• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

Meryem, Meryem Suresi, Meryem oku, Meryem dinle, sure, süre, Meryem suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / TÜRKÇE KURAN-I KERİM DİYANET MEALİ / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran, qur

BU SİTEDEDİREK HOCA OKUYOR DİNLERSEN EĞER MERYEM SURESİ BEN ONU DİNLİYORUM VE TÜRKE ÇEALİNİ OKDUKÇA ALLAHIM BİZLEREDE OL DE DE OLSUN BEBEĞİMİZ DİYE DUA EDİYORUM[/QUOTE

Allah kabul etsin canım amin inşallah
ben internetten değilde elimde abdestimle şöyle bir huşu içinde okumak istiyorum
pc başında biraz mekanik oluyor
Allah gönlümüze göre verir inşallah

gercekten oylemı dusunuyorsun bıtanem ınan cok kırıldım ben sızlerle basladım sızlere bıtırecem allahın ıznıyle topıkltekı butun anne adayları cocuk sahıbı olana kadar ben ara ara gırebılıyorum kayınvalıdemle oturdugum ıcın yemek temızlık dukkan derken anca vakıt bulamıyorum ama elımden geldıgı kadar gelmeye calısıyorum bu arada ben sıteye gırdıgımde ılk msjları okuyorum daha sonra lıste tabıkı sohbet baslıyorum neyse bıtanem herkeze bol sohbetler

şaka yapmıştım neden alındınki

iyiyim canım bugün cuma ya bizde cuma günleri biraz yoğun oluyor işlerim vardı onları hallettim sen napıyosun canım allah kabul etsin bu arada

sağol canım amin biraz dua felan okudum birde kenzül arş duasını ben bilmiyordum çok güzel bir duaymış okurken ağlamaktan mahvoldum şimdi pc den çıktısını aldım bol bol okuyacam .kolay gelsin sanada canım yarın cumartesi çok güzel ama yarında misafir gelecek

selam kizlar nasilsiniz anca gelebildim her yazdiklarinizi gozden gecirmek zorundayim eklencek varmi diye sorusu olan varmi diye onuncun meskul oluyyorm canlarim berceste cim sorun deil tabiki sohbet icin cagrildigimi rahat olun kimseye darilmadim kirilmadim da baharcim sende rahat ol sadece ilk once yapacaklarimi yaiyorum daha sonra sobee vaktim oldugunda sohbete ederim bu arda iki saniye daha kaybolup liste yaicam canlarim elifcim yukselcim sizler nasilsiniz icinizi ferah tutun kizlar bende bu ay cok tuhaf haldeyim icimden hep aglamak geliyor zaten bazen haber bile bakamiyorum birden kimsesizler bu soguk havada ne yaparlark ne yerler ki diye dusunmeden edemiyorum ne den boyleyim biri sert konussa gizli bir yere gidip aglamak istiyormmmmmmmmmm:17:

sağol canım amin biraz dua felan okudum birde kenzül arş duasını ben bilmiyordum çok güzel bir duaymış okurken ağlamaktan mahvoldum şimdi pc den çıktısını aldım bol bol okuyacam .kolay gelsin sanada canım yarın cumartesi çok güzel ama yarında misafir gelecek

Allah kabul etsin canım evet gerçekten çok güzel bir dua yarın içinde kötü olmuş ya dinlenemiyceksinnn şimdiden kolay gelsin sana ama olsun misafir berekettir derler

selam kizlar nasilsiniz anca gelebildim her yazdiklarinizi gozden gecirmek zorundayim eklencek varmi diye sorusu olan varmi diye onuncun meskul oluyyorm canlarim berceste cim sorun deil tabiki sohbet icin cagrildigimi rahat olun kimseye darilmadim kirilmadim da baharcim sende rahat ol sadece ilk once yapacaklarimi yaiyorum daha sonra sobee vaktim oldugunda sohbete ederim bu arda iki saniye daha kaybolup liste yaicam canlarim elifcim yukselcim sizler nasilsiniz icinizi ferah tutun kizlar bende bu ay cok tuhaf haldeyim icimden hep aglamak geliyor zaten bazen haber bile bakamiyorum birden kimsesizler bu soguk havada ne yaparlark ne yerler ki diye dusunmeden edemiyorum ne den boyleyim biri sert konussa gizli bir yere gidip aglamak istiyormmmmmmmmmm:17:

biz iyiyz canım bekliyoruz sabırla kıyamam sana yaaaaaaa bu aralar aynı şeyler herkeste var demek ki belki havadan ve mevsimden olabilir bahar gelsede şöyle bizimde içimiz açılsa ne güzel olur

