şubat ayı hamilesi olmak istiyorum diyenler buraya....

ilbay

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
63
3
6
35
Iğdır
Merhaba arkadaşlar ben şifa kasımda kimyasal gebelik geçirdim Rabbim kimseye yaşatmasın.... Benim gibi can-ı gönülden bebek isteyen arkadaşlar topiğime davetlidir... İnşallaahh bu topik hepimize uğurlu gelir güzel haberlerimizi paylaşırız... herkes batını yazsın bakalım benimki 3-4 şubat.....

Son düzenleme:
mrb kızlar benim adetim 5 gün gecikti.muhtemelen hamile değilimdir ama yine de umut:)

geçmiş olsun canım

kız niye öyle diyon gecikir miydi normalde

yılda birkaç kez gecikir.bizim iki buçuk yıldır olmuyor canım.doktorda normal yolla çok zor dedi.o yüzden umutlanmak istemiyom.ama tabi insan bir taraftan da belki bir mucize olmuştur diyorum

yılda birkaç kez gecikir.bizim iki buçuk yıldır olmuyor canım.doktorda normal yolla çok zor dedi.o yüzden umutlanmak istemiyom.ama tabi insan bir taraftan da belki bir mucize olmuştur diyorum

ALLAH çok büyük alanda o verende o;2 bebeğimi de 3 ay içinde kaybettim oluyo işte üzülme

Allahtan ümit kesilmez canım az önce okudum daha arkadaşın biri yazmış 3 yıl hiç çocuğu olmamış tüp bebek aşılamışlar o da kimyasal gebelik olmuş ama RAbbim o kadar büyük ki kimyasal gebelikten sonra normal yollarla hamile kalmış arkadaş yani umut bitmez Rabbim hayırlısını versin...

amin canım isteyen herkese nasip etsin

öyle tabi canım. çok geçmiş olsun sana(((seni üzmek istemem ama hamile kaldığın ay adet belirtileri yaşamış mıydın?

sabahları miden kazınacak gibi oluyo ben rüyalara inanıyorum sevgili adminimizdede denedim oldu rüyanda korku kabus görüyorsan büyük ihtimal hamilesin ben bunu bilir bunu yaşarım

sabahları miden kazınacak gibi oluyo ben rüyalara inanıyorum sevgili adminimizdede denedim oldu rüyanda korku kabus görüyorsan büyük ihtimal hamilesin ben bunu bilir bunu yaşarım

midem kazınmıyor canım hatta iştahım yok.normalde adetim başlayacağı zaman acayip iştahım açılırdı,göğüslerim şişerdi.şimdi bunlarda yok.

aynen katılıyorum 3 gün üst üste ağlaya ağlaya uyandım ve uyuyamadım....

amin canım İNŞALLAH.... Sen bi test yap sana belki ilk hamişimiz sen olursun...

adetimden önce arkadaşım içime doğdu sen hamilesin dedi ben de ondan etkilendim adetimden bir gün önce test yaptım.negatif çıktı.pazartesi tekrar yapcam ama artık negatif görmekten bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…