• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı transferleri toplanalım

Buhayat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Arkadaşlar merhaba benim bir tane doğal yolla olmuş çocuğum var fakat ikincim olmadığı için bu ay tüp bebek yaptırdım 8 şubatta 5aa kalite 5.gün embriyosu transfer edildi bugün transfer günü hariç 5.günüm sabah erken gebelik testi yaptım çok silik 5 dk içinde çıkan ikinci çizgi oluştu deneyimli arkadaşlardan fikir almak istiyorum fakat olumsuz yorum olumsuz deneyim yaşayanlar lütfen yazmasın bu dönemde umut istyor insan

Test bu şekilde

Eklentiler

• IMG_2086.webp
    IMG_2086.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 491
Arkadaşlar merhaba benim bir tane doğal yolla olmuş çocuğum var fakat ikincim olmadığı için bu ay tüp bebek yaptırdım 8 şubatta 5aa kalite 5.gün embriyosu transfer edildi bugün transfer günü hariç 5.günüm sabah erken gebelik testi yaptım çok silik 5 dk içinde çıkan ikinci çizgi oluştu deneyimli arkadaşlardan fikir almak istiyorum fakat olumsuz yorum olumsuz deneyim yaşayanlar lütfen yazmasın bu dönemde umut istyor insan
Var gibi duruyor canım iki gün sonra tekrar yap

Benim transferimin 7. Günü erken gebelik testi yaptım sabah hiç birşey görünmedi 20 dakika sonra yok denecek kadar bir silik çizgi göründü ama ne olacak hiç bilmiyorum eşime de söylemedim çünkü çok umutlu modum çok düştü. Şuan silik bir çizgi var ama kuruluk çizgisi olduğunu düşünüyorum. Aranızda 7. Günde testi negatif olupta kanda pozitif çıkan var mı çok merak ediyorum ağlamaktan içim çıktı bide gizli gizli siz düşünün

Merhaba bende 17 Şubat transferim dayamadım test yaptım şuan silik çıktı donmuş emrio 3 tane konuldu şok oldum varmı acaba çok erken çünkü

Eklentiler

• IMG_3558.webp
    IMG_3558.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 387
Merhaba bende 17 Şubat transferim dayamadım test yaptım şuan silik çıktı donmuş emrio 3 tane konuldu şok oldum varmı acaba çok erken çünkü
Kacinci gun embiryosuydu sizinki acaba . Bende 16 subatta oldum pazartesi idrar testi yapmayi dusunuyorum.

5. Gün emriosu 3 tane konuldu fotoya baktınız mı sizce varmı

Bende anlam veremedim ama 3 tane olduğu için mi acaba diye düşünüyorum kafayı yerin artık sabah ilk idrara kadar

test cok deforme olmuş ve beklemiş gibi. t3 tesiniz bence cok cok erken. 5te ilk idrarla yapılan bence daha net sonuç verir.

Evet ben inanamayınca içini açtım daha yakından görebilmek için bakalım silik gözüküyor ama dimi

Evet ben inanamayınca içini açtım daha yakından görebilmek için bakalım silik gözüküyor ama dimi
Yani bence dağılmış gibi o kısım. Çok erken zaten daha kıbrısta falan mı tedaviniz 3 embriyo tr de koymazlar hele 5. günse ondan soruyorum😊

Evet Kıbrıs da yapıldı hayırlısı bakalım yaa sabahı bekleyeceğim birde

Şuan ki hali bu

Eklentiler

• IMG_3561.webp
    IMG_3561.webp
    95,2 KB · Görüntüleme: 377
Back
X