ALLAH herşeyi görüp biliyo dua etmek istediğinizde dua edin bu kabul olacağının belirtisidir diyor RABBİM
en çok ta kulların birbirine duası kabul olurmuş birbirimize edelim en çok canım....
amin canım allah düşmanıma bile aratmasın.benimle de dalga geçiyorlar geçen arkadaş diyor sen düşünme bakalım çocuğun ilkokula giderken sen artık 45 yaşında olursun diye.bazen içimden olmuyor ne sorup duruyorsunuz demek geliyor yutuyorum
tamam kızlar ben size ve bütün olmayanlara dua ediyorum
Diyorum ya en çokta sabır işi işte ama hep sen hayırlısını iste Allah korusun olur düşer sakat olur kimseninde dediğini duymamaya çalış çok zor ama elden bişe gelmez satın alınmıyo ki 5dk alalım kolay değil yani... bu arada yaşın kaç ve doktorr neden normal yollarla olması zor dedi...
Amin canım bende senin için dua etcem inşallah topiğimizin ilk hamilesi sen olursun bize de dua edersin...
amin canım çalıştığım için buraya çok az geliyorum ama olumlu ya da olumsuz sonucu ilk size yazcam
senin yaş kaç canım?
inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım... Allah tan ümit kesilmez ona bakarsan bana da prof. rahim duvarın çok ince hamile kalırsın ama rahim kesinlikle çocuğu taşımaz dedi 2 yıl tedavi oldum kullanmadığım ilaç kalmadı ümidimi kestim olmaz demiştim geçenlerde gittim baktırdım kesinlikle çok güzel rahmin var dedi kendiliğinden tedavi olmuş işte...
mayısta 24 olcam işte ...
öyle tabi canım bi de bu hamilelik çok farklı bir şey tamamen Allahın ol demesine bağlı.olmaz diyorlar oluyor,olur diyorlar olmuyor
aynen benim çalıştığım yerde bi bayan vardı doktor binde 1 bile ihtimal vermemişti hamile hamile kalmasına 2 tane nur topu gibi oğluşu var ki bunlardan bizim çevremizde çok vardı
çocuk deneyeli ne kadar oldu?
sadece 1.5 ay korunduk o da ilaçla falan değil canım doğal yollarla işte
öyle inş bizlere de verir Allahım. zaten tüp bebek yaptırmaktan korkuyorum ne bileyim içimden gelmiyor
Rabbim inşallah o safhalara gelmeden senide ANNE yapar ama tüp bebeklede çok hamile var ve gayet sağlıklı bebişleri...
anladım canım bak senin yaşın genç bu bir avantaj.kimyasal gebelikte yaşamışsın demek ki hamile kalabiliyorsun.benim eminim senin en kısa sürede olacak
öle ama kendimi tüp bebek denemeye hazır hissetmiyorum
hayırlısı canım çok istiyorum belki benim imtihanımda budur bakalım kısmet diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?