şubat ayı hamilesi olmak istiyorum diyenler buraya....

peki normalde adet dönemleriniz nasıl geçiyor?ben adet belirtilerini şiddetli yaşarım

adetimden önce arkadaşım içime doğdu sen hamilesin dedi ben de ondan etkilendim adetimden bir gün önce test yaptım.negatif çıktı.pazartesi tekrar yapcam ama artık negatif görmekten bıktım

inşallah topiğimizin ilk hamişi sen olursun evlat öyle bişe ki Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini yazarsın canım...

peki normalde adet dönemleriniz nasıl geçiyor?ben adet belirtilerini şiddetli yaşarım

benim çok sancılı geçer ve ben hamile olmadan önce tüm hastalık belirtilerini yaşamıştım... Arkadaşım huzurum sen hamilesin dedi ama yola çıktım kaybettim tutunamadı bebeğim....

benim çok sancılı geçer ve ben hamile olmadan önce tüm hastalık belirtilerini yaşamıştım... Arkadaşım huzurum sen hamilesin dedi ama yola çıktım kaybettim tutunamadı bebeğim....

benimde adet günüm 14 ocaktı o gün çok yoğun adet belirtim vardı.şimdi bişey kalmadı.hiç adet olmayacakmışım gibi.daha önce geciktiğinde gecikmenin verdiği sıkıntı oluyodu.şimdi o da yok

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok sancılı geçer benimki hatta ilk gün yataktan kalkamam o derece fenadır...

benimde adet günüm 14 ocaktı o gün çok yoğun adet belirtim vardı.şimdi bişey kalmadı.hiç adet olmayacakmışım gibi

ciddi misin bende de aynısı oldu günümde çok sancılı oldu ama sonra geçti bence sen test yap iyi haber alcaz senden :)

[SUP][/SUP]
ciddi misin bende de aynısı oldu günümde çok sancılı oldu ama sonra geçti bence sen test yap iyi haber alcaz senden :)

inş çok istiyorum ben ya:)çevremdekilerin baskısından da bıktım artık olmuyor diyemiyorum düşünmüyoruz diyorum.millet beni çocuk düşmanı olarak görüyorhalbuki ben nasıl istiyorum

[SUP][/SUP]

inş çok istiyorum ben ya:)çevremdekilerin baskısından da bıktım artık olmuyor diyemiyorum düşünmüyoruz diyorum.millet beni çocuk düşmanı olarak görüyorhalbuki ben nasıl istiyorum

çocuk nasıl istenmez ya bu insanları anlamıyorum seni çok iyi anlıyorum bunun benle dalgası bile geçildi diyorum ya Allah büyük ne diyelim canım Rabbim bize sağ salim evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleride göstersinde milleti utandıralım...

ALLAH herşeyi görüp biliyo dua etmek istediğinizde dua edin bu kabul olacağının belirtisidir diyor RABBİM

amin canım allah düşmanıma bile aratmasın.benimle de dalga geçiyorlar geçen arkadaş diyor sen düşünme bakalım çocuğun ilkokula giderken sen artık 45 yaşında olursun diye.bazen içimden olmuyor ne sorup duruyorsunuz demek geliyor yutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…