- Konu Sahibi aysegul21072008
3 gunum var:) Aslinda ben digital olanlara daha bir inandim. Bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi:)
inşallah hamilesiniz. moralinizi hiç bozmayın kendinizi hiç üzmeyin. özellikle 4 ile 8. hafta arası çok önemli gebelik için. Allah tamamına erdirsin. benimde adetime 7 gün var. bu aydan pek ümitli değilim dersimize iyi çalışamadık. bu arada 20 aralıkta bir düşüğüm oldu. o dönemde çok stres yaşamıştım. stresin üzerine bebek gitti. çünkü patoloji sonucu temizdi. yani diyeceğim o ki dünya yansa bir top samanınız yanmasın. sağlılk hamilelikler diliyorum. Allah tamamına erdirsin.

Kan sonucumu yarin sabah vericem ama en erken sali aksami verirler o da cok zor
 Kan sonucumu yarin sabah vericem ama en erken sali aksami verirler o da cok zor 

derslere nasıl giricem bilmiyorum artık. ve normalde ben çok üşürüm ama ayaklarım yanıyor bazen üşüyor. ve çok gazım var ayrıca aygaz gibiyim
derslere nasıl giricem bilmiyorum artık. ve normalde ben çok üşürüm ama ayaklarım yanıyor bazen üşüyor. ve çok gazım var ayrıca aygaz gibiyim