subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile oluruz insalah.. (Kun fe yekûn )

hayirli oksun canim cok sevindim.rabbim kucagina almayi nadio etsin

kizlar bu ay belirtim coktu ama olmadı sonuc negatif. bat tarihime 2 gün var ama belirti vardiye erken yaptim ama sanki atesimde dustu.kasiklarima igne batar gibi oluyodu asiri gaz gerginlik goguslerde hassasiyet yüzüm gozum hafif sis.ama sonuc negatif cok uzuldum. o zaman bu yasadiklarim hep psijokojikmiydi

Bende sizin gibiyim bat yarn bugn test yaptm negatif sizin varsa daha erken olabilir

Rabbim bi anda mucizeni verdi cok sevindim adina devami gelir insallah kucagina alirsin.. allahin izniyle pozitif dusun herseyi rabbim bbegini sana bagislasin insallah

Pozitif ol canim reglin gelmez insallah ve kanda baktirirsin en hyirli gunde bebegin gelecek insallah

Yok canım denemedim rahim filmi ckilcem bakalm ne cıkacak tıb olark tedavi olalim da birsey varsa sonra onlara baslarm
Canim nasil olsa regl oldun ilac degil zaten bakarsin bu karisim sendede faydasi olur cogu kisi hamile kalmis sen tedbirini al taktiri rabbime birak bence dene derim hic birsey kaybetmezsin rabbim.yuzunu.guldursun... resim.attim tarifine bak oku derim

Eklentiler

• SC20160215-111205.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 55

Kızlar naber bende kırmızı kart gördüm inş martta güzel haber veririz yeni bat 15 Mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…