- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
-
Test sonucundan mutlaka haberdar et canım :)valla ben troid nedeni ile il hamileliğimde düşük yaşadım 1.5 sene önce o yuzden cok dıkkat edıyorum :)
canım selam , ne zaman test yapmayı düşünyorsunAmin.. Evet ayın 3 Şubat sabah 9 da oldum iğneyi.
Ben canım bende 3 Şubat sabah 9oldum benimde iğne gününü saymasak 8. Günüm ben umutlanmak istemyrm 14.yada 15. Günümde yapcam yani öyle düşünüyorum insaAllah sabredermkızlarcım selam ;
bende 3 şubat saat 23:00 da iğne oldum . 4-5 şubat değerlendirdik 6 şubat boş 7 şubat değerlendirdik 8 şubat boş 9 şubatı değerlendirip beklemeye geçtim . Bugün iğne gününü saymazsam 8. gnüm ne zaman test yapmalıyım . benımle aynı gün olan var mı :)
Dediğim 14 15. Günler sen ne zaman yapcam?canım selam , ne zaman test yapmayı düşünyorsun
valla işte bilmiyorum ben yaptım 6 ve gün iğne baya silikleşmişti testte o yüzden pazartesi falan yaptırayım dedım ama bılemıyorum haftasonunu bir şekilde gecırırım de haftaya bılmıyorum herhangı bır belırtın var mıDediğim 14 15. Günler sen ne zaman yapcam?
Dunden beri biraz kaşık ve bel ağrım var ama çok hafif yani onun dışında bişey yk senin var mı ?valla işte bilmiyorum ben yaptım 6 ve gün iğne baya silikleşmişti testte o yüzden pazartesi falan yaptırayım dedım ama bılemıyorum haftasonunu bir şekilde gecırırım de haftaya bılmıyorum herhangı bır belırtın var mı
benımde sadece kasık sızlıyor , 2 gecedir sürekli wc ye gidiyorum ve dün gögs ucu sızlaması başladı suan hafif sıkınca sızlıyor ama bel ağrısı yokDunden beri biraz kaşık ve bel ağrım var ama çok hafif yani onun dışında bişey yk senin var mı ?
Hmm hadii insaAllah yaa bakalım bekleyip gorcezbenımde sadece kasık sızlıyor , 2 gecedir sürekli wc ye gidiyorum ve dün gögs ucu sızlaması başladı suan hafif sıkınca sızlıyor ama bel ağrısı yok
inşallah sen nasıl bekleyeceksın ya o vakte kadar keske bende bekleyebılsem :)Hmm hadii insaAllah yaa bakalım bekleyip gorcez
Böyle diyorumda bakmainşallah sen nasıl bekleyeceksın ya o vakte kadar keske bende bekleyebılsem :)
İkinci çizgi silik çıktı pazartesi yine yapcaminşallah sen nasıl bekleyeceksın ya o vakte kadar keske bende bekleyebılsem :)
Kızlar makat ağrınız oldu mu hiç
Dün akşamdan beri kasıklarımdan giren agrı makata vuruyo da sizde de aynı belirtiler var mı diye sormak istedimYok bende olmadı
Ne zaman test yapmayı ya da kan vermeyi düşünüyorsunuz bende şubat 1 de çatlatma iğnesi oldum daBende 1 Şubat'ta oldum test yapmak için iğne gününden bir gün sonra saymaya başlamak lazım diyo çoğu kişi
Bana kalsa hemen şimdi yaparım ama daha sağlıklı bi sonuç almak için salı günü yapmayı düşünüyorumNe zaman test yapmayı ya da kan vermeyi düşünüyorsunuz bende şubat 1 de çatlatma iğnesi oldum da
Kizlae birşey sorcam iğneyi vuruldumuz günden itibaren mi sayılıyor yoksa ertesi gün den itibaren mi sayılıyor test içinŞubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
14 veya 15 gün sonraMerhaba ben de bugün iğne oldum umarım herkesin hayırlı haberiniz alırız. kaç gün sonra test yapılıyor acaba en erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?