- Konu Sahibi Umutkalbimde
Amin Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah benim amh da sorun yok genetik tarama yapma nedeni 3 kez 3. gün embriyosunun tutmama nedeni araştırmak ve son denemede 5. güne neden ilerlemediğini görmek için acaba genetik olarak bir sorun mu var diye bakmak istedi doktorum. Bağışıklık serumunu yapma nedeni de bazı insanların vucudu embriyoyu yabancı bir hücre olarak gördüğü için ona savaş açıp tutunmasını engelliyormuş. Bağışıklık direnciyle ilgili bir durummuş böyle bir durum varsa önlemek amaçlı yapılacak. Hatta son gittiğimde rahim filmi istemişlerdi onuda istedikleri yerde çektirip götürdüm çok şükür onda sorun çıkmadı. Son gittiğimde isterseniz gebelik aşısı, rahim kasılmasını engelleyici serum ve embriyo yapıştırma işlemi de istersek yapabileceklerini söylediler ama bu 3 seçeneği bize sundular illa yaptırmak zorunda değilsiniz dediler. Bunlarda tutma ihtimalini yükselten tedavilermiş. Bizde kafamızda kalmasın dedik inş transfer için gittiğimizde bunları da yaptıracağız.Çok geçmiş olsun, inşallah bu sefer güzel haberi alırsınız, emekleriniz karşılıksız kalmaz. Amh’ınız da mı düşük? Düşük amh’da genetik tarama iyi oluyor sanırım, benim doktorum da genetik tarama yapalım dedi, umarım bizimkilerde sorunsuz çıkar taramdabağışıklık serumunu ne için yapacağını söyledi mi doktorunuz merak ettim. Benim de bir önceki gittiğim doktor, bağışıklığık embriyoya saldırıyor gibi görünüyor aşı yapacapız tüp bebek yaptığımızda sana demişti, şimdi tüp bebek yaptırdığım doktor bu önemli bişi diil dedi..haşimatom var benim.