- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
hayirli oksun canim cok sevindim.rabbim kucagina almayi nadio etsinArkadașlar bende sizin gibi bekleyenlerdim O yüzden öyle iyi anlìyorumki sizi Kürtajdan sonra her ay bekledim geçen ay çok hevesliydim adet olunca aĝladım takvi sildim ovulasyon tesini bıraktım odaklanıyorum stres oluyo hala hastayım sesim gitti bu ay yerlerdeydim grip antibiyotik olmaz dedimdaha netleșmedi ama odaklanmayın tavsiyem wallahi
Bende sizin gibiyim bat yarn bugn test yaptm negatif sizin varsa daha erken olabilirkizlar bu ay belirtim coktu ama olmadı sonuc negatif. bat tarihime 2 gün var ama belirti vardiye erken yaptim ama sanki atesimde dustu.kasiklarima igne batar gibi oluyodu asiri gaz gerginlik goguslerde hassasiyet yüzüm gozum hafif sis.ama sonuc negatif cok uzuldum. o zaman bu yasadiklarim hep psijokojikmiydi
Rabbim bi anda mucizeni verdi cok sevindim adina devami gelir insallah kucagina alirsin.. allahin izniyle pozitif dusun herseyi rabbim bbegini sana bagislasin insallahİlk hamileliĝimdede 5 gün õnceidrar testi yaptım adet gününde kan verdim herkese söledim sevinçten herșeyde acele ettim diye kızdım sonra kendime psikolojim çok etkilendi o yüzden bi daha olursa acele etmicem diye hep söz verdim kendime olmaz dediĝim ay oldu canįm tedavi falan olmadım
kizlar bu ay belirtim coktu ama olmadı sonuc negatif. bat tarihime 2 gün var ama belirti vardiye erken yaptim ama sanki atesimde dustu.kasiklarima igne batar gibi oluyodu asiri gaz gerginlik goguslerde hassasiyet yüzüm gozum hafif sis.ama sonuc negatif cok uzuldum. o zaman bu yasadiklarim hep psijokojikmiydi
insallah rabbim kimsenin kucagini bos koymasin.Pozitif ol canim reglin gelmez insallah ve kanda baktirirsin en hyirli gunde bebegin gelecek insallah
ama supheli iliskinin ustunden cok zaman gecti silik de olsa cikmadi ve atesim dustu..inşallah siz hamilesinizdir benim umutlar obur aya kaldiBende sizin gibiyim bat yarn bugn test yaptm negatif sizin varsa daha erken olabilir
Benim hic birsey cikmadı silik fln insallah hayrlisiama supheli iliskinin ustunden cok zaman gecti silik de olsa cikmadi ve atesim dustu..inşallah siz hamilesinizdir benim umutlar obur aya kaldi
Aminnnn çok saol canım Allah razı olsunhayirli oksun canim cok sevindim.rabbim kucagina almayi nadio etsin
Ben acele ettim normalde 4-5 gün geçmesi gerekiyomuș belli olmaz kısmetBenim hic birsey cikmadı silik fln insallah hayrlisi
Bende acele ettim dediginiz gb kısmetBen acele ettim normalde 4-5 gün geçmesi gerekiyomuș belli olmaz kısmet
Rabbim en tez vakitte bebegimize kavusmamizi nasip etsin insallahBende acele ettim dediginiz gb kısmet
Aminn ben bugun kırmızıları gördümRabbim en tez vakitte bebegimize kavusmamizi nasip etsin insallah
Rabbim beklemedigin anda bebegini sana verir canim uzulme bal tarcin coreotu macunu denedinmi adetin ikinci gunu basliyorsunAminn ben bugun kırmızıları gördüm
Yok canım denemedim rahim filmi ckilcem bakalm ne cıkacak tıb olark tedavi olalim da birsey varsa sonra onlara baslarmRabbim beklemedigin anda bebegini sana verir canim uzulme bal tarcin coreotu macunu denedinmi adetin ikinci gunu basliyorsun
Canim nasil olsa regl oldun ilac degil zaten bakarsin bu karisim sendede faydasi olur cogu kisi hamile kalmis sen tedbirini al taktiri rabbime birak bence dene derim hic birsey kaybetmezsin rabbim.yuzunu.guldursun... resim.attim tarifine bak oku derimYok canım denemedim rahim filmi ckilcem bakalm ne cıkacak tıb olark tedavi olalim da birsey varsa sonra onlara baslarm
Tamam canm teskkür ederimCanim nasil olsa regl oldun ilac degil zaten bakarsin bu karisim sendede faydasi olur cogu kisi hamile kalmis sen tedbirini al taktiri rabbime birak bence dene derim hic birsey kaybetmezsin rabbim.yuzunu.guldursun... resim.attim tarifine bak oku derim
Hadi arkadaslar subat ve martta hamile oluruz insallah ben klomen ve catlatma ignesi kullandim aralik ve ocak ayinda ama bende etki olmadi ve ben tedaviyi yarida biraktim . Ama sunu biliyorumki rabbimin verdigi vakti zamani var o gun gelsin insallah bizde o vakitte hamile olacagiz allahin izniyle yeterki rabbim ol desin olur ( kun fe yekûn ) rabbim ol derse her sey olur insallah o vakit subat ve mart ayi olcak ... amin .
İnsallah 15 martta regl olmazsin rabbim dualarini kabul etsin rabbim gonlumuze gore verir insallah... aminKızlar naber bende kırmızı kart gördüminş martta güzel haber veririz yeni bat 15 Mart
İnsallah benim de 9 mart yeni bat insallah hep beraber güzl haberler veririzKızlar naber bende kırmızı kart gördüminş martta güzel haber veririz yeni bat 15 Mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?