Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kaç gün oldu beta hcg ne baktır canım ilk kanda beliriyor sonra kanda evet bazılarında gözüküyor ama bazılarında da gözükmeyebiliyor kesin sonuç kan dır bende adet oldum bugün 3. Gün muayene ye gittim baktı bi şey yok bi kere daha denicem sonra kendi haline bırakmıcam kızlar çünkü gerçekten aşılama beni duygusal anlamda çok yordu
bugün aşılama günü dahil 15. gün kana baktırmaya gerek yok bence hamile değilim. buna eminim. en azından kabızlığım düzeldi ona seviniyorum. evet aşılama çok yorucu bir dönemmiş :KK43: kilo aldığımıda hissediyorum zaten :'( regl olunca 1-2 ay diyet yapmak istiyorum. bakalım

bugün aşılama günü dahil 15. gün kana baktırmaya gerek yok bence hamile değilim. buna eminim. en azından kabızlığım düzeldi ona seviniyorum. evet aşılama çok yorucu bir dönemmiş :KK43: kilo aldığımıda hissediyorum zaten :'( regl olunca 1-2 ay diyet yapmak istiyorum. bakalım
Hayırlısı olsun ne diyelim aşılama olayı işe yaramadı çoğunlukla 🤷‍♀️ Demek ki çok da etkili bir yöntem değilmiş 🤷‍♀️ Ben de inanılmaz şişim düğmelerim kapanmıyor aynı şekilde diyet yapacağım bende hormonlar yaramadı 🙄

Bnce erken o gunlerde mide bulantısı yasayan baska arkadaşlarda vardı butun kullandığımız ilaclar hormon
Aşırı uyarildigimiz icin bazılarına mide bulantısı ishal yapabiliyor senin gebelik varsa bugunlerde rahme anca yerleşiyor çünkü
Aşılama Sonucu Negatif Oldu. İkinci Aşılama Olacak Ama Hiç umdum kalmadı Tedaviyi Bıraksam Mı diye düşünüyorum? Sizce Ne yapmalıyım?

Nasıl aşılamada kilo mu aldın ben alamadım şu kiloyu bi üzme desem de boş ben de sonucumu öğrenince hüngür hüngür ağladım ağla kuzun en azında dişlerini sıkıp içine atmaktan iyidir için açılır ben 3. Aşılamayı da deneyip kendi haline bırakcam sonra çünkü olmamasının sebebi yok benim sebepsiz inferlite ne eşimde ne bende hiç bi sıkıntı yok

9.günüm bugün idrar testi negatif cıktı yarın kan versem cıkarmı yarın 10.gün olucak

Nasıl aşılamada kilo mu aldın ben alamadım şu kiloyu bi üzme desem de boş ben de sonucumu öğrenince hüngür hüngür ağladım ağla kuzun en azında dişlerini sıkıp içine atmaktan iyidir için açılır ben 3. Aşılamayı da deneyip kendi haline bırakcam sonra çünkü olmamasının sebebi yok benim sebepsiz inferlite ne eşimde ne bende hiç bi sıkıntı yok
hareketsiz kalmak çok etkiledi beni maalesef. üzüldüm tabi o kadar ağrıya acıya dayanmak zordu. ve olmadığını görmek gerçekten acı verici ama dünyanın sonu değil. Bir daha dener miyim bilmiyorum. İlk adımı ben attım karar verdim. İkinci adımı eşim isterse atarım.

hareketsiz kalmak çok etkiledi beni maalesef. üzüldüm tabi o kadar ağrıya acıya dayanmak zordu. ve olmadığını görmek gerçekten acı verici ama dünyanın sonu değil. Bir daha dener miyim bilmiyorum. İlk adımı ben attım karar verdim. İkinci adımı eşim isterse atarım.
Test yaptn mı ben hamile iken 13.gün cıkmıstı cok silik halde ama sonucu kmyasal oldu tabi bnm

11. gün, 14. gün test yaptım. Bugün 15.günüm. klomen gecikme yapıyor bazı kadınlarda muhtemelen onun etkisi.
Klomen kisttw yapıyor canım ben klomen kullandım kist oldu bde gitsin dye e ay bosuna bekledm snra femara verdi doktorm ustune bde fostimon iğne oldum snra aşılama yapıldı

Çok kararsızım yaa ne yapsam bilmiyorum. Hele bi regl olayım da 2. Gün muayeneye gidip bi konuşacağım doktorumla bakalım ne diyecek. 2. Aşılama önerecek bence ama ben tüp bebek denemek isterim 🤷‍♀️ Ona da şu an bütçem uygun değil izin almak çok zorluyor beni yaz tatilini bekleyebilirim 😔 bilmiyorum kafam çok karışık 🥴 sen ne yapacaksın ?
Biz kendi haline bırakmaya karar verdik bir süre bir sorunumuz yok şükür zamanı var demektir biraz dinlenmek istiyoruz.

