• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı Dondurulmuş Embryo Transfer Anneleri 👋💫🤩

Merhabalar, benim de dondurulmuş embriyolarım var ve şubat ayında transferim olacak. Adetimi bekliyoruz. Göğüslerim çok şiş çok yakında olucam gibi görünüyor. Heyecanlıyım.
adet olup rahmine baktıranlar yazabilirlermi o süreç nasıl ilerliyor sizde?
Hoca muayene etmişti regl iken bi sıkıntı gözükmedi rahimde güzel dedi estrofeme başlamıştım canım salı kontrl var 8 şubatta transfer demişti ama salı günü netleşir diye düşünüyorum:)

Merhaba bende yeni kürtaj oldum iki adet olunca dondurulmuş ile transfer olacğım muhtemelen nisan gibi

Ahsen555 Ahsen555 cnam opu ya ücret ödüyoruz ama transfer için da ücret ödedin mi sen o parayı opu zamanında almıyorlar mı ?

Kızlar benim son adet transfer öncesi ağzımda yaralar çıkmıştı ilk defa 20 lik dişlerimden kaynaklıymış. Hamilelikte diş sorunları artıyor biliyorsunuz. Dün 2 tane 20 lik diş çekimimi çektirdim. Aranızda dişle ilgili sorunu olan varsa mutlaka hemen gitsin. Sonrası çok acılı oluyor. Bugünde adetimi oldum ve transferimi bekliyoruz 🙈🙏🏻

Kızlar benim son adet transfer öncesi ağzımda yaralar çıkmıştı ilk defa 20 lik dişlerimden kaynaklıymış. Hamilelikte diş sorunları artıyor biliyorsunuz. Dün 2 tane 20 lik diş çekimimi çektirdim. Aranızda dişle ilgili sorunu olan varsa mutlaka hemen gitsin. Sonrası çok acılı oluyor. Bugünde adetimi oldum ve transferimi bekliyoruz 🙈🙏🏻
Geçmiş olsun canım benm çıktımı çıkmadı mı hiç bilmiyorum ya korkuyorum da bende

Bende salı günü kontrole gideceğim canım 8 Şubat trsnfer demişti bakalım İnşAllah sorun çıkmaz 🤗🤲 doktor mu sana histeroskopi ol dedi
Ol demedi. Açıkladı detaylı risk %50 ben de olmak istedim. O riski alamam dedim.

Back
X