Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İşte içimdeki o annelik duygusuna yenik düşüyorum umudum bitti diyorum ağzımla ama yüreğim hala umut var diyor çok sancılı bir dönem RABBİM hepimizin emeğini boş çıkarmasın... Dua edelim birbirimize olur mu?
Evet çok zor bi süreç. Kendime dua ederken tüm bekleyen kadınları da katıyorum duama. Allah daha fazla aratmasın inşallah 🙏🏻

Negatif olan arkdaşlarım çok üzüldüm..😔 Aşılama gerçekten düşük ihtimal, galiba 10 kişiden 1 i gebe kalıyor 😔 o şanslılardan olalım bizlerde artık inşallahh 🤲🤲

dün akşam itibariyle regl oldum. doktoruma bugün söyledim bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. aşılama için kullandığımız ilaçlar gerçekten duygu durumumuzu ciddi anlamda etkiliyor. Şimdi o benmiyim diyorum :KK70: göğüsümün ucu kaşınıyor diye ağladım kahvaltı masasında :KK70:

dün akşam itibariyle regl oldum. doktoruma bugün söyledim bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. aşılama için kullandığımız ilaçlar gerçekten duygu durumumuzu ciddi anlamda etkiliyor. Şimdi o benmiyim diyorum :KK70: göğüsümün ucu kaşınıyor diye ağladım kahvaltı masasında :KK70:
Bende gece regl oldum 😔🤷‍♀️ Hadi bakalım Allah sonumuzu hayır etsin

Ya aslında evet çok genç değilsiniz ama geç de değil yaaa tam vakti 🤷‍♀️ durumlar çok da vahim değil ama olmuyor 🤷‍♀️ Ben anlamadım. Bize de aşılama diyecek büyük ihtimalle ama benim aşılamaya olan inancım kalmadı 😔😔
Artık sadece kendimize ve Allaha inanıp tez zamanda dilemekten başka yapacak birsey kalmamış gibi geliyor malesef :(

ben anlamıyorum şu yaş mevzusunu. bundan 20 yıl önce olsaydı anatomik yapı kadınlar için farklı çalışıyor kabul ederdim ama artık öyle değil. orta yaş sınırı 60-65 yaşa çekilmişken hala 30 yaş üzeri neden çocuk için geç kabul ediliyor anlamıyorum.
Artık günümüzde insanlar yaşam koşulları sebebiyle 30 yaş üzeri ebeveyn oluyor. evriliyoruz değişiyoruz. Tabi genetik yapıyıda değerlendirmeye katalım ama geç kalınmış gibi bir değerlendirmeyi artık tıp kabul etmiyor. bence artık bu mahalle baskısını bir kenara bırakalım.
Çok haklısın yaştan dolayı olmicak gibi bir düşüncem yok hiç düşünmedim ama sabır ve enerji yönünden düşünüyorum acikcasi

ben anlamıyorum şu yaş mevzusunu. bundan 20 yıl önce olsaydı anatomik yapı kadınlar için farklı çalışıyor kabul ederdim ama artık öyle değil. orta yaş sınırı 60-65 yaşa çekilmişken hala 30 yaş üzeri neden çocuk için geç kabul ediliyor anlamıyorum.
Artık günümüzde insanlar yaşam koşulları sebebiyle 30 yaş üzeri ebeveyn oluyor. evriliyoruz değişiyoruz. Tabi genetik yapıyıda değerlendirmeye katalım ama geç kalınmış gibi bir değerlendirmeyi artık tıp kabul etmiyor. bence artık bu mahalle baskısını bir kenara bırakalım.
30 yas üzeri değil de 35 yas üzeri gec kabul ediliyor aslında. tr de kadınlar ortalama 47 yasında menapoza giriyormus, 40 tan sonra oldukca zorlastıgı soyleniyor. bir genetik kodumuz var , ortalama yasam süresi uzasa da maalesef kadınların dogurganlık donemi değişmiyor.
iyi bir doktor bulmanızı öneririm ve oluruna bırakın, hayırlısıyla en kısa sürede olur inşallah

Klomen kisttw yapıyor canım ben klomen kullandım kist oldu bde gitsin dye e ay bosuna bekledm snra femara verdi doktorm ustune bde fostimon iğne oldum snra aşılama yapıldı
merhaba kistler ne kadar sürede kayboldu sizde, benim de klomenden dolayı 2 kistim var :(