:nazar:ISIM==== :nazar: BAT==== :nazar:YAS==== :nazar:SONUC====:nazar:CINSIYET

:nazar: :emir_bebek:sevgili subat anne adaylari :emir_bebek::nazar:

ebru54 === 1 subat === 25=== MERAKLA BEKLENIYOR:nazar: ERKEK:nazar: IHTIMAL

huzurlumutlu === 5 subat === ?=== MERAKLA BEKLENIYOR:nazar: ? :nazar:

patirik224 === 5 SUBAT === 24 === MERAKLA BEKLENIYOR:nazar: KIZ:nazar: IHTIMAL

helios_84 === 8 subat === 28===:49::emir_bebek: hamile :emir_bebek::49: :nazar:ERKEK :nazar: IHTIMAL

luna82 === 8 subat === ? ===:49::emir_bebek: hamile :emir_bebek::49: :nazar: ? :nazar:

sesa24 === 10 subat === ?=== :nazar:?: nazar:

kelam === 11 subat === 23 === :nazar:ERKEK:nazar: IHTIMAL

melekangel === 12 subat === ? ===: :49::emir_bebek: hamile:emir_bebek::49: nazar: ? :nazar:

mavi_beyaz === 12 subat === 23 ===:nazar : ERKEK:nazar: IHTIMAL

yuksel_89_85 === 15 subat === 22 ===:nazar: ERKEK:nazar : IHTIMAL

ocuk === 17 subat === ? === :nazar:? :nazar:

aysegul21072008 === 17 subat === 24 ===:nazar: KIZ :nazar: IHTIMAL

elifyesiller === 18 subat === 28 ===:nazar: ERKEK:nazar: IHTIMAL

yaseku === 19 subat === 29 === NERELERDESINIZ :nazar: ERKEK:nazar: IHTIMAL

elibeses === 20 subat === ? ===:nazar: ? :nazar:

orkid2 === 22 subat === ? ===:nazar: ? :nazar:

bahar1989 === 25 subat === 23 === :nazar:ERKEK:nazar: IHTIMAL

neevercare === 25 subat === ? === :nazar: ? :nazar:

esk_sibel === 25-26 subat === ? ===:nazar: ? :nazar:

kimotso === 1 mart === ? ===:nazar: ? :nazar:

9ay === 2-3 mart === ? ===:nazar: ?: nazar:

lıttlebırdıe === 5 mart === 26 ===:nazar: ERKEK:nazar: IHTIMAL

berceste_ === 5 mart === 31===:nazar: ERKEK:nazar: IHTIMAL

derinada07 === ? === ?===:nazar: ? :nazar:

:16::emir_bebek::emir_bebek:ınsallah subat ayı ugurlu gelır bu pozıtıf enerjımıze bol ve guzel calısmalar :emir_bebek::16:

:nazar::kkk::1:LISTEDE GORDUGUNUZ CINSIYETLER CIN TAKVIMINE GORE TABIKI ALLAH BILIR BENIM KI SADECE MERAK EDENLER ICIN UMARIM BEGENMISSINIZDIR BU ARADA YASI OLMIYANLARA MALUM BILEMEDIM OGRENMEK ISTTEYENLER OLURSA YASINI EKLEMELERI YETERLI OLABILIR ALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH HAMILELERIMIZ BU TOPIGE UGUR GETIRIR BOL DUA EDIN BIZLERE:1::kkk::nazar:

kızlar galiba pazartesiye kalmadan adet olacam ben hem sancılar başladı hemde bulantı gibi birşey ben adet olacağım zaman böyle olur

yukselcım hayatı oluruna bırak herseyı adet olcagına yorumlama ınan senı boyle gordukce cok uzuluyorum suan farkında olmasanda cok strestesın bende ılk zamanlar boyleydım zamanla ınan ınsan herseye alısıyor ama herseye ragmen beklemekte guzel bekletılmekte herseyın hayırlısı

Lunacım nerelerdesın sen ya bı hamıle oldun bızlerı unuttun nasıl gıdıyor gebelık canım bol bol dınlen bıtanem allah kucagına almayı nasıp etsın darısı bızlere

evet canım ya bence stres yapma biraz sakin olmaya çalış kendini şartlandırma bence inşallah bebeğin gelir bu ay ama olmasada dünyanın sonu değil kendini yıpratma bitanem yazık

Derın acacım senın nasıl gıdıyor calısmalar batını yazmamısın sen neler yaptın tedavı yada ne kadar suredır ıstıyorsun bebek canım

Kizlar nasilsinizz?? Doktora gidemedim ben daha dogrusu o simdi gelme haftaya gel cunku simdi hicbirsey belli olmaz dedi. Ne demek bu ya:( 5 haftalik olmadan gorunmezmis. Tamam gorunmezde boyle demesi beni sasirtti. Neysee ara ara sancim oluyor ve yemek yemek istemiyor canim. Hatta kilo bile vermisim. Bulantim yok ama istahim hic yok anliyamadim nedenini. Buraya girmesem ve arada agrim olmasa hamile oldugumu unutucam:) Ya birde bu yasa gore cinsiyet gordum merak ettim:) 29 yasindayim ben. ne oluyo simdi benim tarladaki fasulyenin cinsi? Hahahaha erkek olucak gibi geliyor ama hic fark etmez:) Sizleri kocamann opuyorumm.

Lunacım nerelerdesın sen ya bı hamıle oldun bızlerı unuttun nasıl gıdıyor gebelık canım bol bol dınlen bıtanem allah kucagına almayı nasıp etsın darısı bızlere

Canim yok olmadim:) Arada girip okuyorum ama biraz yogundum. Gebelik, sulu gozlu gidiyor. saniyelik goz dolmalari ve kendi haline gulme karmasasi icinde gidip geliyor:) Sen nasilsin? Yasim 29 eger benimkinin cinsiyetinede bakarsan cok sevinirim. Tabi sana zahmet olmazsa:)

Back
X