şubat ayı hamilesi olmak istiyorum diyenler buraya....

Diyorum ya en çokta sabır işi işte ama hep sen hayırlısını iste Allah korusun olur düşer sakat olur kimseninde dediğini duymamaya çalış çok zor ama elden bişe gelmez satın alınmıyo ki 5dk alalım kolay değil yani... bu arada yaşın kaç ve doktorr neden normal yollarla olması zor dedi...

öyle tabi allah hayırlısını versin.yaşım 30 canım eşimde spermde sayı ve hız problemi var.doktor tek yol tüp bebek dedi.normal yolla mucize dedi.ben de mucizeyi bekliyorum işte.

amin canım çalıştığım için buraya çok az geliyorum ama olumlu ya da olumsuz sonucu ilk size yazcam

inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım... Allah tan ümit kesilmez ona bakarsan bana da prof. rahim duvarın çok ince hamile kalırsın ama rahim kesinlikle çocuğu taşımaz dedi 2 yıl tedavi oldum kullanmadığım ilaç kalmadı ümidimi kestim olmaz demiştim geçenlerde gittim baktırdım kesinlikle çok güzel rahmin var dedi kendiliğinden tedavi olmuş işte...

öyle tabi canım bi de bu hamilelik çok farklı bir şey tamamen Allahın ol demesine bağlı.olmaz diyorlar oluyor,olur diyorlar olmuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle tabi canım bi de bu hamilelik çok farklı bir şey tamamen Allahın ol demesine bağlı.olmaz diyorlar oluyor,olur diyorlar olmuyor

aynen benim çalıştığım yerde bi bayan vardı doktor binde 1 bile ihtimal vermemişti hamile hamile kalmasına 2 tane nur topu gibi oğluşu var ki bunlardan bizim çevremizde çok vardı

aynen benim çalıştığım yerde bi bayan vardı doktor binde 1 bile ihtimal vermemişti hamile hamile kalmasına 2 tane nur topu gibi oğluşu var ki bunlardan bizim çevremizde çok vardı

öyle inş bizlere de verir Allahım. zaten tüp bebek yaptırmaktan korkuyorum ne bileyim içimden gelmiyor

sadece 1.5 ay korunduk o da ilaçla falan değil canım doğal yollarla işte

anladım canım bak senin yaşın genç bu bir avantaj.kimyasal gebelikte yaşamışsın demek ki hamile kalabiliyorsun.benim eminim senin en kısa sürede olacak

anladım canım bak senin yaşın genç bu bir avantaj.kimyasal gebelikte yaşamışsın demek ki hamile kalabiliyorsun.benim eminim senin en kısa sürede olacak

hayırlısı canım çok istiyorum belki benim imtihanımda budur bakalım kısmet diyorum artık

hayırlısı canım çok istiyorum belki benim imtihanımda budur bakalım kısmet diyorum artık

eskiden böyle değildi ama bu devirde artık çoğu insanda problem oluyor.herşey yapay çünkü.inş allah hayırlısıyla hamile kalmak kısmet eder bizede.canım ben kaçayım artık gözlerim kapanıyor sana iyi geceler burdan haber veririm sana tanıştığıma memnun oldum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…