- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.007
- 83
Hadi bakalım kuzum kaç embryo transferi oluck seninBen de şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacağım.. perşembe günü kontrole gidiyorum bakalım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım kuzum kaç embryo transferi oluck seninBen de şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacağım.. perşembe günü kontrole gidiyorum bakalım..
Hoca muayene etmişti regl iken bi sıkıntı gözükmedi rahimde güzel dedi estrofeme başlamıştım canım salı kontrl var 8 şubatta transfer demişti ama salı günü netleşir diye düşünüyorum:)Merhabalar, benim de dondurulmuş embriyolarım var ve şubat ayında transferim olacak. Adetimi bekliyoruz. Göğüslerim çok şiş çok yakında olucam gibi görünüyor. Heyecanlıyım.
adet olup rahmine baktıranlar yazabilirlermi o süreç nasıl ilerliyor sizde?
İnşallahİnşAllah Canm umarım bi sıkıntı çıkmaz da transfer oluruz![]()
Çok az kalmış bende adet olabilirsem rahatlıycam :)Hoca muayene etmişti regl iken bi sıkıntı gözükmedi rahimde güzel dedi estrofeme başlamıştım canım salı kontrl var 8 şubatta transfer demişti ama salı günü netleşir diye düşünüyorum:)
Aynen ya normal de regl olmayalım diye bakan biz bu durumda iken biran önce olalım diye bakıyoruzÇok az kalmış bende adet olabilirsem rahatlıycam :)
İyi canım çok şükür diş ağrım var idare ediyoruz ilteNasıl gidiyor hamilelik canım![]()
Ay o çok kötü walla bende korkuyorumİyi canım çok şükür diş ağrım var idare ediyoruz ilte
İnşallah yaİnşAllah Canm umarım bi sıkıntı çıkmaz da transfer oluruz![]()
Merhaba cnam kalbi mi durdu bebeğininMerhaba bende yeni kürtaj oldum iki adet olunca dondurulmuş ile transfer olacğım muhtemelen nisan gibi
bebeğim gelmişmemiş canım kürtajla o yüzden aldılar 8.haftadaMerhaba cnam kalbi mi durdu bebeğinin![]()
Üzüldüm Canm ne diyim hersey Allahtan hayırlısı ile sağlıklı gelişir bundan sonrakiler hepimiz içinbebeğim gelmişmemiş canım kürtajla o yüzden aldılar 8.haftada
Histeroskopi olcam canım. Beklemedeyim. Sen naptın?
Geçmiş olsun canım benm çıktımı çıkmadı mı hiç bilmiyorum ya korkuyorum da bendeKızlar benim son adet transfer öncesi ağzımda yaralar çıkmıştı ilk defa 20 lik dişlerimden kaynaklıymış. Hamilelikte diş sorunları artıyor biliyorsunuz. Dün 2 tane 20 lik diş çekimimi çektirdim. Aranızda dişle ilgili sorunu olan varsa mutlaka hemen gitsin. Sonrası çok acılı oluyor. Bugünde adetimi oldum ve transferimi bekliyoruz![]()
Bende salı günü kontrole gideceğim canım 8 Şubat trsnfer demişti bakalım İnşAllah sorun çıkmazHisteroskopi olcam canım. Beklemedeyim. Sen naptın?
Ol demedi. Açıkladı detaylı risk %50 ben de olmak istedim. O riski alamam dedim.Bende salı günü kontrole gideceğim canım 8 Şubat trsnfer demişti bakalım İnşAllah sorun çıkmazdoktor mu sana histeroskopi ol dedi
İyi yapmıssn Canm ne zaman olcksnOl demedi. Açıkladı detaylı risk %50 ben de olmak istedim. O riski alamam dedim.