• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı çatlatma iğnesi olanlar.!!??

Merhaba ben de Şubat 19 da klomen sonrası çatlatma iğnesi vuruldum 3 yumurta büyüdü 19 mm🐣 21 mm🐣22 mm🐣 bakalım hayırlısı.erken biliyorum ama Test yaptım pozitif çıktı bu şekilde. Belirtiler aşırı meme ağrısı sürekli idrara sıkışma var belki de iğnedendir. Gelişmeleri paylaşacağım hepimizin göbüşü bebiş dolsun canlar 🙏

Merhaba ben de Şubat 19 da klomen sonrası çatlatma iğnesi vuruldum 3 yumurta büyüdü 19 mm🐣 21 mm🐣22 mm🐣 bakalım hayırlısı.erken biliyorum ama Test yaptım pozitif çıktı bu şekilde. Belirtiler aşırı meme ağrısı sürekli idrara sıkışma var belki de iğnedendir. Gelişmeleri paylaşacağım hepimizin göbüşü bebiş dolsun canlar 🙏
Canim testi ne zamn yapmistin en son

İğne günü ne zaman di senin yani pozitif olduğu zaman

Aynen canim senin belirtilerin nelerdi
Huc belirti dağı yok ne ağri ne sizi ama ignenin olduğum gün ve üç gün sancidan inim inim inledim en son duramadim acile gittim sonra da hiç bı belirti dahi yok ne migde bulantısı ne sancı ne kasık ağrısı haksızlık nede başka birşey heekezde aynı olcak diye birşey yok zaten çevremde kiminde adete kadar olan var kimi ortasına kadar kimi de hiç yasamadi mesela

Back
X