- Konu Sahibi aysegul21072008
- #1.801
çok doğru bunu biliyorum ama vücut alarm veriyor. yaş ilerledikçe üretkenlikte düşüyor doğal olarak. ama ben eşime kullandığım arı sütü ve poleni bu ay kendimde kullandım. gözle görülür bir şekilde istek ve akıntıda artış rekte berraklık oluştu. olur mu gebelik onu Allah bilir ama bakıyorum kendime ve eşime.
bir de kızlar canımı sıkan bir olay var o ben de stres oluşturuyor. aklıma getirmeyeyim diyorum ama olmuyor rüyalarıma bile giriyor sıkılıyorum kalp çarpıntılarım artıyor. dua edin geçsin inşallah. bir önceki düşüğümün sebebi de bu olay idi.
Canım ben karışım kullanıyordum ama bende arı sütü ve poleni deniyim direk en iyisi canını sıkanda neyse inşallah en kısa sürede geçer canım o aklına geldikçe bebeğini düşün bence canım