30 yas üzeri değil de 35 yas üzeri gec kabul ediliyor aslında. tr de kadınlar ortalama 47 yasında menapoza giriyormus, 40 tan sonra oldukca zorlastıgı soyleniyor. bir genetik kodumuz var , ortalama yasam süresi uzasa da maalesef kadınların dogurganlık donemi değişmiyor.
iyi bir doktor bulmanızı öneririm ve oluruna bırakın, hayırlısıyla en kısa sürede olur inşallah
genetik faktörde değerlendirilmeli diye belirttim tabi. bahsettiğiniz yaşlarda doğum yapan dünyanın 4 bir yerinde kadın var. tamam evet tabii menapoz gibi bir gerçek var bu su götürmez bir gerçek. ama kadınların doğum yapma yaşıda günümüz koşullarda eskisine nazaran daha ileriye atmakta. 45e kadar kadar geç kaldım diye düşünülmemeli. 35 oldum vah vah çok geç kaldım denilecek bir zaman değil. bir çok yerde kadınları bu şekilde panik yaptırarak korku algısı oluşturuyorlar. doktor gibi yorum yapıyorlar.

genetik faktörde değerlendirilmeli diye belirttim tabi. bahsettiğiniz yaşlarda doğum yapan dünyanın 4 bir yerinde kadın var. tamam evet tabii menapoz gibi bir gerçek var bu su götürmez bir gerçek. ama kadınların doğum yapma yaşıda günümüz koşullarda eskisine nazaran daha ileriye atmakta. 45e kadar kadar geç kaldım diye düşünülmemeli. genetik faktörler hariç.
evet katılıyorum, bir tanıdıgım 45 yasında dogal yolla hamile kaldı ve süpriz bebekti. artık evlilikler 30 lu yaslarda oluyor ve cocuk sahibi olma konusu 30-35 yası geciyor. tıp da cok ilerledi, 45 e kadar tedaviyle yolu var aslında, hatta oyuncu Fusun Demirel 50 yasında ikiz cocuk sahibi oldu. Allah isteyen herkese en kısa zamanda saglıklı evlatlar nasip etsin

evet katılıyorum, bir tanıdıgım 45 yasında dogal yolla hamile kaldı ve süpriz bebekti. artık evlilikler 30 lu yaslarda oluyor ve cocuk sahibi olma konusu 30-35 yası geciyor. tıp da cok ilerledi, 45 e kadar tedaviyle yolu var aslında, hatta oyuncu Fusun Demirel 50 yasında ikiz cocuk sahibi oldu. Allah isteyen herkese en kısa zamanda saglıklı evlatlar nasip etsin
32 yaşında bir kadına bu forumda birisi senin yaşın çok geç umarım çocuğun olur diye yorum yazdı. böyle cahiller ordusu var bu forumda. okuyup demoralize olmamak mümkün değil. psikolojik şiddete maruz kalıyorsun bir nevi. ister istemez yazılanları üzerine alıyorsun. bahsettiğiniz örnekler çok yerinde evet ezberletilmiş öğretiler yerine öğrenmeye açık olmak kazandırır

Merhaba hayırlısı olsun inşallah sonucunuz güzel olur . Bende bu gece ignemi vurup cuma günü aşılamami olucam benimde ikinci aşılamam olucak inşallah
Merhaba aşılama fiyatı ortalama ne kadar oluyor acaba

İnşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder 🤲🏻

32 yaşında bir kadına bu forumda birisi senin yaşın çok geç umarım çocuğun olur diye yorum yazdı. böyle cahiller ordusu var bu forumda. okuyup demoralize olmamak mümkün değil. psikolojik şiddete maruz kalıyorsun bir nevi. ister istemez yazılanları üzerine alıyorsun. bahsettiğiniz örnekler çok yerinde evet ezberletilmiş öğretiler yerine öğrenmeye açık olmak kazandırır
ben zaten kendi düşüncem diye paylasmadım, 35 yas üstünde genelde doktorlar panik yaptırıyor, ozellikle amh düşükse. 32 yasa gec diyen birisi de komik duruma düşmüş bence. forumda yazılanları cok da ciddiye almamak lazım, olumlu olumsuz herkes kendi tecrübesini paylasıyor, kendi hayat görüşünü yansıtıyor, saygı duyup geciyorum

Merhaba aşılama fiyatı ortalama ne kadar oluyor acaba

İnşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder 🤲🏻
Ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum hastaneye aşılama için 150 TL ödüyorum ve bide ilaçlarımi paralı alıyorum rapor hakkım olmadığı için

Back
X