• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kabızlık beni de aşırı darlıyo artık ya😔😔😔ben kayısı suyuna falan da inanmıyorum o kadar içtim kesinlikle işlemiyor

Kabızlık beni de aşırı darlıyo artık ya😔😔😔ben kayısı suyuna falan da inanmıyorum o kadar içtim kesinlikle işlemiyor
Aynen bende kayısı yiyip duruyorum 🤯 ağaç çıkıcak kuru kayısı ağacı 😂 aradım bugün hemşireyş oda hemen ilaç yazmayalım dedi aç karınla su iç dedi olmazsa yazalım dedi

Ozaman o aşılama içindir
Yok canım aşılamada da aşılamanın ertesi günü istiyorlar birliktelik ama tüp bebek yaptırıyorsan birliktelik hiç yok ben 2 ay beklicem yumurta toplama oldu salı ilişki yok dediler düşün😂😂

Opudan önce bir iki kaçamak yapmış olabilirim 🙈 çatlatma iğnesi den sonra yok strese giriyorlar yumurtalar 😅
Opudan önceki kaçamaklarda sıkıntı yok. Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ilişkiye girmek çok mantıklı değil. Aradan kaçan dölleyen olur falan ortalık karışmasın 😬😬😬

Amin kuzum ya
Benim 9 kaldı bugün 4. Gün 2si geriden geliyor 7 si günüyle uyumlu
Yarına 4 olsun razıyım 🙏🏻 üstü sürpriz olur
Canım hiç belli olmaz inan benim 8 döllenmişti ilk gün üzüldüm yarısından fazla giderse diye bak 3 daha döllenmiş belli olmaz kuzucum 7sinin hepsi gidicek bence Allahın izniyle 2side belli olmaz yetişir kuzum zaten sondasın artık sen 🙏❤️

Back
X