aynen katılıyorum 3 gün üst üste ağlaya ağlaya uyandım ve uyuyamadım....
adetimden önce arkadaşım içime doğdu sen hamilesin dedi ben de ondan etkilendim adetimden bir gün önce test yaptım.negatif çıktı.pazartesi tekrar yapcam ama artık negatif görmekten bıktım
amin inş canım allah hepimize nasip etsininşallah topiğimizin ilk hamişi sen olursun evlat öyle bişe ki Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini yazarsın canım...
peki normalde adet dönemleriniz nasıl geçiyor?ben adet belirtilerini şiddetli yaşarım
peki normalde adet dönemleriniz nasıl geçiyor?ben adet belirtilerini şiddetli yaşarım
normal canım hiç adet olmayacak gibi oluyosun ağrı yok yani
benim çok sancılı geçer ve ben hamile olmadan önce tüm hastalık belirtilerini yaşamıştım... Arkadaşım huzurum sen hamilesin dedi ama yola çıktım kaybettim tutunamadı bebeğim....
yok hamilelikte değil normalde adet döneminizi sordum canım
benimde adet günüm 14 ocaktı o gün çok yoğun adet belirtim vardı.şimdi bişey kalmadı.hiç adet olmayacakmışım gibi
canım çok sancılı geçer benimki hatta ilk gün yataktan kalkamam o derece fenadır...
hamile kaldığın ay adet belirtilerini de yaşamış mıydın canım?
ciddi misin bende de aynısı oldu günümde çok sancılı oldu ama sonra geçti bence sen test yap iyi haber alcaz senden :)
hemde nasıl ağrılarım vardı diyorum ya arkadaşım hamilesin dedi bende kesinlikle değilim kız nasıl ağrım geliyo demiştim.... Ama sonra geçti...
[SUP][/SUP]
inş çok istiyorum ben ya:)çevremdekilerin baskısından da bıktım artık olmuyor diyemiyorum düşünmüyoruz diyorum.millet beni çocuk düşmanı olarak görüyorhalbuki ben nasıl istiyorum
senin çocuk var mı canım?
çocuk nasıl istenmez ya bu insanları anlamıyorum seni çok iyi anlıyorum bunun benle dalgası bile geçildi diyorum ya Allah büyük ne diyelim canım Rabbim bize sağ salim evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleride göstersinde milleti utandıralım...
çocuk nasıl istenmez ya bu insanları anlamıyorum seni çok iyi anlıyorum bunun benle dalgası bile geçildi diyorum ya Allah büyük ne diyelim canım Rabbim bize sağ salim evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleride göstersinde milleti utandıralım...
yok canım bugün tam 8ayı doldurduk işte 1 kimyasal gebeliğim var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?