Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne güzel ben bi tekstil firmasında çalışıyorum yönetici asistanıyım. inşallah ikimizinde bu aşılama tutar da iş stresinden de kurtulmuş oluruz. Vereceğin bir tavsiye var mı şunu ye veya şunu yap diyeceğin
Kelin dermanı olsa kendi başına sürermiş😁 Doktorum kendini çok yorma zorlama falan dedi. Ben ilk aşılama da hiç yatıp dinlemedim bundan işte 2 gündür yatıyorum ama yarım mecburen işe başlamak zorundayım.

Kelin dermanı olsa kendi başına sürermiş😁 Doktorum kendini çok yorma zorlama falan dedi. Ben ilk aşılama da hiç yatıp dinlemedim bundan işte 2 gündür yatıyorum ama yarım mecburen işe başlamak zorundayım.
Doğru valla😁 bende aşılama sonrası işe gelirim diyordum ama bilemedim şimdi. 1 gün izin kullanayım o zaman

Elinden geliyorsa 2 gün sırt üstü yat ilişki falan da önerirse hemen duşa girme biraz bekle ayaklarını yukarı kaldır. Ya tbai öncelik Allah nasip edecek tutmadıktan sonra ne yaparsan yap tutmuyor. Umarım rabbim gönlümüzdeki muradı nasip eder 🙏

Elinden geliyorsa 2 gün sırt üstü yat ilişki falan da önerirse hemen duşa girme biraz bekle ayaklarını yukarı kaldır. Ya tbai öncelik Allah nasip edecek tutmadıktan sonra ne yaparsan yap tutmuyor. Umarım rabbim gönlümüzdeki muradı nasip eder 🙏
Doğru tutacaksa ne yaparsan yap tutuyor ama bizdeki çaba ve umut işte. Aminn ikimizin de olucak inanıyorum. Güzel olumlamalar yapalım❤ senin test yapmak için 2 hafta var sanırım beklemek zordur

Doğru tutacaksa ne yaparsan yap tutuyor ama bizdeki çaba ve umut işte. Aminn ikimizin de olucak inanıyorum. Güzel olumlamalar yapalım❤ senin test yapmak için 2 hafta var sanırım beklemek zordur
Evet ben 15 _17 gün olsun sonra yapmayı düşünüyorum umudum yokta ne bileyim Allah büyüktür

Erkenden yapınca da çıkmıyor sonradan üzülüyorum. Zaten tutmamışsa adet olurum büyük ihtimalle geçen sefer 16. Gün adet oldum
Merhaba canım hayırlı cumalar🙏🏻 Bugün doktora gittim adetin 8. Günü yumurta henüz gelişmemiş dedi salı günü tekrar gidicem

Ben 3 kere gittim ilkinde olmamıştı 2.de 5 mm de 3 de 12 olmuş son aşılama günü 18 oldu

Yok hayır ilk olacak ta. Aşılaması tutan o kadar az ki şimdiden içimi ufak bir endişe sardı..
Öyle düşünme herkesin aynı olacak diye bir şey yok. Benim hiç gebeliğin olmadı tutmamasını ona bağladım inşallah bu sefer ikimiz de iyi haberler verirz

Öyle düşünme herkesin aynı olacak diye bir şey yok. Benim hiç gebeliğin olmadı tutmamasını ona bağladım inşallah bu sefer ikimiz de iyi haberler verirz
Ben de hiç gebe kalamayanlardanım.. 1.5 yılda kimyasal bile olmadı ya döllenemiyor ya tutunamıyor.. İnşallah tutacak olumlu düşünelim 🥰 Yeter ki Rabbim nasip etsin

Back
X