- 15 Ocak 2014
- 5.991
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
İnsallah 15 martta regl olmazsin rabbim dualarini kabul etsin rabbim gonlumuze gore verir insallah... amin
İnsallah benim de 9 mart yeni bat insallah hep beraber güzl haberler veririz
Ekstra derken canım anlamadım devlet hastanesi hormon testi yapiyor nerede yasiorsun?Öp
Kızlar ekstra bir şey uyguluyormusınız ben hast gidip hormon testi yaptırcm inş devlet hastanesi yapar
Bal tarcin coreotu ogutulmus olucak bunlari karistirip reglin ikinci gunu gece yatmadan bir kasik tuketecen 12 gunune kadar yumurtani gelistirip catlatiyor ve kolay hamile kaliyorlar insallah sende ise yarar bebegin olurÖp
Kızlar ekstra bir şey uyguluyormusınız ben hast gidip hormon testi yaptırcm inş devlet hastanesi yapar
İnsallah rabbim hayırlısını nasip etsin insllah hepimizeSelam kızlar benmde bat 14 mart . İnşallah hayırlısıyla gelecek ay alırız güzel haberleri:)
Bende ayni son 7 gun hadi insallah guzel haberler verriz insallahson 7 gün
Bende ayni son 7 gun hadi insallah guzel haberler verriz insallah
canim belirti yasiyormusun bende kasiklar fena agriyor reglde olabilirimson 7 gün
hiç belirtin var mı canım benim gectiğimiz hafta baya kasıklarda agrı sık idrara cıkma vs.. oldu .
şuan agrı sızı hiç bir belirti kalmadı(((
canim ben 27-28 subat regl gunum belirti olmadanda gebelik yasayan var yinede umutlu ol pozitif ol derim rabbim gonlumuzdekini nasip eder insallahhiç belirtin var mı canım benim gectiğimiz hafta baya kasıklarda agrı sık idrara cıkma vs.. oldu .
şuan agrı sızı hiç bir belirti kalmadı(((
canim kanda baktir yarin saglik ocagina git 9:00 da ver kani insallah hamilesindir kafan rahatlar testler yanitiyor kan garantili sonuc alirsin hadi hayirlisiKizlar bu ay yumurtlama gunlerini hesaplayarak hareket ettik esimle bmmde adetime bi hafta kala kasik agrilarim adet sancisi gibi sancilar basladi zaten sık sk idrarada.cikiyordm kahverengi lekeler geldi uc gun sonrasinda aralikli kanamam.oldu.bugunde adet gunm dun test yaptm negatf cikti hamile olmayida cok istiyorm acaba hamilemiyim adetlerm duzenlidir hep gununde direk kanama ile baslar
Normal kanamam var boyle.durumda hamile olma.olasiligim.ne kadar acabacanim kanda baktir yarin saglik ocagina git 9:00 da ver kani insallah hamilesindir kafan rahatlar testler yanitiyor kan garantili sonuc alirsin hadi hayirlisi
bilemicem tatlim leke tarzindaysa olma sansi var bebisin rabbim duani kabul etsinNormal kanamam var boyle.durumda hamile olma.olasiligim.ne kadar acaba
Allah razi olsun aminbilemicem tatlim leke tarzindaysa olma sansi var bebisin rabbim duani kabul etsin
Canım tebrik ederim gözün aydınkizlar pozitif cok sukur rabbime allahim bu sevinci sizlerede yasatsin insallah yarin kanda baktiracam rabbim.yuzunuzu guldursun insallah
canim nasilsin hosgeldin senden ne haber insallah guzel haberler vardir canim.tesekkur ederim rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yasatsin insallah daha yeni ogrendim carsamba gunu sok olduk tedaviyi biraktik rabbim vakti geldi verdi sukur canimCanım tebrik ederim gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?