Aşılama Sonucu Negatif Oldu. İkinci Aşılama Olacak Ama Hiç umdum kalmadı Tedaviyi Bıraksam Mı diye düşünüyorum? Sizce Ne yapmalıyım?
Umut her zaman vardır canım. Ben nerdeyse 3 yıldır bekliyorum tamam artık bitti diyorum ben vazgeçsemde içimde ki istek Bitmiyor sanırım. Yine kendimi aynı Yerde buluyorum. Çok iyi değilse psikolojin ara ver ama uzadıkça da daha da stre oluyor çünkü vakit kaybediyorum diye düşünebilirsin. 🤷‍♀️ Maddi durumun müsaitse bence devam et çünkü içindeki anne olma isteği bitmeyecek vakit kaybetmemiş olursun 🤷‍♀️

Biz kendi haline bırakmaya karar verdik bir süre bir sorunumuz yok şükür zamanı var demektir biraz dinlenmek istiyoruz.
Mantıklı yaşınız da geç değilse ve çok uzun yıllardır hasret Çekmiyorsanız eğer 🤷‍♀️Bizimde sorun yok ben ne yapacağım bilmiyorum 🤷‍♀️ dr ne önerecek çok merak ediyorum

Mantıklı yaşınız da geç değilse ve çok uzun yıllardır hasret Çekmiyorsanız eğer 🤷‍♀️Bizimde sorun yok ben ne yapacağım bilmiyorum 🤷‍♀️ dr ne önerecek çok merak ediyorum
Benim 1bucuk yasında oglum var nisanda 2yasına gricek dogdu dogalı hic korunmadık ama cocuk olmadı ikinci 7ay tedavi gördüm hsg den snra kımyasal gebelık yasadım olmayınca tedaviye rağmen doktor aşılama önerdi

Benim 1bucuk yasında oglum var nisanda 2yasına gricek dogdu dogalı hic korunmadık ama cocuk olmadı ikinci 7ay tedavi gördüm hsg den snra kımyasal gebelık yasadım olmayınca tedaviye rağmen doktor aşılama önerdi
Siz hemen istiyorsunuz heralde o yüAdem aşılama denmiş. Aslında sizin Zamana bırakırsanız olabilir 🥰 sizin için belki doğru zaman değildir. Ben 3 yıldır korunmadığım hiç bi sorun olmadığı halde olmuyor. Kimyasal bbile olmadı 😅 sizin Allah bağışlasın çocuğunuz varmış zamana bırakın bence 🤷‍♀️

Ben 34 eşim 42 yaşında 15 aydır deniyoruz hiç bir sorun yok yasimiz çok genç değil ama biraz psikolojik olarak dinlenmek jstiyoruz bizim doktor aşılama dedi kontrolde ama hazır değiliz metal olarak

Ben 34 eşim 42 yaşında 15 aydır deniyoruz hiç bir sorun yok yasimiz çok genç değil ama biraz psikolojik olarak dinlenmek jstiyoruz bizim doktor aşılama dedi kontrolde ama hazır değiliz metal olarak
Ya aslında evet çok genç değilsiniz ama geç de değil yaaa tam vakti 🤷‍♀️ durumlar çok da vahim değil ama olmuyor 🤷‍♀️ Ben anlamadım. Bize de aşılama diyecek büyük ihtimalle ama benim aşılamaya olan inancım kalmadı 😔😔

ben anlamıyorum şu yaş mevzusunu. bundan 20 yıl önce olsaydı anatomik yapı kadınlar için farklı çalışıyor kabul ederdim ama artık öyle değil. orta yaş sınırı 60-65 yaşa çekilmişken hala 30 yaş üzeri neden çocuk için geç kabul ediliyor anlamıyorum.
Artık günümüzde insanlar yaşam koşulları sebebiyle 30 yaş üzeri ebeveyn oluyor. evriliyoruz değişiyoruz. Tabi genetik yapıyıda değerlendirmeye katalım ama geç kalınmış gibi bir değerlendirmeyi artık tıp kabul etmiyor. bence artık bu mahalle baskısını bir kenara bırakalım.

hiç kimse hiç bir şeye geç kalmış değil. sadece kendini hazır hissedip hissetmemenle alakalı

Son düzenleme:
Siz hemen istiyorsunuz heralde o yüAdem aşılama denmiş. Aslında sizin Zamana bırakırsanız olabilir 🥰 sizin için belki doğru zaman değildir. Ben 3 yıldır korunmadığım hiç bi sorun olmadığı halde olmuyor. Kimyasal bbile olmadı 😅 sizin Allah bağışlasın çocuğunuz varmış zamana bırakın bence 🤷‍♀️
Yaşım gereği ikinciyi istiyorum canım

Umut her zaman vardır canım. Ben nerdeyse 3 yıldır bekliyorum tamam artık bitti diyorum ben vazgeçsemde içimde ki istek Bitmiyor sanırım. Yine kendimi aynı Yerde buluyorum. Çok iyi değilse psikolojin ara ver ama uzadıkça da daha da stre oluyor çünkü vakit kaybediyorum diye düşünebilirsin. 🤷‍♀️ Maddi durumun müsaitse bence devam et çünkü içindeki anne olma isteği bitmeyecek vakit kaybetmemiş olursun 🤷‍♀️
İşte içimdeki o annelik duygusuna yenik düşüyorum umudum bitti diyorum ağzımla ama yüreğim hala umut var diyor çok sancılı bir dönem RABBİM hepimizin emeğini boş çıkarmasın... Dua edelim birbirimize olur mu?

Back
X