- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Amin canim insallah hos geldin tatlim allah gonlumuzundekini birgun bizede verecek insallah.. dualarimdasinizAmiiiiiiiiin canım...Rabbim sana bana bekleyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah habeelerimizi birbirimize söleriz burda
Ben 2 aydır hasta olamiyorum ve zaten hastaligim duzensizdi bu aralar surekli midemde yanmalar oluyo adetimin gecikmesi hamilelikmi yoksa yine duzensizlik mi nasil anlarim subatta 3. Ay olucak gecikmesi test yaptm ama yanlis yapmisim ondan teste de guwenmiyorum 1. Ay olmadigimda hamile sandim heveslendim degilsem cok yikilirim ama biri bilgi verebilirmi bana
Test yaptim ama hamile cikmadim ablamda da aynisi oldu kan testinde cikti ayagim kirik gidemiyorum doktora bas donmesi arada oluyo ama kusma felan olmadi hic midem de yanma oldugu zaman bi sefer kustum ya bilmiyorum
Test yaptim ama hamile cikmadim ablamda da aynisi oldu kan testinde cikti ayagim kirik gidemiyorum doktora bas donmesi arada oluyo ama kusma felan olmadi hic midem de yanma oldugu zaman bi sefer kustum ya bilmiyorum
Ben yeni sayfaya uye oldum indan kusura bakmayin simdi cozdum nasil cevap werilcegininsallah hamilesindir bende de belirti olmadigi icin anlamamistim kisiden kisiye gore degisiyor. Degilsende uzulme hep birlikte beklemedeyiz elbet bir gun
Amin insallah canim rabbim gonlumuzdekileri verecek insallahAmiinn insallah. Aralik ve Ocak ayinda bende klomen kullandim Subat'dan umutlu degilim ama rabbim ol derse olur insallahhh
Canim yarin saglik ocaginda kedin cevabi alirsin sabah git bir hetahcg testi yaptir insallah rabbim bu ay bebegini vermisdirBen 2 aydır hasta olamiyorum ve zaten hastaligim duzensizdi bu aralar surekli midemde yanmalar oluyo adetimin gecikmesi hamilelikmi yoksa yine duzensizlik mi nasil anlarim subatta 3. Ay olucak gecikmesi test yaptm ama yanlis yapmisim ondan teste de guwenmiyorum 1. Ay olmadigimda hamile sandim heveslendim degilsem cok yikilirim ama biri bilgi verebilirmi bana
Tatlim ver bakarsin.musmutlu olursun insallah hadi pozitif olKan vermeden anlayamam sanırım ya cok istiyorum heveslenmistim cok
Elbet birgun o gun subat ve mart olur insallah allahim gonul muradimizi verecek insallah yeterki umutlu olalimInsallah hamilesindir bende de belirti olmadigi icin anlamamistim kisiden kisiye gore degisiyor. Degilsende uzulme hep birlikte beklemedeyiz elbet bir gun
Cok uzuldum insallah rabbim bu defa.melegini sana sag salim verecek insallah rabbim gonlundeki bebegi en yakinda nasip eder insallahTest yapmak yikici oluyor negatifle karsilasinca fakat test yapmadan da anlayamayiz. Hamilelik belirtilerin
Var mi? Bas donmesi sabah bulantilari gibi? Ben bir dusuk yaptim malesefki hamileligimi anlamamistim... Adet duzenim karisik oldugu icin aman olurum dedim meger hamileymisimdikkat etmedim meger dusuk tehlikem oldugu icin surekli dinlenmem gerekiyormus. Test yapip hamileligimi ogrendikten bir hafta sonra dusuk yaptim malesef. Yani test yap canim, nekadar da uzulsekte ogrenmemiz sart. Ayrica eger hamile degilsen de adet olmaya calismalisin, vucudunu yeni yumurtlamaya hazirlamak icin.
Saglik ocagindada kan testi yapiliyomu cok tsk ederimTatlim ver bakarsin.musmutlu olursun insallah hadi pozitif ol
Cok uzuldum insallah rabbim bu defa.melegini sana sag salim verecek insallah rabbim gonlundeki bebegi en yakinda nasip eder insallah
Tabiki yapiliyor canim betahcg yaptirmak istedigini soyleSaglik ocagindada kan testi yapiliyomu cok tsk ederim
Ben cuma olmam gerekiyordu olmadim bekliyorum carsamba kanda baktirdim 4.4 degerim cikti yukselir dediler cuma tekrar yaptirdim 2.8 degere dusmus yarin regl olursun dediler pazar oldu hala regl olmadimAmin insallah hakkiyla anne babalik yapicak olanlarin kucagini bos birakmasin rabbim... Adeti yakin olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?