaf bir şekilde hamile kalınca tiroidim yükseliyor hatta ilaç kullandım doğum yaptıktan sonra kendiliğinden normale düşüyor. Çok enteresan vallahi :)

İnşallah tutumustur canım. Bendede tuhaf bir şekilde hamile kalınca tiroidim yükseliyor hatta ilaç kullandım doğum yaptıktan sonra kendiliğinden normale düşüyor. Çok enteresan vallahi :)
valla ben troid nedeni ile il hamileliğimde düşük yaşadım 1.5 sene önce o yuzden cok dıkkat edıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…