Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de hiç gebe kalamayanlardanım.. 1.5 yılda kimyasal bile olmadı ya döllenemiyor ya tutunamıyor.. İnşallah tutacak olumlu düşünelim 🥰 Yeter ki Rabbim nasip etsin
Benm de 4 yıl olacak ne bileyim nasip elbet bizimde Bi yerlerde Bi nasibimiz vardır

Amin kuzum inşallah 🙏 ağrın varmı
Ben daha aşılama yolunun en başındayım kuzum. Dün adetimin 3. Günüydü doktora gittim. 3 gün klomen 3 gün iğne verdi.. Haftaya perşembe kontrol.
Tahmini ne zaman aşılama olur acaba çatlatma iğnesi vurup 36. Saat mi yapıyorlar

Ben daha aşılama yolunun en başındayım kuzum. Dün adetimin 3. Günüydü doktora gittim. 3 gün klomen 3 gün iğne verdi.. Haftaya perşembe kontrol.
Tahmini ne zaman aşılama olur acaba çatlatma iğnesi vurup 36. Saat mi yapıyorlar
Evet kuzum catlama iğnesinden sonra 36. Saat de aşılama oluyor. Hakkından hayırlısı olsun inşallah

Bnm de dünikinci aşılama yapıldı kasıklarımda agri oliyor bnm ve cok şişiyorum kendini yoruyosan eger agri oluyor bn evdeyim yatıp dinleniyorum ama bu seferde şişiyorum
Kuzu ben çalışıyorum dün işe gitmek zorunda kaldım. Bide görümcemin nişanı falan var ister istemez yoruluyorum. Dün aşırı derece de sol yumurtalık mı kasık mı bilemiyorum ama çok şiddetli ağırdı gece boyunca

Mavim25 Mavim25 Yumurtalar fazla uyarildigi icin öyle oluyor nişan felan diyip kendini yorma canım senden onemli degil bnde persembe gunu evi temizledim cuma aşılama olucak evde is yapmam bi daha diye senin gibi agridan öldüm eşimde kızdı dün aşılamadan sonra kayinvalideme gectim burda kalicaz bu hafta kendimi yormiyim diye
Bnm bide ikinci aşılama oldugu icin bu sefer daha tedirginiz bi sey olucak diye

Sizin kanamaniz varmı bnm aşılamadan sonra kahverengi akıntı gelmeye başladı dunden beri yani
Yok canım kanama hiç olmadı.
Mavim25 Mavim25 Yumurtalar fazla uyarildigi icin öyle oluyor nişan felan diyip kendini yorma canım senden onemli degil bnde persembe gunu evi temizledim cuma aşılama olucak evde is yapmam bi daha diye senin gibi agridan öldüm eşimde kızdı dün aşılamadan sonra kayinvalideme gectim burda kalicaz bu hafta kendimi yormiyim diye
Bnm bide ikinci aşılama oldugu icin bu sefer daha tedirginiz bi sey olucak diye
Peki fazla uyarılması zararlısı olur

Ohss diye bi sendrom var yumurtalık torsiyonuda deniliyor cok fazla hormon aldığımız için kendimizi yorarsak ve ağır iş yaparsak oyle bi risk var

Belirtisi aşırı kasık ağrısı mide bulanması ishal bacaklarda ağrı falanmış geçen gün bnde korktum temizlik yaptıktan sonra kesin dedim bi sey oldu ama ertesi güne bi seyim kalmadı dinlenince

Belirtisi aşırı kasık ağrısı mide bulanması ishal bacaklarda ağrı falanmış geçen gün bnde korktum temizlik yaptıktan sonra kesin dedim bi sey oldu ama ertesi güne bi seyim kalmadı dinlenince
Dün dizlerimin üstüne oturup yaprak sarması yaptım sebebi oymuş demek ki. Rabbim yüzümüze baksın. Kaçıncı günündü canm

Yaşımız aynı bende 24. Bi sıkıntı varmı olmaması için. Daha önce hiç gebelik geçirdinizmi

Yok hicgebelik olmadı esimin spermi kötüydü ama suan duzeldi biraz takviye kullandı 3 ay morfoloji hala düşük %3ama sayisi felan düzeldi bu sefer daha umitliyim

Acılı bir işlem mi.. Daha önce spekulum takılmadı bana hiç, acı olmaz inşallah.gerçi olsun da değsin çektiklerimize 🤲🤲
İşlem sırasında çok acı hissetmedim de sonrasında kasık ve beş ağrısı yaşadım. Bende senin gibi düşünüyorum olsunda çektiklerim ona kurban olsun

Back
X