- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Şubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim bu sefer gercek pozitifi gorelimYavaş yavaş silinen pozitifler oldu bugün tamamen geçti gibi şimdi gerçek pozitif varsa bekleyeceğiz![]()
Merhaba benim 12. gün düne kadar silik de olsa çıkıyordu bugün erken gebelik testi negatif çıktı![]()
Var kuzu en alttaki pozitifŞuna bakar mısınız yaptıktan 15. Dk falan sonra çok silik çıktı kahvaltıdan sonra bir baktım ki acayip koyulaşmış dünkü yaptığımdan daha da koyu duruyor üstte yaptığım dün alttaki bugün sizce olabilir mi bişey
Ay inşallah ya çok sonra çıktı ama düne göre daha fazla dimi. yarın kan testi vereceğimVar kuzu en alttaki pozitif
Var baya belirgin 12. Gun igne etkisi kalmamistir pozitif gibi duruyoŞuna bakar mısınız yaptıktan 15. Dk falan sonra çok silik çıktı kahvaltıdan sonra bir baktım ki acayip koyulaşmış dünkü yaptığımdan daha da koyu duruyor üstte yaptığım dün alttaki bugün sizce olabilir mi bişey
12 gün geçti yani hatta bugün 13. Gün çok heyecanlandım Allah umutlarımı boşa çıkarmaz inşallah bu seferVar baya belirgin 12. Gun igne etkisi kalmamistir pozitif gibi duruyo
14-15 günler evde olmayacağım 13. Gün test yapayım diyorumBence 14 -15. Gunu bekle canim benimde 9. Gunum beklemedeyim
Canım adet 17. Gün yani 1 mart görünüyor. Bekleyeceğim adet gelene kadar umut var diyelim napalım dua et bana17 inci gün kuzu benim düşük değerle öğrendim 13 zor gozujtu flaşla bile diyer gunler yapmadım bekle bakalım adete ne kadar kaldi
İnşallah hayırlısı iseHadi bakalim bu sefer gercek pozitifi gorelim![]()
Hadi yaa ilginc olsa kanda cikardi ama testlerede mi guvenemicez artikKızlar Bugün 13 gün oldu sabah da silik çıktı ama kan testi 0,84 çıktı
Benim de kafam karıştı 0.84 değeri predictor nasıl görmüş olabilir o kadar mı hassas bu test ya da kanda düştü ama idrarda mı iğnenin etkisi geçmedi bilemiyorumHadi yaa ilginc olsa kanda cikardi ama testlerede mi guvenemicez artik
Bugün sanırım çok minik de olsa pozitif geri geldiHadi bakalim bu sefer gercek pozitifi gorelim![]()
8 ve 9. Günler yine predictorle mi negatif çıktı çok hassas bi test onunla negatife dönüp tekrar çıktıysa bence olabilirİğnenin 3.gününden 7. Güne kadar bildiğiniz net pozitif sonra iki gün negatif çıktı 10. Günü sabah ta böyle . Sizce kızlar var mı bebiş?
Aaa onu hiç düşünmedim hayır ama erken gebelik testi idi negatifler8 ve 9. Günler yine predictorle mi negatif çıktı çok hassas bi test onunla negatife dönüp tekrar çıktıysa bence olabilir
Gidip erken gebelik alıp yapacağım şimdiAaa onu hiç düşünmedim hayır ama erken gebelik testi idi negatifler
Benim 13. Güne kadar erken gebelikle predictorle çıkmaya devam etti dün yani 13. Gün kan verdim negatif çıktı bugün artık sıkıldım yapmadımGidip erken gebelik alıp yapacağım şimdi
Dur bi normal testi yapayım muhtemelen öyle olacakBenim 13. Güne kadar erken gebelikle predictorle çıkmaya devam etti dün yani 13. Gün kan verdim negatif çıktı bugün artık sıkıldım yapmadım
Benim 13. Güne kadar erken gebelikle predictorle çıkmaya devam etti dün yani 13. Gün kan verdim negatif çıktı bugün artık sıkıldım yapmadım