- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Şubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hatırlıyon mu benim 12 gün kaset teste negatif çıktı 13 gün yani dün olabilir denildi değer e göre kan ver en iyisiBende 13.günümde test yaptım negatif çıktı pozitife döner mi sizce
Yok kan vermedim adeti bekliyorum olsaydı idrarda da çıkardı 17.günüm bugün halen negatifCnm naptın kan filan verdin mi bn dün verdim 13 gün 4.7 çıktı sonuç
20 gün pozitif gören arkadaşlar var burda benim ark 22 gün gördü geç döllenme olduğu için doğum yaptı bir hafta lik bebiş şuanYok kan vermedim adeti bekliyorum olsaydı idrarda da çıkardı 17.günüm bugün halen negatif
İşte adet cumartesi gelmezse umutlancam artık20 gün pozitif gören arkadaşlar var burda benim ark 22 gün gördü geç döllenme olduğu için doğum yaptı bir hafta lik bebiş şuan
Çatlatma iğnesi vurundugumuzda geç döllenme olur mu ki20 gün pozitif gören arkadaşlar var burda benim ark 22 gün gördü geç döllenme olduğu için doğum yaptı bir hafta lik bebiş şuan
Oluyor sizin kaçıncı günü igneninÇatlatma iğnesi vurundugumuzda geç döllenme olur mu ki
16. Gün iğneden sonraki. adet tarihim bugün olması gerekiyor ama düzenli olmadığı için zaten gecikebilir benimOluyor sizin kaçıncı günü ignenin
Benimde bugün ama ben iğnenin bugün 14 gün oluyor bugün filan bı kan ver en son verdin kan dan üstünden zaman geçmiş16. Gün iğneden sonraki. adet tarihim bugün olması gerekiyor ama düzenli olmadığı için zaten gecikebilir benim
Sen 7sine Vurulmuşum iğneyi ben 9 unda16. Gün iğneden sonraki. adet tarihim bugün olması gerekiyor ama düzenli olmadığı için zaten gecikebilir benim
İhtimal var mı sence? Olsa 13. Gün verdiğimde çıkardı sanki. Ben yine de 1 hafta bekleyeyim adet belirtileri yaşıyorum olucam sanki. İnşallah sende vardır. Tatlı sağlıklı bir bebise hamilesindir inşallahBenimde bugün ama ben iğnenin bugün 14 gün oluyor bugün filan bı kan ver en son verdin kan dan üstünden zaman geçmiş
İnşallah cnm 4.7 çıkmıştı zaten doktor şüpheli dedi haftaya Pazartesi bakalım nolcak pazartesi kan ver sende en iyisi bide cumartesi test yap tekrardanİhtimal var mı sence? Olsa 13. Gün verdiğimde çıkardı sanki. Ben yine de 1 hafta bekleyeyim adet belirtileri yaşıyorum olucam sanki. İnşallah sende vardır. Tatlı sağlıklı bir bebise hamilesindir inşallah
Bence var inşallah senin. Ben de bi deneyeyim bakalım teşekkür ederim sağolasınİnşallah cnm 4.7 çıkmıştı zaten doktor şüpheli dedi haftaya Pazartesi bakalım nolcak pazartesi kan ver sende en iyisi bide cumartesi test yap tekrardan
Ne demek yapınca resmi at burdan bakalımBence var inşallah senin. Ben de bi deneyeyim bakalım teşekkür ederim sağolasın
Polikistik over sendromum var 2 yldr deniyoruz çatlatma iğnesi denedim ilk defa 3 Şubat'ta sonuç negatif çok ti artık hayrlsiiİnşallah probleminiz ne
Ne kadar süredir deniyosunuz
Yarın sonuca göre 13 ünde sınırda çıktı 4.7 bugün verdim yarın öğlen çıkar dediydi bakalım hayırlısı sonic ne çıkacakMerhaba test yapan var mi hic guzel haberleri olan umut olsun bizede
13 den sonea yaptım test gebelik testi hepside silik cktiMerhaba test yapan var mi hic guzel haberleri olan umut olsun bizede
Var gibi degeriniz insallah yukselir bence ignenin etkisi kalmamistir13 den sonea yaptım test gebelik testi hepside silik ckti