Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün test yaptım da çok silik çıktı sevinsem mi bilemedim erken mi davrandim aceba bugün 12. Gün eğer cuma günü adet olmazsam kan vercem dualarınızı bekliyorum kasık ağrısı var hafif göğüs hassasiyeti var yorgunum bu kadar uamrim hamileyimdir 🌼 herşeyin hayırlısı olsun
Ay hadi inşallah hamilesinedir canım yaaa. Haber ver bize de 🥰

Çok çok ince hayalet bi çizgi var inşallah yeterlidir 😑 keşke erken gebelik testi yapsaydın kaset test için erken 😔
Elmde bu vardı çok heyecanlıydım yaparken umarım hamileyimdir çok umutluyum Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısı nasip etsin İnşallah ❤️

Alistirmistim kendimi zaten sen aşılama yaptircakmisin tekrar canım
İnşallah bizim ayımız olur
Çok kararsızım yaa ne yapsam bilmiyorum. Hele bi regl olayım da 2. Gün muayeneye gidip bi konuşacağım doktorumla bakalım ne diyecek. 2. Aşılama önerecek bence ama ben tüp bebek denemek isterim 🤷‍♀️ Ona da şu an bütçem uygun değil izin almak çok zorluyor beni yaz tatilini bekleyebilirim 😔 bilmiyorum kafam çok karışık 🥴 sen ne yapacaksın ?

bugün 14. gün. regl olmam gerekiyor ama hiç belirti yok. ne gelen var ne giden. hamile olmadığıma eminim. ama regl olacağım zaman belirti olurdu. dengemi bozdu bu aşılama :(

yaptımdün sabah erken gebelik negatifti. klomen gecikme yapıyor mu bilmiyorum. ama regl olucağıma dair belirtide yok :KK70: ne ağrı ne sızı ne şişlik kupkuruyum :KK70:
Sabırla bekle olur mu benim de bugün adet günüm çok şükür ağrı sızı yok sadece hafif göğüs hassasiyeti var bide yorgunum o kadar umarım bebişlerimiz tutunmustur dualrım seninle ❤️❤️

yaptımdün sabah erken gebelik negatifti. klomen gecikme yapıyor mu bilmiyorum. ama regl olucağıma dair belirtide yok :KK70: ne ağrı ne sızı ne şişlik kupkuruyum :KK70:
Kaç gün oldu beta hcg ne baktır canım ilk kanda beliriyor sonra kanda evet bazılarında gözüküyor ama bazılarında da gözükmeyebiliyor kesin sonuç kan dır bende adet oldum bugün 3. Gün muayene ye gittim baktı bi şey yok bi kere daha denicem sonra kendi haline bırakmıcam kızlar çünkü gerçekten aşılama beni duygusal anlamda çok yordu

Back
X