Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hayırlısı olsun inşallah sonucunuz güzel olur . Bende bu gece ignemi vurup cuma günü aşılamami olucam benimde ikinci aşılamam olucak inşallahBismillah diyip başlayayım.
Bugun 2. Aşılama mı yaptırdım. Umarım bu defa tutar. Benim gibi yaptırıp bekleyen varsa sohbet edelim.
Hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah![]()
Merhaba canımMerhaba hayırlısı olsun inşallah sonucunuz güzel olur . Bende bu gece ignemi vurup cuma günü aşılamami olucam benimde ikinci aşılamam olucak inşallah
İnşallah tek temenni o çabalayan herkes için rabbim güzel sonuclar.nasip etsin evet ikinci aşılama ama yeni bı umut olduğu için yeni bi heyecan varMerhaba canım
Bende bugun oldum bakalım artık nasipinşallah ikimiz de olumlu sonuçlar alırız
cumaya da bir şey kalmadı
![]()
Biraz fazla ağrım var seninde öyle oluyormuydıİnşallah tek temenni o çabalayan herkes için rabbim güzel sonuclar.nasip etsin evet ikinci aşılama ama yeni bı umut olduğu için yeni bi heyecan var
Hoşbulduk teşekkür ederim :) Evet ilk aşılama olacak heyecanlıyım ve korku var biraz.. kaç yıllık evlisiniz ben 4,5 yıllık evliyimMerhaba canım hoşgeldin. İnşallah hepimizden güzel haberler gelir. İlk aşılama mı olcak![]()
Bana da pko demişti doktor, başka sorunum yok ama olmuyor. Şimdiki aşılama için hap mı kullandın? inşallah tutar ikimizin de :)4 yıllık evliyim bende. Pko hastasıyım o yüzden dolayı çok beklemek istemiyorum. 2. Aşılama oldu bakalım doktor bu da tutmazsa iğne vereceğim ondan sonra bidaha aşılama yapacağım dedi. Oda olmazsa tüp bebek yaparız artık ama hemen yapmayı düşünmüyorum yine 1-2 sene beklerim tüp bebek için
Benim adetlerim çok düzensiz 6 ay olmadığımı bilirimAmin canım inşallah. Adetlerimde arada 5-6 gün oynayabiliyo tam günü net değil yani. senin düzenli mi? Ben daha öncesinde klomen ve femara kullanmıştım sonra çatlatma iğnesi verdi doktor ama olmadı
İlaç bittimi? Ben femara 5 gün kullandım bıraktıktan 3 gün sonra gittim iğne verdi pazartesi gece 1 de vuruldum. Çarşamba aşılama yapıldımBir de beni yarın adetin 8. günü çağırdılar. İşten izin almak açısından soruyorum, kaç kez daha gitmem gerekecek?
Benim adetlerim çok düzensiz 6 ay olmadığımı bilirim
Eskiden benim de öyleydi ama ilaçlarla şimdi biraz daha idare eder durumda. 5 günlük klomen bitti. Bir de işten izin alma stresi yaşıyorum. Hangi şehirdensin ben istanbuldayımİlaç bittimi? Ben femara 5 gün kullandım bıraktıktan 3 gün sonra gittim iğne verdi pazartesi gece 1 de vuruldum. Çarşamba aşılama yapıldım
Aynı sıkıntı Bende de var 2 gündür işe gitmiyorum. Okul kantini işletiyorum ben gitmeyince idare edecek kimsee de zor buluyorum. Erzurum dayım canm sen ne iş görüyorsunEskiden benim de öyleydi ama ilaçlarla şimdi biraz daha idare eder durumda. 5 günlük klomen bitti. Bir de işten izin alma stresi yaşıyorum. Hangi şehirdensin ben istanbuldayım
Ne güzel ben bi tekstil firmasında çalışıyorum yönetici asistanıyım. inşallah ikimizinde bu aşılama tutar da iş stresinden de kurtulmuş oluruz. Vereceğin bir tavsiye var mı şunu ye veya şunu yap diyeceğinAynı sıkıntı Bende de var 2 gündür işe gitmiyorum. Okul kantini işletiyorum ben gitmeyince idare edecek kimsee de zor buluyorum. Erzurum dayım canm sen ne iş görüyorsun