Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1-Yumurtlamayı adetinizden sonra kaçıncı günü gördünüz? Adetten sonraki 18-19.günlerde gördüm, doktor kontrolüne gittim pko için. biraz tesadüf oldu yumurtan gelişmiş hemen değerlendir dedi ve ertesi gün değerlendirildi tek seferde hamile kalmiş oldum :)
2-Regl döngünüz kaç gün sürüyor? Dengesiz bazen 2 ay bazen 3 hafta
3-Yumurtlamayı ne ile takip ediyordunuz? Daha önce ovu testi yaptiğim oldu ama bu ay dediğim gibi doktorda tesadüf gelişmis yumurtamı öğrendim
4-İlk gebelik belirtileriniz ne idi? pembe-kahverengi leke

5-Çatlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz? 13 gün sonra

bu arada bu ay progestan ilacina baslamistim pko için, bir de adetin 4.günü felan başladım 10 gün boyunca sabahlari özellikle bal-corekotu-tarcin yedim. Ve gerçten işe yaradı galiba Allahın da izni ve şifasıyla...
geçen ay sık ilişki olmasına rağmen tık yoktu bu ay tek ilişkiyle nasip oldu... işte Rabbimin işi...tevekkül her derdin dermanı...
newmoon10 newmoon10
 
Selam kızlar... Kan sonucum çıktı, Maalesef hamile değilim. Moralimi bozmuyorum, aynen devam. Dün lekelenmem vardı, bugün arttı, progestan fitili bırakıyorum, Reglim 31 Ocak olacaktı fakat progestan 8 gün geciktirdi, yeni BAT 11.02.2021. Doktorun tavsiyesi ile Reglin 4. gününden itibaren 2. deneme Klomen+ Ovitrelle çatlatma iğnesi kulanmaya bu ay da devam edeceğim.

Bu portalda birbirne destek olan, moral veren, bilgi veren insanlar ne kadar da çokmuş, birlikte yürüdüğünü bilmek ve bunu hissetmek gerçekten anlatılamaz mutluluk veriyor insana. Teşekkür ediyorum :KK200:

newmoon10 newmoon10 Şubat ayı BAT tarihim olmadığından ekleyememiştin tabloya. Fakat bu sayfayı açtığın ilk günlerden takip ediyorum, sakıncası yoksa geciken BAT ımı (11.02.2021) eklebilir misin tabloya? Umarım yok demezsin :KK15:.

Yaş: 35Kullanılan İlaç: Klomifen+Ovitrelle+FolioforteOvulasyon testi: TelanoNe zamandır deniyor?8 AySağlık Sorunu? yok
 
Benimde sabah kahve leke geldi hala kahve geliyor sanırım adetim gelecek ama hala sökülmedi..bu ay bana da vedaa ediyoruz:KK15:
 
Merhabalar,

2019 kaybımız olunca biizm genetik testler yaptırmıştk. Bende çok ufak bir pıhtılaşma çıkmıştı genetikte yaptırğım testlerde. Dr. gerek yok dedi hamile kalırsan doktorun verir dedi. ama ben yine de kulanıyorum faydası var zararı yok sonuçta Coraspin. İnşallah daha uzun sürmez bu isteğiniz benim 3 yıl oldu. Şimdi aşılama tedavisine başlıyoruz. İlk kez yaptıracağım. Hiç bir sıkıntımız yokken olmuyor.Yani bilmiyorum aşılamayı deniyoruz ama hayırlısı ihtimal düşük diyorlar aşılama için ama hiç birşey yapmamaktan iyidir. Şansımızı deneyeceğiz. Sizin neden olmuyor, var mı bir sebebi ?
karadenizkizi1982 karadenizkizi1982 aynı yazdıklarınız gibi benim durumum sebeb yokken hamilelik yaşamıyorum 3 yıl oldu. Merak ettiğim neleresin bende karadenizliyim belki doktor amaçlı fikir veririz birbirimize o yüzden soruyorum 😉
 
Emin misin canım gebelik yok diye test yaptın mı? evetse yap tabi, geç kalma...zaman kıymetli.
yani sabah kahve lekelenmem oldu sadece ara ara o oluyor hatta ped taktım ama gelmedi silince geliyor. test yapamadım işteyim anca işten çıkınca alıp yapabilrim. birde ben regl olcağaım zaman çok fazla fazla karın ağrım olurdu hiç yok bilmiyorum yani eminde değilim.
 
X