Şubat ayı tüp bebek transferi olacaklar 🤰

Arkadaşlar nakilden sonra yapmanız gerekenler neler yani ne yemeliyiz özel birşeyler var mı bildiginiz

Merhaba hepinize, umarım güzel sonuçlanır benim de adetle birlikte estrofem ilacına baslatcak dondurulmuş embriyo transferi için, ne kadar süre sonra transfer olur biliyor musunuz acaba?

Merhaba hepinize, umarım güzel sonuçlanır benim de adetle birlikte estrofem ilacına baslatcak dondurulmuş embriyo transferi için, ne kadar süre sonra transfer olur biliyor musunuz acaba?
Merhaba ben 11 ocakta adet oldum 27 ocakta transferim yapıldı

Merhaba ben Ekim ayında miyom ameliyatı oldum kasım ayında tekrar tedaviye başladık Doktor Şubat ayında gel dedi regl günüm de Şubat sonu transfer de Mart başı gibi yapılır

Merhaba bende adetimin 4 günü yani 26 ocakta kontrole gittim doktorum Rahim ince dedi cuma gününden itibaren günde 3 defa estrofem verdi bu perşembe tekrar kontrolüm var. 2 tane dondurulmuş embriyom var onlar için deneyeceğim bu ay sizler başladınız mı?

Merhaba kızlar ben de 1 şubatta transfer oldum. 2 adet 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana da dua edin ne olur bu 5. Denemem

Merhaba kızlar ben de 1 şubatta transfer oldum. 2 adet 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana da dua edin ne olur bu 5. Denemem
Hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah ne diyeyim. Sabır ve dua sakinlik stres yapmadan bekleyin . Ben de bu ay transfer olacağım hayisiyla . Ben de çift embriyo istiyorum ama doktorum yaştan dolayı kesin dille reddetti . Şaşkınım

Kaç yaşındasınız acaba genelde çift embriyo önerirler şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…