selam kızlar
3 gündür pek girmedim nete sizi de takip ediyorum. burda paylaşıyoruz sorunlarımızı eşlerimiz bile tam anlamıyor.
ben 12 şubatta regl beklerken lekelenme tarzında kanamalarım 7 şubatta başladı. ilk başta kanama az olunca korktum açıkçası acaba kürtajdan sonra rahimimde yapışma mı oldu diye. çok şükür 3 gün yoğun bir şekilde kanamam gelince rahatladım. adet olmak bile rahatlattı beni. eğer kürtajdan sonra kanama az olsaydı tekrar rahim filmi çektirecektim. çok şükür şuanki halime normale döndü.
ben kendimi böyle düznlemeye çalışırken eşim o kadar gereksiz bir sorun için stres yapıyor. dayısı ve çocuklarına karşı acayip bir kin güdüyor. hergün kafamda onlardan nasıl intikam alırım diye kuruyorum diyor. o kadar zor durumdayım ki anlatamam. adam sinirlenince ortalığı karıp katıyor. yok evlerini bacam. işte bana vuran oğlunun kolunu kırmadan rahat edemiycem diyor. birde evlerimiz çok yakın onlarla sokağa her çıktığımda hatırlıyorum diyor. her gün kafamda kuruyorum diyor. taşınalım dedim. ben de çalışınca çanta gibi onunla bir yere gitmek kolay değil. kira, depozito ve taşınma maliyeti ayrı bir angarya. adamın gözünü kin bürümüş bunları düşünmekten kendimize sıra gelmiyor.
bütün bu olanlar benide strese sokuyor. stres en büyük düşmanım benim. kafam takılınca çocuk falan olmaz. iyice vazgeçtim. diyorum böyle bir adama çocuk doğurulur mu. demek ki Rabbim bizi anne ve baba olacak vasıfta görmüyor. düşünsenize kavga etmenin planlarını kuran bir adamın geleceği olu mu? ben hiç takılmam bu tarz şeylere. nefsi düşünmem yaşamam gerektiyse yaşarım benim canımı yakanı zaten Allah görüyor, O verir cezasını diye düşünür hep önüme bakarım. maalesef eşim böyle değil. çok sıkıntılıyım. birde bu ara sürekli ev arıyorum. kiralar ateş pahası el yakıyor 1200 tl istiyorlar. ben de artık daha kırsala geçeyim.