- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Şubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayenn erken oldu tabi dogru zamani rabbim bilir. Elbet bende anne olurumHayırlısı olsun canım erken olmuşsun en hayırlı en doğru zamanda verecektir Rabbim. Ben de olurum gibi hissediyorumeli kulağındadır iğne vurunca geç döllenme mümkün olmaz bence
Hayirlisi olsun kuzum , insallah en kisa zamanda bize de nasip olur.Ayenn erken oldu tabi dogru zamani rabbim bilir. Elbet bende anne olurum
Insallah canimHayirlisi olsun kuzum , insallah en kisa zamanda bize de nasip olur.
Amin canım bakalım ben de yarın doktora gideceğim adet olurum 2 güne heralde bu arada sen etken oldun gibiInsallah canim![]()
Aynıyız sizinleKızlar benimde iğneyi vurulduğum günü sayarsam 13 ertesi gün sayarsam 12. Gün normal gebelik testi 3 gündğr negatif cıkıyor acaba pozitife dönermi
İnşallah güzel haberler alırız ama sıfır belirti ve umutsuzum zaten çatlama akıntısıda görmedimAynıyız sizinle
Ben de akıntı görmedim belirti yok ki zaten olmazzz daha önce iki doğum yaptım 6. Haftadan önce belirti olmuyor olan da regl ile aynı belirtilerİnşallah güzel haberler alırız ama sıfır belirti ve umutsuzum zaten çatlama akıntısıda görmedim
Rabbim muradına erdirsin tüm isteyenelriİnşallah güzel haberler alırız ama sıfır belirti ve umutsuzum zaten çatlama akıntısıda görmedim
Biliyorumda regl belirtim bile yok bende daha önce bi hamilelik geçirdm hic belirtsiz olmamıştım böyleBen de akıntı görmedim belirti yok ki zaten olmazzz daha önce iki doğum yaptım 6. Haftadan önce belirti olmuyor olan da regl ile aynı belirtiler
Amin insallah canımRabbim muradına erdirsin tüm isteyenelri
Canım daha erken 16. Günü bitir öle yapKızlar benimde iğneyi vurulduğum günü sayarsam 13 ertesi gün sayarsam 12. Gün normal gebelik testi 3 gündğr negatif cıkıyor acaba pozitife dönermi
Kaçıncı gününde yaptın canımHalen test yapmadın di mi? Ben idrar testi yaptım ışıkla görünen bir pozitif çıktı beta hcg dün 1 di![]()
12Kaçıncı gününde yaptın canım
Ben daha 7. Günümdeyim
Canim benim igneden sonraki 13 günüm silik çizgi çıktı testte iğnenin etkisi olabilirmi acaba sen daha sonra yaptın mı testKızlar benimde iğneyi vurulduğum günü sayarsam 13 ertesi gün sayarsam 12. Gün normal gebelik testi 3 gündğr negatif cıkıyor acaba pozitife dönermi
İğne dahil mi 13?Canim benim igneden sonraki 13 günüm silik çizgi çıktı testte iğnenin etkisi olabilirmi acaba sen daha sonra yaptın mı test
Ayın kaçında oldun? Testi de at bi bakayım Sabah tekrarla inşallah hamilesindirİğne dahil mi 13?
Dahil degilİğne dahil mi 13?
18 de oldun iğneyi o zaman bence bebiş varDahil degil