- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
-
Sende başka belirti var mıAynen canim senin belirtilerin nelerdi
Valla bende ole aman aman bi belirti yok su anda gogus uclari cok hasas dokununca aciyor sonra bide arada sanki adet olcakmisim gibi hissediyorum ama hemen geciyorSende başka belirti var mı
İğneden dolayı kuzu hepsi merak etme hayırlı haberleri alınca bunlar hep psikolojik diyeceksin kendini dinleme akışına bırak yorma dinlen bir hafta sonra gzuek haberini aldimizda rahat etcez inşallahValla bende ole aman aman bi belirti yok su anda gogus uclari cok hasas dokununca aciyor sonra bide arada sanki adet olcakmisim gibi hissediyorum ama hemen geciyor
Cok tesekkur ederimİğneden dolayı kuzu hepsi merak etme hayırlı haberleri alınca bunlar hep psikolojik diyeceksin kendini dinleme akışına bırak yorma dinlen bir hafta sonra gzuek haberini aldimizda rahat etcez inşallah
Çok sevindiim gözünüz aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinCanım meraba sonucu şimdi aldım 51.5 pozitif çıkmış şükürler olsun
Amin inşallah cnm rabbim herkese nasip etsin inşallahÇok sevindiim gözünüz aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Tatlım tebrik edeeimmm sağlıkla gelsinAmin inşallah cnm rabbim herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim rabbin sizede nasip etsin inşallahTatlım tebrik edeeimmm sağlıkla gelsin
iğne ilk kullanımın mıydı yumurtalar kaç mm idi acabaa bize de umut oll
Amin güzel duan için teşekkürler arkadaşım. Ben de 12 şubat gece vuruldum bugün 13. Gün sabah test yapacaktım tuttum kendimi 14. Ü bekleyeyim dedim yarın 14.Teşekkür ederim rabbin sizede nasip etsin inşallah
İlk kullanım cnm yumurta 20 22 20 üç tane idi
İğnenin 13 gün 4.7 çıktı
9 Şubat'ta vuruldum iğne yi
Hadi bakalim bi guzel haberde senden gelsinAmin güzel duan için teşekkürler arkadaşım. Ben de 12 şubat gece vuruldum bugün 13. Gün sabah test yapacaktım tuttum kendimi 14. Ü bekleyeyim dedim yarın 14.
9. Gün hafif gölge vardı iğne etkisiymiş çünkü 10. Gün tamamen negatifti.
Sen bu süreçte test yaptın mı nasıl çıktı? Belirtin var mıydı? Benim beklenen adet 1 mart yani iğnenin 17. Günü gibi görünüyor ilk idrar olsa şuan yapardım valla heveslendim Seni görünce
Her an dualarimdasiniz emin olunAmin güzel duan için teşekkürler arkadaşım. Ben de 12 şubat gece vuruldum bugün 13. Gün sabah test yapacaktım tuttum kendimi 14. Ü bekleyeyim dedim yarın 14.
Sen bu süreçte test yaptın mı nasıl çıktı? Belirtin var mıydı? Benim beklenen adet 1 mart yani iğnenin 17. Günü gibi görünüyor ilk idrar olsa şuan yapardım valla heveslendim Seni görünce
Eline test varsa yarın yap kuzum bekleme direk burdan yaz elif sonuç pozitif diye Allah'ın izniyleAmin güzel duan için teşekkürler arkadaşım. Ben de 12 şubat gece vuruldum bugün 13. Gün sabah test yapacaktım tuttum kendimi 14. Ü bekleyeyim dedim yarın 14.
İnşallah canım hepimizin yüzü gülsünHadi bakalim bi guzel haberde senden gelsin
Her an dualarimdasiniz emin olunbn bı 13 yaptım çok hayal meyal di flaşla gözüktü sonra kan verdim 4.7 şüpheli denildi. 9 gün yaotim mi pozitif du sinra yapmadım geçmiştir diye araştırdım çok da
Belirti sadece iğnenin vuruldum gün den üçüncü veya 4 gün acile gidicej kadar sancım oldu inim inim inledim evde ağrıdan sancidan bıçak saplar gibi sancilarim oldu . Sonra hiç biri olmadı bne doktuma mesaj attım oda normal o ağrı dedi olmasa da gayet normal dedi ağrı olmadiginda çatlamayacak olduğunda catlayacak diye birşey yok dedi o insanlarin korusu dedi
Benin hiç belirti dahi yok en ufak bazen bugün sonucu aldığımda almadan önce bile dedin acaba olmadı mı diye düşündüm
Benim adet tarihim 24 undeydi bir ikii gün gecikti işte tam bugün 17 gün sılikte olsa gördüm sabah kan vermiştim zaten eve geldim test yaptım ilk idrar da yaptım hatta fotoğraf koyuyum bak belki görünür ben net gördüm ama hala bazen inanılmaz geliyo o ikisi aynı koyuluk ta görmeyince önceden xr cihazı gibi bakardım ederdimama gercekten olunca ışık dahi tutmadan gözüküyor benim 4.7 olan değerimde bile flaşsız gördüm
Aklına takılan soru varsa elbette yanıtlarım doktorumla her an itibat halindeyim zaten
Canım benim çok teşekkürler yarın sabah ilk idrarla yapıcam inşallah görürüm ikinci çizgiyiEline test varsa yarın yap kuzum bekleme direk burdan yaz elif sonuç pozitif diye Allah'ın izniyleinşallah güzel sonuclarini da alalım
İnşallah güzelim inşallahİnşallah canım hepimizin yüzü gülsün
Canım benim çok teşekkürler yarın sabah ilk idrarla yapıcam inşallah görürüm ikinci çizgiyi4.7 bile gözle seçiliyosa illa ki olunca çıkıyor demek bu testlerde. Sorma çizgi görücem diye şekilden şekle giriyoruz inşallah bu kez hiç gerek kalmadan kendiliğinden görünür ilk iğne denemem benim de ilk bikaç gün iğneden o sancılarım çok oldu ama şuan hiçbişeyim yok sadece idrara çok çıkıyorum arada rahimde batmalar oluyo ama nadir göğüslerde bişi yok denecek kadar az arada o da bi sızlar giibi olup geçiyor kaydadeğer bi belirtim yok anlayacağın. İnşallah vardır gebelik de bakalım yarın güzel haberler veriirm size
Nasıl cıkıyor testerinizBen şahsen 5. Günden denemeye başladım kendimi kobay olarak kullandım sizlere feda ettim
Yaptın mı bacım test seni bekliyom sabah senin için erken kalktım merak ettimAmin güzel duan için teşekkürler arkadaşım. Ben de 12 şubat gece vuruldum bugün 13. Gün sabah test yapacaktım tuttum kendimi 14. Ü bekleyeyim dedim yarın 14.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?