- Konu Sahibi aysegul21072008
- #2.241
evet onlar bizleri normal hastalık gibi görüyorlar ama bilmiyor laki bizim içimiz de ne depremler fırtınalar yaşanıyor ben yine şükrediyorum kimse bana dır dır yapmıyor kaynanam kayınbabam akrabam kimse bilmiyor ya bir de kayınvalidem le otursaydım devam lı bu konu hakkında bana konuşşaydı yıl da 2 kere arar oğlu ozaman sorduğunda bille kendimi çok kötü hissediyorum oradaki hemşire iyi demekten aciz beni çağırdı dosyama baktı perşembe tekrar gel dedi okadar bende nasıl boyutları diye sordum özellikle halbuki biliyorum ama ne diyecek diye iyi iyi idare eder yüzü bir şekil konuşmaktan aciz birde bizlere motivasyon verecekler kötü bile olsa güzel veya kafana takma kötü ama büyyüyebilir gibi cümleler konuşması gerekirken bizlerin yüzünden para kazanıyorlar ama işlerini iyi yapmıyor sadece bu sağlıkta böyle neden se ya kusura bakma çok doluydum yarama dokundun yazdıkça yazdım
canım benim seni çok iyi anlıyorum. onlara muhtacız ve onlara güvenmekten başka çaremiz yok. elimiz kolumuz bağlı...ama biliyorsun ki doktorlar hemşireler ilaçlar hepsi vesile her şey allahtan. biz ona sığınıp dermanı ondan istemeliyiz...dualarını duyuyor ve en doğru zamanda sana bebeğini gönderecek. o yumurta şu anda sırasını bekliyor..içini ferah tut