- Konu Sahibi aysegul21072008
- #1.601
herkeze hayırlı gunler canlarım cumletten cumanız mubarek olsun nasılsınız ben bugun evdeyım kar nedenıyle dukkana gıtmedım bugun ay basımda gelmedı zaten duzensız adetım ne zaman keyfı catarsa bakalım bı deısıklık var mı kızlar ???
Yukselcım neden o kadar yıpratıyorsun kı kendını amacımız bebek deıl mı doktor ne derse kabul etmelıyız onemlı olan melegımıze kavusmak sıkma artık canını herseyın hayırlısı umarım en kısa zamanda alırız bebeklerımızı kucaklarımıza sohbete devam kızlar
elıfcım sen nasılsın nasıl gıdıyor bı belırtı var mı bıtanem ???
iyiyim canım sen nasılsın bende seni merak ediyodum canım adetin geldi mi diye bende hiç bi belirti yok 2 gündür adet belirtiside yok gebelik belirtiside beklemeye ve strese devam ediyorum bol bol :18:

. Belki faydası olur sizinle de paylaşmak istedim. Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
. Belki faydası olur sizinle de paylaşmak istedim. Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

ben internette okey oynarken tanıştım işin ilginç tarafı ben okeye erkek ismiyle girmiştim eşim beni erkek zannediyodu yani
 ben internette okey oynarken tanıştım işin ilginç tarafı ben okeye erkek ismiyle girmiştim eşim beni erkek zannediyodu yani